וואו, כנראה שאני היחידה שראתה אותו בינתיים אממ... ברוק ופייטון השלימו רשמית =] אני אוהבת אותן ביחד ניילי
מדהימים כמו תמיד מפרק לפרק אני רואה עד כמה שפייטון ולוקאס מתאימים אחד השני - יוו הם כאלה יפים ביחד כריס קלר - גאד, כמה שאני לא אוהבת אותו. היה ממש מצחייק בסוף שהוא אומר כזה ok, i'm leaving ואף אחד לא שם לב. טוב שהוא הלך מאות' החמוד הזה... היה ממש מצחיק עם הכתובות בשלט הזה ושמתי לב שבפרק הזה השירים ממש ממש התאימו לעלילה
טוב ,אז ככה- פרק חמוד, אהבתי את הקישור לדיסק החדש שיצא להם, חוץ מזה, היה די רגיל, מעצבן אותי שדן מתקרב לקרן! אוף, כל כך מעצבן. נייתן ממש חתיך! ברוק מקסימה,
אני מקווה שהיא לא תסגיר את עצמה, סה"כ פרק חביב, שמחתי שמאות' מצא את עצמו סוף סוף,
וואי פרק ממש ממש יפה! ממש אהבתי הפך להיות הפרק האהוב עלי בכל מגרש ביתי.. כריס קלר- איייי מלך! אני מתה עליו הוא ממש אחלה דמות אהבתי ת'שיחה שלו עם ניית'ן מאות' ברוק.. ברוק ופייטון- סוף סוף נאי מתה עליהן ביחד.. ניילי- קצת קיצ'י אבל לא מפריע כל כך.. טוב היילי בעצם כן היא כל כך מעצבנת אבל בסדר נתמודד.. מאות'- אהבתי את הקטעים בכלא זה היה אחלה.. סקילס- אני מתה עליו אחלה דמות.. הקטעים בפרום היו מצחיקים שהם דיברו עם הבנות.. דן וקרן- בעע אני לא אוהבת את מה שנהיה.. לוקאס ופייטון- לא היו כל כך גרועים הפעם, אני מתחילה להתרגל ברוק- מדהימה! אהבתי כשהיא דיברה עם הבנות בפרום.. הסוף של הפרק קצת עצבן.. ואי כל הפרק היה מצולם ממש יפה כזה, כל הנופים וזה ממש יפה.. טוב חפרתי
הפרקים בעונה הזאת באמת שלא מאכזבים,חבל שלא תיהיה עוד עונה..או אולי זה יותר טוב,שלא תיהיה חזרתיות. אז סוף סוף הם שכבו,אה? וכריס קלאר חזר...ובמקום להרוס הכל עשה שלום עם כולם...משעשע.. איזה פרסומת סמויה הם עשו בסוף עם הדיסק החדש...חח בשורה תחתונה אחלה של פרק
פרק חביב ולא יותר, קצת חסר פואנטה - לא לפה ולא לשם.. אהבתי לראות שוב את כריס וממש ריחמתי עליו בסוף שלאפח לא היה איכפת שהוא הולך אני שמחה שברוק ופיטון שוב חברות אבל אני מקווה שרייצ'ל תחזור בהמשך זהו.
ויכול להיות שאני טועה, נייתן הרי קבע עם דונטה להפסיד במשחק לפני הגמר, ואז העיפו אותו והכניסו את לוקאס, ולוקאס הפסיד בשביל שנייתן לא יסתבך, ועכשיו חוקרים את נייתן על ההפסד של לוקאס, כי חושדים שלוקאס הפסיד בכוונה. בקיצור, לוקאס הולך להסתבך בגלל נייתן
פרק חמוד לאללה אני שמחה על זה שפייטון וברוק חזרו להיות חברות אחרי הכל, כמה הזוי ולא מציאותי שזה אבל אני מקווה שברוק ורייצ'ל גם יקבלו את אותן הסצנות שקיבלו לפני זה, כי בין סופיה לדניל רואים כימיה גדולה (הן חברות הכי טובות גם במציאות). ניילי כרגיל מדהימים
"Our cast is so tight we are always together in North carolina and when we're here." Says Danneel, here with co stars Bevin and Sophia. "Bevin Sophia and I are best friends. It doesen't feels like work - it's playtime.