3X22

ALIAS ROCK ON

New member
../images/Emo58.gif 3X22

אחרי נסיון כושל אחד, הצלחתי לראות בסוף, ויי
... הזוג בקליניקה היה מבדר... המקרה הרפואי מגניב ביותר!! אבל מה לעזאזל קרה שם!? איך התפוצץ לה המוח?? ומה הם הוציאו לה משם?? ותמיד מצחיק אותי לראות איך הוא מגלה מה הפתרון... משפט אחד והוא פשוט מבין מה הבעיה...

../images/Emo58.gif

אני לא חשבתי שאהנה עד כדי כך מהפרק הזה. אני אחלק את הביקורת שלי להרכבים מעניינים: האוס וג'ימי - הו הו זה היה מעולה! גאוני! רק תקנו אותי אם אני טועה, ג'ימי סימם את האוס חזרה בתרופה נגד דיכאון? נכון? לפי משהבנתי, זה עבד, אז זה אומר, שהאוס אכן בדיכאון. השיחות שלהם היו משעשעות במיוחד, ואני פשוט התגלגתי מצחוק מכל רגע. האוס ופורמן - אני חושבת שזה נעשה מעצבן מרגע לרגע. האוס, תמיד אומר את הדברים הנכונים, לדעתי, פורמן ניהיה מעצבן סתם. אני מבינה אותו, מדוע הוא רוצא להתפטר, אבל מה? אתה עד כדי כך חלש אופי שאתה לא מסוגל שלא להיות מושפע ממישהו כמו האוס? בדיוק כמו שקאדי אמרה: יש הרבה יותר גרועים ממנו. פורמן חושב שזה לא שווה את זה, לא כי הוא חלש אופי, כולנו יודעים שזה הדבר האחרון שאפשר לומר על אריק, אלא כי פשוט ניהיה לו משעמם, והוא לא מוכן להודות בזה, לכן יש לו רגשות אשמה. אני פשוט לא קונה בגרוש, את "אני לא רוצה להפוך כמוך", למרות שאני מבינה את זה, אבל פשוט לא קונה את זה. רק היום דיברתי עם מישהי מעניינת על עקרונות, שהם מופעלות על ידי תפיסה, אם כן, ניתן להפר אותם ולבטל אותם. אף רופא לא היה מתפטר מהסיבה הזו, זה פשוט ניראה לי אינפנטילי. האוס וקמי - הו הו הו הו הו מה הלך שם בחדר השינה של האוס? נעעעאאא... לטעמי, לא היה בזה אפילו אחוז אחד של מתח מיני. לדעתי, היחסים של קמרון והאוס עלו שלב, בשבילי, הקשר שלהם חזק יותר משחשבנו. ראיתם עד כמה היא נינוחה איתו? עד כמה הוא נינוח איתה? אני חשבתי שהוא יעשה אחת מהאפשרויות הבאות: א. ישכב איתה כאן ועכשיו - שזה לא הגיוני ב. הוא יעיף אותה בברבריות מהחדר. ואך אחת מהאפשרויות, לא התממשה! וזה אומר, שהם מרגישים חופשיים אחד עם השני, שזה משהו, שעוד לא ראיתי עד עכשיו. אבל תודו, זה היה מותח קצת, לפני שידענו שמשנכסת זו קמרון, חשבתי שזה חלום של האוס. האוס וקאדי - לא הייתה אינטרקציה משמעותית. אבל אהבתי שהיא אמרה לו "עד הפעם הבאה" משהו כזה והחזירה לו את הכסף. האוס וצ'ייס - ממתי צ'ייס ניהיה כזה חטטן? ממתי הוא ניהיה כזה סקרן? הלו? פיספסתי את הפרק שהאוס עושה עירוי מדמו לדמו של צ'ייס? או טיפול בהלם כלשהוא? מתי פיספתי את זה?
האוס והאני - וואוו! אני לא ציפיתי להרבה מה"זיווג" הזה, ותראו עד כמה שאני מתלהבת. הבחורה הזו מעניינת, אבל קצת משוגעת, שבחורה נורמאלית, כפי שאנחנו יודעים, לא יכולה לעבור יום אחד עם האוס. אהבתי את השיחה האחרונה שלהם, איך היא כזה אמרה לו שהוא לא נראה לה דיכאוני...זה היה אירוני. אני הייתי מאוד מופתעת מהדייט הזה, הם אשכרה קבעו את הדייט??? וואוו, אז התרופות כנראה באמת משפיעות. זה היה מעניין לראות את הישירות המתפרצת של האוס לגביי עצמו, אך תוך כדי מודיע לה שהוא משקר גם. זה הרג אותי מצחוק בסוף, איך שהוא אמר שהוא לא אוהב תה! גם זה אירוני! כי הרי יו בריטי, ובריטים שותים תה. אבל אין לי מושג אם הוא אוהב תה או לא. אבל אני, בטוח לא, הטעם של זה, פשוט עושה לי בחילה, לא משנה איזה טעם בדיוק. לסיכום - אהבתי מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד את הפרק! המקרה הרפואי היה מעולה! וגם מעלה מסקנה - לא כדאי להתאבד. (מה אמרתי? אע? לא מצחיק >___<) הכדור שהיא לקחה, גרם לה הרבה יותר סבל ממשהיא תיכננה. אני דווקא אהבתי את זה שהאוס סיפר להורים שלה, כי היא באמת עלולה לעשות את זה שוב. והם הגב התומך היחיד שיש לה כרגע, אז הם אלה שיכולים לעזור לה נפשית, כי היא לא יכולה להתמודד עם הכאב של עצמה. אני יודעת שאני מעלה כאן סוגיה מוסרית, שאלה חסויות רפואיות, ושהיא אחראית על החיים שלה, ושהיא צריכה לקחת החלטות בעצמה. אבל מה לעשות, עדיין בחברת העולם שלנו, התאבדות, היא אינה לקיחת אחריות רציונלית על החיים שלך. זו פשוט דרך קלה להגיד: "אה, לא בא לי לחיות, לא רוצה להתמודד" אבל זה לא יעלים דבר, רק את הבשר, אבל לא כל משמסביב. טוב, התפלספתי יותר מידי. בקיצור, אני מחכה כבר לפרק הבא. ערב טוב אנה :

