418

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif418../images/Emo58.gif

האמת? חשבתי שיהיה מעפן בגלל ששוב חוזרים לפסיכודרק, אבל נהנתי מאוד! זה היה פרק מוצלח ביותר. התסריטאים הצליחו לעשות סגירה לנושא בצורה טובה מאוד, ואני מאוד אתפלא אם הוא יופיע שוב.. כי באמת הגיע הזמן לסיים עם זה. ניילי נהיו מעצבנים עם המושיות הזאת שלהם...
דן מ מש הפחיד אותי, הייתי בטוחה שהוא הולך לירות באבי או בעצמו...
זהו, אחלה פרק.

refael780

New member
4x18 גוד איזה פרק../images/Emo58.gif

ווואי איזה ]פרק..סופסופ לוקאס גילה

4X18 ../images/Emo58.gif

אממממ היה פרק טוב... אייככככ קרן ודן :\\\\ אפעם לא שמתי לב שהעיניים של דן ירוקות... בכלל בפרק העינים שלו ושל ניית'ן היו מדהימות.. אהבתי ממש את כל הקטעים עם דרק/ איאן (אני מתה על השם הזה) זה היה מן סגירת מעגל טובה לסיפור הזה.. וברוק ופייטון מדהימות ביחד! אני מתה עליהן.. אהבתי ת'חדר החדש... אחלה פרק

refael780

New member
../images/Emo58.gifאם שמתם לב 4X18

אם שמתם לב בקטע שפייטון נכנסת לחדר החדש שלה(לקראת סופ הפרק) ושהיא פותחת את הדלת...אם תסתכלו מאחורי הדלת תראו את הבית של נייתן והיילי...

natali406

New member
ברוק ופייטון גרות בבית שלהם והם גרים אצל אמא

של נייתן

refael780

New member
כן שכחתי../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

באמת לא הבנתי ..איך ההפקה יכולה לעשות משו כזה....ולהראות לנו את התפאורה השנייה (כנראה זה בית אמיתי)

רבההה

New member
מסכימה איתך

העיניים שלהם מדהימות.. כל הפרק הסתכלתי עליהן חחח :p

או מיי גוד!איזה סוף מדהים! 4X18../images/Emo58.gif

וואו
איזה סוף פצצה היה!
הייתי בטח שדן הולך להתאבד...
מעניין מה לוקאס יעשה עם המידע הזה ואיך הוא יוכיח את זה! ממממ... פסיכודרק היה מעפן, בכלל, חפרו עם זה כבר, מקווה שנגמר אני מקווה שיהיה לנייתן בעונה הבאה יותר קטעי משחק, שלאו דווקא קשורים לפוצי מוצי עם היילי, כי הוא מדהים וצריך לראות ממנו יותר. פשוט, הוא תמיד בא בסצינות עם היילי וזה קצת משעמם. הוא חייב גיוון. נראה לי גם לו משעמם כבר
זהו, פרק מגניב בכלל, הסדרה באמת תפסה צד אפל ..

0RainGirl0

New member
גאד איך אתם מוצאים כ"כ מהר XD

האימיול הזה כזה איטי ואין ביוטיוב. אוךך אני כבר כ"כ רוצה לאראות!

Princes Sophia

New member
../images/Emo58.gif אני נורא נהנתי מ-4X18 ../images/Emo58.gif

אהבתי את הפרק מאוד!! זה מה שאני חושבת בקצרה: קודם כל ולפני הכל- ניית'ן כלללללללל כךךךךך יפההההה וכוסון!!!! אני חולה עליו!! לא הבנתי למה אמא של אבי לא רוצה שהיא תגיד את האמת אבל, שיהיה.. אני לא יודעת מה לכולכם יש נגד הפוצי מוצי של ניילי, אני אוהבת את זה (אבל כל אחד ומה שהוא אוהב..) אני לא יודעת אם שמתם לב אבל בקטע עם השיחת מוטיבציה של הבנות (היילי, ברוק ופייטון) היילי נשענה אחורה וכל כך ראו את הצורה של הכרית..אבל שיהיה. אהבתי את השמלה של היילי בסוף ואת השיער שלה. הם עשו סגירה יפה לדעתי עם כל הקטע של דרק איאן (whatever his name is) צחקתי על דן שהוא הביא לאבי בובה..הייתי בטוחה שהוא ירצח אותה, בכלל פול שיחק ממש חזק בפרק הזה. יופי של פרק לסיכום..

