4.01

איזה פרק!!! ../images/Emo58.gif

חפירת תחילת עונה..XD דין חזר יאי... עם יד מוזרה לא יאי..XDDD מראים את סאם רק אחרי שמראים את בובי.. איזו השפלה..XDDD אהבתי שאפחד לא האמין שדין באמת חזר.. רובי חזרה.. איזה כיף!!! רק חבל שהביאו מישי שמשחקת בצורה שונה לגמרי מקסדי.. מה גם, שזה ממש דפוק שפתאום היא אומרת "אני לא רוצה להפריד אותך מאחיך" או משו כזה, שבעונה הקודמת היא דווקא "ניסתה".. קסדי שליטעע.. הרעיון של המלאך, עם כמה שזה נשמע גאוני, זה ממש דפוק.. כבר היה פרק עם מישו שחשב שהוא מלאך ה' וגרם לאנשים לרצוח אנשים אחרים.. אבל לעומתו קסטיאל רוצה שדין יעשה את העבודה המלוכלת ולא סתם מישו.. מסתבר שגם הוא זה שהחזיר אותו אז בכלל הקטע הזה של החזרה נפתר מוקדם ממה שחשבתי.. וכמובן סאם.. סופסוף שולט בכוחות שלו.. אבל האידיוט לא סומך על רובי עדיין, אחרי כל מה שהיא עשתה בשבילו.. אידיוט! זה רק אני או שממש זילזלו השנה בלוגו שבפתיחה העונה?! כאילו ההתחלה עם הדברים השחורים היו מגניבים אבל אח"כ הSUPERNATURAL האדום היה כאילו לא היה להם תקציב לצבע חדש..XDDD ובלה בלה לא מופיעה ב" THE ROAD SO FAR", ולעומתה קייסי כן.. עוד מושפלת..XD חפירה!!!

לוידעת

New member
כן!!!זה היה ממש מגניב!!!!!

התאריך היה כאילו ה-18 בספטמבר!(מתי שזה שודר בחו"ל....) וזה כאילו עברו חודשים....כאילו הם עברו איתנו...
זה היה גדול!!!אין על הכותבים האלה...פשוט אין!!!!

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

תחילת עונה קצת מוזרה פרק טוב והכל אבל מאוד לא ברור אני שונא את הרובי החדשה עוד יותר מששנאתי את הרובי של תחינת העונה השלישית היא לא יודעת לשחק והיא פשוט גרוע, הקול שלה לא עולה ולא יורד והיא פשוט נישמעת וניראת כמו קרטון היא כל כך גרוע שהיא ממש הרסה לי את הפרק וגם השינוי אופי הקיצוני הזה," טוב, אם אתה לא רוצה לא צריך אני לא אנסה לדחוף לך את זה בכוח כמו שאני בדרך כלל מנסה..." חבל שהחזירו את דין כל כך מהר, היה יכול להיות יותר מעניין לראות מה קורה איתם בלעדיו או לא יודע, זה פשוט מדי כל הדבר הזה, נישמע כאילו לא היו לו רעיונות טובים יותר איך להחזיר אותו המלאך דווקא נישמע מעניין כי עד עכשיו רוב השמות של הדמויות הראשיות נבעו מהקטע של מלאכים שסרחו ולילית' שגם קשורה לגן עדן וגם אהבתי את המשחק שלו כאחד שלא כזה מבין מה קורה סביבו, כאילו המבט שלו ניראה כמו מבט של ילד מפוחד והיה נירא לי שנורא קשה לו לתפוס את זה שדין לי מאמין לו וכאלה והוא התנהג בתמימות מוגברת ויש לי הרגשה שמה שהוא הולך לבקש מדין זה להרוג את סאם בסופו של דבר כי סאם שונה לגמרה ממה שהוא היה אי פעם, כאילו, סאם הילד הטוב היה אחרי 4 חודשים עדיין מתאבל ועושה הכל כדי להחזיר את דין(כי בו נודה 4 חודשים זה לא יותר מדי זמן) ובמקום זה מה שהוא עושה זה מזיין בחורות ומתאמן על להשתמש בכוחות שלו? זה לא הסאם שאנחנו רגילים לראות והגיוני שזה לא יהיה הסאם שאנחנו רגילים לראות השאלה הגדולה, מה אנחנו עוד הולכים לראות מהסאם החדש הזה? בעיקרון פתיחה טובה אבל לא חזקה כמו שציפיתי שהיא תיהיה

psycho girl297

New member
אני ממש לא מסכימה איתכם......../images/Emo58.gif

אתם צוחקים? אני חושבת שזאת הייתה התחלה מדהימה ונכון שנשארנו עם המון שאלות אבל זה כל העניין המתח והציפייה לשבוע הבא, אני חושבת שזה היה אחד הפרקים הכי מדהימים של הסידרה, אבל גם אני העדפתי את קייטי קסדי כרובי, אבל אני שמחה שיש עדיין את רובי....

the covenant

New member
כל אחד והדעה שלו../images/Emo58.gif

לא אמרתי שהוא לא היה טוב הוא פשוט לא היה מה שציפיתי בעע למה החזירו אותו כל כך מהר? ולמה ככה?

