הפרק...../images/Emo58.gif
היה נחמד בתור פרק תחילה, יכל להיות יותר טוב, היו כבר פתיחות עונות טובות יותר, אבל סה"כ היה נחמד, לא משהו שגרם לי להתאכזב. הפלוסים: -דין, יקיר הצופות חזר על ההתחלה. כן, היה נחמד לראות את הבחור. - בארבעת החודשים סאם הספיק להתקדם ויש לו עכשיו כוחו חדש, שאנחנו לא יודעים עליו בינתיים הרבה. אהבתי, זה יכול לקדם את העלילה ולהביא אותה למקומות חדשים (מהמרת שלרובי יש חלק בעניין). - אמנם זה הופיע בקטנה בעונה הקודמת, אבל סוף סוף הכניסו קצת כוחות של אור לפרק. אף פעם לא הבנתי את נקודת ההנחה שלא יכולים להיות כוחות חיוביים (" לא יכול להיות דבר כזה מלאכים") כמו שהדמויות טענו, אלא רק שדים ורוע משום שהם מתגלים בצורה דחופה יותר. אהבתי אתשהכניסו את יד אלוהים ואת המלאך כשלוחתו, שהכניסו פה משהו חדש שמדובר בכוחות הטוב ולא באיזה שד שרוצה לנצל את דין. מקווה שלא יהיה טוויסט שיהרוס את זה ואז יסתבר שבעצם שוב מדובר באיזה עוד שד זממני. המינוסים: - החזירו את דין מהר מדיי...כלומר, ציפיתי, משערת שהרוב ציפו שעוד נראה את דין תלוי על הקרסים של הגיהנום קורא לעזרה ואת סאם אוכל את עצמו ומתפרק לאט כשהוא מנסה להציל אותו לשווא. אומנם הרווח הזה- שגורם לנו לתהות מה קרה ב4 החודשים האחרונים מעניין- אבל קצת מהר מדיי. - רובי. אהבתי את הדמות התוססת של העונה שעברה ועכשיו היא נשמעת דיי מונוטונית, משעממת, בלי טיפת עצלנות או ניסיון שיכנוע בקולה...כמו שכתבו כאן בינתיים לא נראה כי הבחירה של השחקנית מתאימה לתפקיד. - השקט שהיה בסידרה. כלומר, מילולית, היו המון קטעים שקטים...אני רגילה שהדיאלוגים קצת יותר עצבניים, שיש יותר מוזיקת רקע ופשוט היה שקט... ציפיתי ליותר קירבה בין סאם לדין אחריי שדין היה מת 4 חודשים, אבל הם כביכול המשיכו כמו עוד יום רגיל מבחינת דיאלוגים. סה"כ פרק נחמד, מצפה להתפתחויות מעניינות בהמשך הסידרה, אגב, כל פעם שהשיר (שאין לי שמץ מה שמו) " CARRY ON..." זה משכיר לי כמה הסידרה הזאת כייפית לצפייה