../images/Emo58.gif
תחילת עונה קצת מוזרה פרק טוב והכל אבל מאוד לא ברור אני שונא את הרובי החדשה עוד יותר מששנאתי את הרובי של תחינת העונה השלישית היא לא יודעת לשחק והיא פשוט גרוע, הקול שלה לא עולה ולא יורד והיא פשוט נישמעת וניראת כמו קרטון היא כל כך גרוע שהיא ממש הרסה לי את הפרק וגם השינוי אופי הקיצוני הזה," טוב, אם אתה לא רוצה לא צריך אני לא אנסה לדחוף לך את זה בכוח כמו שאני בדרך כלל מנסה..." חבל שהחזירו את דין כל כך מהר, היה יכול להיות יותר מעניין לראות מה קורה איתם בלעדיו או לא יודע, זה פשוט מדי כל הדבר הזה, נישמע כאילו לא היו לו רעיונות טובים יותר איך להחזיר אותו המלאך דווקא נישמע מעניין כי עד עכשיו רוב השמות של הדמויות הראשיות נבעו מהקטע של מלאכים שסרחו ולילית' שגם קשורה לגן עדן וגם אהבתי את המשחק שלו כאחד שלא כזה מבין מה קורה סביבו, כאילו המבט שלו ניראה כמו מבט של ילד מפוחד והיה נירא לי שנורא קשה לו לתפוס את זה שדין לי מאמין לו וכאלה והוא התנהג בתמימות מוגברת ויש לי הרגשה שמה שהוא הולך לבקש מדין זה להרוג את סאם בסופו של דבר כי סאם שונה לגמרה ממה שהוא היה אי פעם, כאילו, סאם הילד הטוב היה אחרי 4 חודשים עדיין מתאבל ועושה הכל כדי להחזיר את דין(כי בו נודה 4 חודשים זה לא יותר מדי זמן) ובמקום זה מה שהוא עושה זה מזיין בחורות ומתאמן על להשתמש בכוחות שלו? זה לא הסאם שאנחנו רגילים לראות והגיוני שזה לא יהיה הסאם שאנחנו רגילים לראות השאלה הגדולה, מה אנחנו עוד הולכים לראות מהסאם החדש הזה? בעיקרון פתיחה טובה אבל לא חזקה כמו שציפיתי שהיא תיהיה