קרניjack

New member
מסכימה עם הרוב../images/Emo58.gif

זה היה פרק פתיחה יחסית מאוד "שקט", וגם באופן מילולי- כשצפיתי בו אמרתי לעצמי "מה זה השקט הזה שבין ההפסקות?" החזרה של דין גם הייתה מהירה לטעמי, הבחירה של השחקנית החדשה של רובי נראת לא מזהירה כרגע משום שהיא מאוד מונוטונית לעומת הרובי התוססת הקודמת, לא נשמעה דומה לרובי של אז. תכלס, לא הייתה שום התרחשות שהפתיעה ברמות, גם הגילוי שמדובר בשלוחה של אלוהים (מה שהכי אהבתי בפרק) לא עשה רעש גדול מדיי לטעמי כמו שהייתי מצפה. סה"כ פרק נחמד, אבל לדעתי העונות האחרות נפתחו יותר טוב...אבל להתאכזב עכשיו זה מוקדם מדיי, אני מצפה לטוב מהסידרה

frhx

New member
על מה אתם מדברים??? ../images/Emo58.gif

אני לא יכול לחשוב על פרק תחילת עונה יותר טוב מזה. למעשה, זה היה אולי אחד הפרקים הכי טובים בסדרה. הכניסו אותנו לעניין ישר על ההתחלה, הייתי בטוח שהם יחקרו מי עשה את זה חצי עונה, אבל לא... זה די ברור, שבסוף העונה זה יגיע לדין נגד סאם. רובי נראית מכוערת תחת :( חוץ מזה, הכל מגניב. המלאך היה ממש אדיר, אסור לראות או לשמוע אותו. ואני משוכנע שזה באמת מלאך ולא כמו עם הרוח שהיה פעם.

the covenant

New member
למה אתם תוקפים את סהר?

אני חושב שאני היחיד שאמר את זה שהוא מאוכזב מהפרק ואני לא מאוכזב לגמרה אלה כמה קטעים שאיכזבו אותי

2.01 יותר טוב..

וגם את 1.01 אהבתי יותר מאת הפרק הזה.. וזה ממש לא אחד הפרקים הכי טובים בסדרה.. יש יותר טובים בהרבה.. ובקשר למלאך.. אני אומר שהוא לא באמת מלאך.. אבל נחכה ונראה..XD

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

תאמת שאני כן חושב שזה מלאך אמיתי הפעם אני אפילו די בטוח מאוד הגיוני שמלחמה גדולה שכזאת גם הכוחות האחרים יתערבו, אפילו קצת בעיקרון אומרים שבן אדם לא מסוגל לראות את ה' מכיוון שהוא יתעוור וישתגע ברגע שהוא יראה אותו זה די מה שקרה לאלה שראו את המלאך, הגיוני שגם למלאעים יש התכונה הזאת ואפשר לחבר את זה מאוד יפה לפי השמות שלהם לילית'- היא אם כל השדים והאישה הראשונה של חווה סמאל-היה המלאך שגרם לכל שאר המלאכים לרדת ולחטות ובסופו של דבר הפך לשטן, אביו של קין וכו' וכו' וכו' ועזאל(YED) היה המלאך הכי חוטא שירד לארץ, הוא שכב עם כל דבר שזז והוא זה שלימד את בני האדם ליצר נשקים ואת הנשים הפך לזונות ונתן להן את החשיבות למראה החיצוני ולא הפנימי,הוא גם היחיד שכאשר ה' שלך את המלאכים שלו להחזיר את כל המלאכים שירדו איתו ועם סמאל לארץ לגן עדן לא ברח ולא הביא חרטא על מעשיו ככה שהכל מתקשר בצורה מאוד הגיונית שבאיזשהו שלב גם הצד השני אמור להסתדר כי לא סתם נתנו להם את השמות האלה

../images/Emo58.gif

אני לא מבין למה אתה חושב שהוא מלאך אמיתי.. הרי מדובר כאן על תחיית המתים ולא נראה לי שה"לורד" (כמו שקסטיאל קרא לו) יחזיר את דין מהמתים רק בגלל "עבודה" שיש להם בשבילו.. ולמה בכלל שה' יבקש מדין להרוג את אח שלו?! בסוף יווצר מצב של קין והבל.. למה פשוט קסיטאל לא הולך לסאם, סאם יראה אותו, יתעוור, (סאם כמובן יבכה שהוא עיוור) ואז קסטיאל או "שליח ה'" אחר יהרוג את סאם?! ועוד סיבה, זה קריפקי.. אני לא חושב שעל תחילת העונה, קריפקי יתחיל להביא מישו שבאמת יעזור לדין להבין מי החזיר אותו ולמה..

