406

tulchi

New member
../images/Emo58.gif 406 ../images/Emo58.gif

כן, כן...נכנעתי. אני לא מסוגלת לשמור את הדברים האלה לעצמי. קטעים מהתסריט לפרק 406 צריך Adobe AcrobatReader כדי לפתוח את זה. בכלליות זה לקוח מתוך איזה אתר ששמו בו הודעה על זה שמחפשים שחקן אורח להג"ש וסיפקו את השורות של הדמות. שם הדמות היא סם אורבך (Auerbach) והוא איזה צייר דגול שלינדזי מתענינת בו לגלריה שבה היא עובדת. האינטראקציה בין לינדזי לצייר הזה לא מענינת, אבל מה שכן מענין זה שיש שם שני חלקים של שתי סצינות שונות עם בריאן וג'סטין, סצינה עם בן, מייקל והאנטר, ועוד חלק של סצינה עם אמט ומייקל. אי הבנתי מהסצינה בין בן למייקל שהולך משהו עם רייג' (אין לי מושג מה בדיוק, אבל אני חושבת שרייג' הפך ללהיט לא קטן ואולי מייקל וג'סטין קיבלו איזו הצעה הוליוודית. מה שאולי מתקשר לספוילר מלפני הרבה זמן שבו נאמר שג'סטין רוצה לתת לבריאן כסף אבל בריאן לא רוצה לקחת. מאיפה לג'סטין יש פתאום כסף?) מה שמחזק את ההשערה שלי שאולי קרה משהו טוב עם רייג' זה השיחה בין בריאן לג'סטין בבבילון (בתסריט) שממנה אפשר להבין שהם מדברים על איזו התערבות שעוסקת בטריקים (לא בטוח, רק השערה שלי), ואם ג'סטין יזכה בה הם יסעו לאיביזה (?!?). מאיפה הכסף? ובריאן אומר לג'סטין בסגנון של "אל תזנח עדיין את ספרי הלימוד" - ג'סטין חזר ללמוד? שוב, מאיפה הכסף? מהצינה בין עם אמט ומייקל מבינים בפרוש שויק עבד דירה ושהוא רב עם דבי. רק לא ברור מה קדם למה.

tulchi

New member
../images/Emo58.gif

אמנם הסצינה עם בריאן וג'סטין נראת שלמה אבל בעצם מדובר בשני חלקים של שתי סצינות נפרדות. שימו לב שהסצינה מתחילה בעמוד 7 וממשיכה לעמוד 31. זאת לא אותה סצינה אלא שתיים נפרדות ולא שלמות.

Reutk

Active member
אם זה נכון

אני בהחלט אוהבת את ה-story line הזה lol

netaK

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל תודה רבה. דבר שני, דווקא נשמע טוב

wicked witch

New member
לא נראה לי שיש לא את הכל. ../images/Emo58.gif

יש לי 8 עמודים, זה הכל או שיש עוד? ואם יש אז מה אני עושה?

tulchi

New member
יש רק 8 ../images/Emo58.gif

על כל דף למעלה מצוין מס' העמוד מתוך התסריט ולמטה מצוין בכתב יד איזה דף זה מתוך השמונה. זה לא כל התסריט והסצינות השלמות היחידות שיש שם עוסקות בסם אורבך הזה. כל שאר הסצינות מחוקות עם קו בגלל שהן לא שייכות לתפקיד של אברבוך ובגלל זה הן גם לא שלמות.

wicked witch

New member
כן אני יודעת, אבל... ../images/Emo58.gif

את לא אמרת שהסצנה של בריאן וג'סטין ממשיכה איפשהו? אני לא ראיתי המשך לסצנה...

tulchi

New member
היא ממשיכה בתסריט

מה שיש לך בקישור זה רק חלק קטן מתסריט של פרק שלם.

tulchi

New member
עוד ../images/Emo58.gifים (אולי...)

זה מה- Data Lounge ככה שאי אפשר לדעת מה האמיתות, אז אם אתם רוצים תאמינו ואם לא, אז לא. מה שמוזר לי זה שכבר מוזכר פרק 409 בעוד הצילומים כרגע הם של פרק 406 והדיווח הוא כביכול מפיו של סטטיסט קבוע בסדרה. איך ססטיסט הגיע לעלילה של פרק 409 רק אלוהים יודע, ובגלל זה אני לא חושבת שזה נכון. קבלו- משאלת ליבם של מעריצי בריאן בריאן וג'סטין תתגשם בסביבות פרק 409. בריאן וג'סטין יתמודדו שום עם הפרום וכריס הובס וזה יוביל את בריאן לחשוף את רגשותיו. מערכת היחסים בינהם לא תשתנה ותהפוך פתאום למונוגמית, אבל עכשיו שניהם ידעו מה כל אחד מרגיש ויהיו יותר בטוחים בנוגע למשמעות היחסים. התירוץ לסיפור העלילה הזה הוא שמפאת חוסר הבהירות לגבי עונה 5, התסריטאים רוצים לסגור כמה שיותר קצוות בעונה 4, וההרגשה הכללית היא שסיפור הנשף נשאר פתוח ולא נגעו בו מספיק בעונה 2. יכול להיות נכון בגלל דיווח על הסצינה עם ג'סטין, קודי וכריס הובס. אבל מכריס הובס ל I Love You הדרך, לדעתי, ארוכה. שוב, אני מתקשה להאמין כי למרות שתסריט לפרק 409 כבר יכול להיות כתוב, ואפילו כבר הופץ לכל הנוגעים בדבר, למה שהמידע הזה ימצא את דרכו לאיזה סטטיטס? חוצמזה שבסוף עונה 3 כבר התחילו להערם שמועות דומות ויכול להיות שזה פשוט ההמשך שלהן. השורה התחתונה היא שדבר כזה היוצרים ירצו לשמור בסוד ( כמו את סוף 214, שהיה הסוד הכי שמור בעונה 2). תעשו עם זה מה שאתם רוצים.

