4400 עונה 3 פרק 1

axnholic

New member
../images/Emo58.gif 4400 עונה 3 פרק 1 ../images/Emo58.gif

שרשרו להודעה זו את התגובות שלכם לפרק. אל תשכחו לסמן הודעות בסימן
. אני אראה את הפרק רק יותר מאוחר. תהנו

axnholic

New member
תקציר הפרק, תמונות וטריילר

בקישור הבא: (
בקישור ישנם ספוילרים לפרק הראשון בעונה השלישית
)
http://www.usanetwork.com/series/the4400/theshow/episodeguide/episodes/s3_neworld/index.html
כמו כן, כדי לצפות בפריוויו של הפרק הבא, כנסו לאתר הרשמי: (|ספיולר|
בקישור הבא ישנם ספוילרים עתידיים [!] לפרק הראשון והשני [!] בעונה השלישית
)
עתידיים http://www.the4400.com מקווה שיצא צבעוני מספיק
.

Free Lancer

New member
ספוילרים עתידיים= מש"ש

מה שלא שודר. זה הרבה יותר קל וגם כולם אותמרים ככה.

axnholic

New member
לא כולם גולשים בפורום "אבודים"...

אם יותר נוח לכם מש"ש, לכו על זה.

Free Lancer

New member
../images/Emo6.gif

דווקא עלה לי לראש פורום זוב"י... לא משנה אני רק הצעתי זה נראה לי יותר נוח לכתוב..

שאלה על הטריילר לפרק הבא

יש אפשרות להוריד אותו למחשב ? (כמובן בצורה חוקית, זהו רק פרסומת) כמו שאפשר להוריד מאתרים אפילו רשמיים של סדרות אחרות ?

Hatotah1

New member
../images/Emo58.gifוואו פרק מעולה!

פתיחת עונה מצויינת, המשך ישיר בעצם לעונה הקודמת. המון דברים קרו. לפני שהאשכול הזה מתמלא בשאלות של "איך רואים את הפרק?", כל מי שרוצה לדעת שישלח לי הודעה ואני אענה על זה. איזבל ולילי מתבגרות, מגלה שיש קשר ביניהן ובעצם לילי מתבגרת בגלל איזבל. איזבל מנסה להתאבד כדי להחזיר את לילי למצב הקודם, אך מגלה שלא קורה לה כלום והפצעים שלה נרפאים באופן מדיי (מזכיר את וולברין מאקס-מן :)) ישנה קבוצה בשם Nova Group שהיא בעצם התארגנות של כמה מה4400 שמטרתם היא לחסל כל מי שנגדם ורוצה לפגוע בהם. הם מחסלים את כל מי שאחראי כל המלחמה בהם וכל מי שמאמין שהם איום. טי ג'י קים גורמת לכך שדניס ריילנד יידקר, בורחת מאולם הישיבות וטום יורה בה אך היא מצליחה להמלט. בהמשך אנו מגלים ששון קשור לנובה גרופ והוא זה שתרם להם כסף. הוא לא מרוצה מהפעולות שלהם כי הוא חושב שהם הפכו לקיצוניים מדי ומטרתם היא לא להגן אלא לפגוע. הוא משקר לטום ודיאנה כשאומר שאין לו שום קשר לנובה גרופ. טום ודיאנה נעזרים בגארי נבארו שיש לו יכולת לקרוא מחשבות. מתברר שהוא משקר להם ובעצם הוא קשור לנובה גרופ. בסוף הוא מנסה לפגוע בדניס ריילנד ואז עוצרים אותו. הפרק מסתיים בכך שמת'יו רוס (העוזר לשון בניהול) חוזר ושומע שאיזבל רצתה להתאבד. הוא סותר לה ומסביר לה שהיא חשובה מאוד, הוא אומר לה שהוא רוצה לספר לה סיפור על העבר והעתיד שלה ובכך הפרק מסתיים. כן, מתח, מחכה לשבוע הבא :)

גרמס

New member
מישהו יכול

בבקשה להגיד לי מה לכתוב בחיפוש ע"מ למצוא את הקובץ??? או אם יש מקור אחר חוץ מ אי-מיול...

Hatotah1

New member
2 פרקים

האמת אני הורדתי פרק אחד רק ועכשיו אני באמת רואה ששודרו אתמול 2 פרקים

lordnoodle

New member
יצא ניוק לCRMSON????

מתי יצא PROPRE???? מה אני אעשה בנתיים?@?!? לספיישל שלפני העונה השלישית קוראים: Unlocking the secrets?

bigbird123

New member
בפרק ששוחרר חסרות סצינות

הם החליפו שם כמה סצינות בפרק השני בסצינות ששודרו בפרק הראשון ככה שחסרות סצינות, אבל יש סיום לחכות לגירסא פרופר\ריפאק

Charmed Gal

New member
../images/Emo58.gif

אף פעם לא אהבתי יותר מידי את לילי, אבל ממש היה עצוב לי עליה בפרק.
את ריצ'רד אני בכלל לא אוהב, לא יכלו שהוא יזדקן וימות במקום?
ביאס אותי שלא ראינו בכלל לא את קייל ולא את קולייר. את ג'ורדן אבל הזכירו וראו תמונה ואני בטוח שעוד נראה. השאלה מה עם קייל. הזכירו גם אותו וזה, אבל האם נראה אותו עוד בסידרה והוא נשאר דמות קבועה(נגיד מלבד הפרק הזה) או שעכשיו כל הזמן רק ידברו עליו והוא יהיה בכלא או יופיעו פעם ב...? ממש אהבתי אותו, חבל.
איזבל הביאה אותי לחשוב על משהו שלא חשבתי. בדוגרי, היא לא אחת מה-4400 כמו שהיא אמרה. היא לא נחטפה. אבל מצד שני, היא נולדה לשניים והיא לא בדיוק "רגילה". לפחות היא יפה.
הנובה האלה מגניבים. זה קצת מזכיר לי את העונה ה-2 של מלאך שחור שכל המנטיקורס ברחו. מגניב.

axnholic

New member
../images/Emo27.gifנמחקו מספר הודעות משרשור זה

בדרך כלל אני שולח מסר לאנשים שנמחקו להם הודעות, אבל כנראה שאף פעם לא ממש ציינתי מה החוקים לגביהם [וגם יש יותר מדי הודעות
]. החוקים: - חל איסור לפרסם שם של קובץ להורדה. - חל איסור לבקש במסרים קישור להורדה. הפורום הוא לא לוח דרושים. - חל איסור לתת קישור לתוכנה להורדה, פרק להורדה, תרגום להורדה או קישור לכל דבר שלא חוקי. החוקים שצויינו הם כלל תפוזיים. אני לא מנסה להשליט פה שלטון דקטטורי. תודה מראש על שיתוף הפעולה הנהלת פורום "ה-4400"

למעלה