406

תותיG

New member
../images/Emo58.gif ובנימה הכי לא אישית שיש...

ברור שזה כיף לשמוע "איי לאב יו"... על זה אני לא חושבת שיש פה מי שיחלוק... יותר שווה שגם יהיה ה"איי לאב יו" וגם יראו במעשים... (ועל כך מדברים ארבעת המינים-יש טעם אבל אין ריח, יש ריח אבל אין טעם, יש טעם ויש ריח, ואין טעם ואין ריח,שאת זה ברור שאף אחד לא רוצה) ברור... וגם ברור שרק לשמוע את המילים אך בלי הוכחות בשטח- המילים מאבדות כל משמעות. בהגדה כתוב "כנגד ארבעה בנים דיברה התורה: אחד חכם אחד רשע אחד תם ואחד שאינו יודע לשאול..." (לעזאזל... אני מדברת המון על עולם הדת ומתחילה להרגיש כמו חוזרת בתשובה...אני מתכוונת להפסיק עם זה!!!) לדעתי (ושוב: ל-ד-ע-ת-י), למרות שיש שיאמרו שבראיין הוא ה"רשע", הוא "זה שאינו יודע לשאול"... לאו דווקא כי הוא לא יודע לשאול כמו שהוא לא יודע לבטא רגשות... ובנוגע לאמירת ה"איי לאב יו" של בראיין... גם לדעתי לומר לג'סטין "אני אוהב אותך" עכשיו יהיה חסר טעם... הוא העביר אותו יותר מדי ועבר איתו יותר מדי מצבים בהם הוא היה צריך לומר את זה מכדי שעכשיו יקרה משהו כה גדול שהוא פשוט יהיה חייב לחשוף את רגשותיו... לדעתי הסטורי ליין הכי משכנע יהיה אם בראיין וג'סטין לא יהיו יחד, ולבראיין יהיה מישהו חדש... ואיתו הוא כבר יהיה מסוגל להביע את עצמו... כי אחרי מה שהוא עבר עם ג'סטין הוא כבר מאוד שונה משהוא היה בהתחלה אבל זו אותה מערכת יחסים... אולי עם מישהו חדש יהיה זה אפשרי מבחינתו לקחת עוד צעד אחד...

למעלה