ofrikit

New member
../images/Emo58.gif

אני כול כך מקווה שזה נכון,לומרות שזה נישמע באמת לא ממש הגיוני ואם כבר הכוונה ב"חשיפת רגשות" אני לא חושבת שהכוונה חייבת להיות דווקא ל-i love you זה גם יכול להיות שיתברר לג'סטין שהוא היה כל ערב בבית חולים והסתכל על השיקום שלו ודבר כאלה,ואיכשהו מזה הוא יבין שהוא באמת באמת חשוב לו ובלה בלה,אני לא רואה בכלל את בראין אומר לג'סטין משו על הרגשות שלו אליו,ממש לא! בכל מקרה הספוילר הזה לא נישמע אמיתי כול כך אבל בהחלט רצוי (מבחינתי)

tulchi

New member
../images/Emo58.gif מסכימה אבל

בהודעה בהחלט צוין שיהיה I Love you ונכון, יכול להיות שכל הסיפור עם כריס הובס בעונה 4 איכשהו יגרום לג'סטין לגלות, או לבריאן להתוודות שהוא היה כל לילה בבית החולים. לא חשבתי על זה וזאת בהחלט אופציה. ואולי זה מה שיגרום לבריאן להגיד את זה סוף סוף. אני רק חוששת שהמפיקים כ"כ מתחו את האיי לאב יו הזה עד שעכשיו זה יהיה פוינטלס להגיד אותו וגם בגלל זה אי חושבת שהספוילר לא נכון. אם כמה שנאמין שבריאן אוהב את ג'סטין, אני לא חושבת שנזכה לשמוע אותו אומר את זה ובשלב הזה זה כבר לא יגרום לכלום.

netaK

New member
../images/Emo58.gif

אני גם מתחילה לחשוב שלI LOVE YOU כבר לא תהיה איזה משמעות מיוחדת ושגם בסדרה וגם פה אצל כל האנשים שמחכים לזה כבר 3 שנים, לא יהיה שינוי מרחו יותר מדי, הראו יותר מדי, וחבל.

tulchi

New member
../images/Emo58.gif

שלא תבינו אותי לא נכון, אם הוא יגיד את זה אני אמות מאושרת וכמוני גם רבים אחרים. אבל ההרגשה הכללית שלי היא שקאוליפ יודעים שהם מתחו את זה כבר יותר מדי ושאם עכשיו בריאן יגיד את זה "יופי. תודה שנזכרת". חוצמזה שהם תמיד אומרים שהרגשות של בריאן מתבטאים במעשים ולא במילים, ושכל הסיפור עם אית'ן היה כדי להוכיח לג'סטין שמילים לא בהכרח משקפות את המציאות. זה היה פחות או יותר כדי לפטור את בריאן מלהגיד את זה, אז למה שהוא יגיד עכשיו?

tulchi

New member
../images/Emo58.gif שוב?

את רוצה להגרר לויכוח הזה שוב? ת'אמת זה לא ממש ויכוח, כי זאת עובדה בשטח שהמעשים חשובים יותר מהמילים. נכון שזאת תוספת נהדרת לשמוע מישהו אומר "אני אוהב אותך" וחוסר האמירה בהחלט יכולה להעיק ולתסכל. אבל מה עדיף שיהיה לך חבר שיאמר לך כל בוקר שאת השמיים והכוכבים בשבילו ושיבגוד בך? או חבר שאולי קשה לו לבטא במילים את מה שהוא מרגיש אבל הוא מראה לך שהוא אוהב, מכבד ושאת חשובה כמעט בכל דבר שהוא עושה? אני מעדיפה את וילון מס' 2. לפעמים הדיבורים כ"כ ריקים ולא אמיתיים שכבר עדיף בלעדיהם. ואל תבואי ותגידי לי- יופי שבריאן אוהב אבל למה הוא מזיין עוד 100 גברים תוך כדי? זה מה יש. ככה זה אצל הרבה זוגות מהקהילה החד מינית. יש אמנם הרבה זוגות מונוגמיים אבל לעומתם יש הרבה זוגות שנמצאים שנים ביחד ואוהבים אחד את השני מאוד, אבל בכל זאת ממשיכים לשכב עם אחרים עם ידיעה והבנה של בן הזוג שלהם שעושה בדיוק כמוהם. זה חלק מהחברה, חלק מהתרבות. בריאן קיני לא המציא שום דבר. זהו.

netaK

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo58.gif

היה פעם וויכוח "שווה להגיד איי לאב יו או לא?" ? אני חושבת שיהיה טוב שיגיד את זה כבר תודה לאל, אבל זה לא ישחק חלק משמעותי כמו שזה היה יכול לשחק בפרקים 8-9 ככה עונה 3

ofrikit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני כול כך מסכימה איתך,בכל מה שכתבת עד עכשיו!!! ו"וילון מ'ס 2" הוא עדיף ביותר לדעתי,ולא רק עדיף אני פשוט ככה רוצה שזה יהיה גם בחיים שלי,כי מעשים בהחלט אומרים הרבה יותר ואני לא הייתי צריכה לשמוע את הבנאדם שאני אוהבת,שיגיד לי כול דקה ביום או כל בוקר או לא יודעת כמה מצידי פעמיים בשבוע זה מספיק,כי אם הוא מראה לי את זה (לא בצורה ריגשית מידי) זה מדהים והכי נכון וטוב לדעתי!

למעלה