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

למה אתה חושב שזה לא מלאך? בגלל אותו פרק של חוסר אמונה של דין? כי בסופו של דבר גם דין פיקפק בחוסר אמונה שלו בסוף הפרק אחרי איך שאותו אחד מת וככה, לא ניראה לי שכל כך קל יהיה להרוג את סאם עכשיו, במיוחד שהוא מתחיל ללמוד להשתמש בכוחות שלו. אתה לא יכול לדעת, אבל אולי סאם נכנס תחת ההגדרה של נ"אנשים המיוחדים" וכי מלאכים בדרך כלל לא נותים להתערב, מיי יודע, אבל למה לשד להחזיר אותו?רובי לא יכולה להגדיר את זה כשד ואני מבטיח לך, שרוח שחושבת שהיא מלאך לא מסוגלת להחזיר בן אדם לחיים לורד זה כינוי לה', ולמה לא? עד עכשיו נתקלנו בשדים מה שאומר שחייב להיות משהו בצד השני, אפילו ניראה לי שקייסי(ככה קראו לשדה מ304?) הזכירה את העובדה שבני אדם מתפללים לה' והם מתפללים לשטן. למה שלא יהיו מלאכים בעולם של על טבעי?

../images/Emo58.gif

לדעתי הוא לא באמת מלאך מהסיבות שאמרתי קודם.. לא יחזירו מישו מהמתים רק בשביל "המלחמה הקרבה", בשביל שהוא יהרוג את אח שלו.. ולשדים יש הרבה סיבות להחזיר אותו.. אולי כמו שאמרת בשביל להרוג את סאם?! אולי בשביל שהוא יהיה השליט ב"מאסטר פליין" שעזאזל תיכנן בגלל שלילית' לא עשתה עבודה מיודע מה טובה?! רובי אמרה שהיא לא יכולה להגדיר את זה כשד בגלל שאין שדים עם כוחות שיכולים להחזיר את המתים.. אבל אז שסאם שאל אותה, היא אמרה ש"שום דבר שהיא ראתה לפני זה".. אז זה עדיין לא שולל.. אולי באמת יש שדים ברמה גבוהה שאפחד לא יודע או שמע עליהם עדיין..ואני לא אמרתי שהוא רוח.. יש עוד יצורים חוץ מרוחות אתה יודע.. אני יודע ש"לורד" זה כינוי לה', גם לקראת סוף הפרק הוא אמר שלה' יש עבודה בשבילו, ולמה כן בכלל?! זה אח שלו.. ובתנ"ך ה' לא עודד כל-כך מלחמות במשפחה (חוץ מעונש של דוד אם אני זוכר נכון..) ואת השדים לוציפר "יצר" כמו שה' יצר את בני-האדם.. כאילו הוא לא יצר, אבל הוא "הוריד" מהם את האנושיות.. אז זה לא כזה השוואה טובה.. וכן קוראים לה קייסי (ז"ל, באשמת סאם..XD)..ולא הבנתי איך זה קשור בדיוק?! ועם כבר.. עם לפני הסדרה ה' באמת קיים, אז זה אומר שגם לוציפר קיים.. אז אם אני ממשיך את התאוריה שלך, אז אחרי שהצד של ה' ינצח, לוציפר גם יחזיר מישו מהמתים ואז זה מלחמה עד שכל העולם יושמד או עד שהרשת תבטל את הסדרה..XDDDD

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

אף אחד עוד לא אמר שזה להרוג את סאם, אבל זה הדבר הכי הגיוני אבל לך תדע מה קריפקי החליט למה שלא יהיו מלאכים? אני עוד לא מבין מה ההתנגדות הגדולה שלך לזה? ובנוסף לזה, ראית את הפרומו של העונה? הוא כולו מדבר על המלחמה הגדולה של הטוב נגד הרע אבל למה אנחנו סתם רבים, נחכה וניראה

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

ורק עוד נקודה למחשבה,איך הסכין לא הרג אותו? הרי הסכין מסוגל להרוג כל שד אז למה הוא לא הרג אותו?

למעלה