LindZiv Cohan

New member
לא נראה לי שזה ספוילר, אבל ../images/Emo58.gif../images/Emo3.gif

אני לא חושבת ששמו לה כרית בתור בטן
זאת לא הפקה ביתית. יש בטן מדומה שאפשר לשים

פרק מעולה ../images/Emo58.gif

מסכן לוקאס, כשראה את דן (טפווווווווווווווווווווווווווווווווו) וקרן מתנשקים.... זה היה ברור שהאבי הזאת תעזוב. מעניין מה לוקאס יעשה עכשיו... הקטעים עם איאן-דרק ממש השתפרו!! פרק מעולה 10/10!!! *אני ממש מתה על הציטוטי פתיחה וסיום של הפרקים זה ממש מוסיף!

תמריקי

New member
../images/Emo58.gif4X18

איזה פרק אינטנסיבי
אוף,אני רוצה שברוק וצ'ייס יחזרו,הוא כזה חמודי
אני חושבת ששמש משכו עם האבי הזאת..כמה אפשר? לפחות היא אמרה ללוקס בסוף... ואני דווקא אוהבת את איאן(דראק) כי אני חושבת שהוא מוסיף לעלילה..איזה טוויסט זה היה כשראו את התמונה של החברה שלו לשעבר...

0RainGirl0

New member
פרק טוב. [אין ספוילר]

חשבתי שהוא יהיה גרוע, אבל הוא דווקא היה טוב. אין יותר מידי פירוט - פשוט טוב.

רבההה

New member
../images/Emo58.gif 418- פרק מעולה!!

סופסוף פרק ששווה באמת לראות!! אהבתי כל חלק וחלק בפרק הזה כשאבי סיפרה ללוקאס והראו ת'קטעים שדן רצח את קית' וכל זה, כמעט התחלתי שוב לבכות חח ודן היה ממש מפחיד :S מסכנה קרן.. ולוקאס בכלל.. מעניין אם הוא יספר לקרן.. או בכלל מה הוא יעשה עם זה נראה לי שבכלל הולך להיות לנו סוף מעניין לעונה הזאת.. כמו שצריך
גם כמעט התחלתי לרחם על פסיכודרק.. בכל זאת.. מה שיש לו זאת בעיה נפשית.. מסכן :( בקיצור ולעניין---> פרק מעולה [סופסוף]!!!

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gif418../images/Emo58.gif../images/Emo13.gif

המממ נהנתי מהפרק ממש. היה פרק מעולה אין ספק באיזשהו מקום ראיתי צל של אנושיות בדרק/איאן...למרות כל מה שהוא עשה ניילי היו מדהימים
איך אפשר להגיד שהם קיטשיים?! וגם אם כן הם ה-זוג
סופסוף לוקאס גילה...עכשיו נחכה שיעשה עם זה משהו. הנשיקה של דן וקרן
. לא יודעת איך היא סולחת לו אחרי הכל...זה ברור שברגע שהיא תגלה שהוא הרוצח של קית' היא תתן לו בעיטה גדולה מאוד בתחת. זהו נראה לי

LindZiv Cohan

New member
פרק טוב../images/Emo58.gif

אהבתי את כל הקטעים עם פסיכודרק, ועם אבי...
וגם אני הייתי בטוחה שדן הולך להתאבד על הקברXD

shiraz cohen

New member
היה פרק מדהים! ../images/Emo58.gif

פרק מעולה! ממש אהבתי את ניית'ן בפרק הזה... וגם את סייקודרק. היה קטע מגניב איתו... אני לא אוהבת שברוק ופייטון חברות. היה הרבה יותר כיף כשהן רבו.
הייתי בטוחה שנייתן הולך לירות באבי או בעצמו או משו כזה בהתחלה,אבל נרגעתי כשהוא הוציא את הדובון. איכס איכס איכס,דן וקרן ביחד!
זה היה ממש מגעיל... חוץ מזה,היה פרק מאוד נחמד. שימשיכו כך!

למעלה