MTA lidarosh

New member
../images/Emo58.gifאממ ווילסון התחיל...

ווילסון סימם את האוס ראשון מהפעם הראשונה שראינו את האוס שותה קפה...ווילסון היה בטוח שזה יעזור לו להיות מאושר יותר כי הוא סובל מדיכאון ות'אמת שדי ראינו שזה נכון פתאום הוא חייך היתנהג מאושר יותר אפילו פורמן חשב שהוא נראה מאושר יותר מאז שהוא אמר לו שהוא עוזב...(שזה בבירור לא הסיבה האמיתית למאושרות שלו). לאחר מכן האוס הבחין בפיהוקים של ווילסון והוא ניחש שיש לזה סיבה...אבל ווילסון סירב להגיד לו מהי הוא אמר שהיא סיבה אישית...ולכן...האוס סימם את ווילסון במה ש"מבטל" את האפקט שמדכאי הדיכאון עושים והפך אותו לסופר אקטיב חחחח בעזרתי אמפטמינים... ווילסון הבין שזה מה שהאוס עשה כעס כמו משוגע ובדרך עשה כמה דברים משוגעים... והואס בסוף הפרק הבין שווילסון סימם אותו כבר תקופה מסוימת במדכאי דיכאון חחח ד"א אני קוראת להם מדכאי דיכאון כי השם חביב לטעמי אבל לא נראה לי שבאמת קוראים להם ככה חחח

../images/Emo58.gifאה, עכשיו הכל מובן. תודה ../images/Emo9.gif

לדעתי, זה היה משעשע כל הוויכוח ביניהם על הכדורים האלה. אהבתי לראות את ווילסון מטורף לשם שינוי. ושם מעגניב, ונדמה לי שקוראים לכדורים האלה "כדםורים נגד דיכאון" לא?

Breakable

New member
מיאו ../images/Emo221.gif../images/Emo58.gif

לא לשים ספוילרים בגוף ההודעה הראשית - כבר פעם שנייה שאני מעירה על זה אוקיי... היה פרק ענק כל קטעי האוס-וילסון היה גדולים. זה היה כל כך מצחיק, בעיקר בקטע שרואים את ווילסון על ספיד (אגב לא הבנתי כל כך למה האוס סיממם את וילסון, מישו יכול להסביר לי?) צ'ייס מפתיע אותי מפרק לפרק, דווקא הוא הופך למיני האוס כזה, בקטע החטטני הזה וקצת הרפואי כשקמרון באה להעיר את האוס הייתי בטוחה לרגע שזו סטייסי 8| יאללה עוד 3 פרקים :p

לפי מה שהבנתי..

האוס ניסה לאבחן את מקור הפיהוקים של וילסון, ולפי ההגיון שלו, אם וילסון מפהק על ספיד, זאת אומרת, במצב בו הוא לא עייף או משועמם, זה כנראה סימפטום למשהו, או יותר ספציפית, תופעת לוואי של כדורים נגד דיכאון.

Breakable

New member
אמממ.. ../images/Emo221.gif

ALIAS ROCK ON - ואם זה לא ספיילר אני לא יודעת מה כן

אהההה

אני חשבתי שהתכוונת לכותרת...חחח בורה שכמותי. נכון זה לא בסדר, אבל אני פשוט לא קוראת, רק אחרי שאני רואה אני מגיבה וכל זה. ואם לפני אז אני ישר יורדת ל"הוספת תגובה" מבלי לקרוא. אבל זה נכון משאת אומרת, ותגידי, זה כתוב בתקנון? בכל מקרה, בפעם הבאה, אסור לכתוב בהודעה הראשית ספוילר, כי משנכנס ורוצה להגיב אז יהיה לו קשה שלא לקרוא את זה חחחחחח, אז אפשר פשוט לעשות הרבה רווחים, כי בהתחלה לא כולם רואים את הפרק. טוב?

../images/Emo58.gif

[טוב, אני מקווה שזה ישלח הפעם, ושהתגובה הזאת לא תצא כפולה בסוף.. אם כן עמכם הסליחה.] פרק מעולה. נדמה לי שגם סוף סוף קיבלנו סגירת מעגל בנוגע לספק-ניסיון התאבדות של האוס עם הויקודין. בשיחה עם החולה לקראת סוף הפרק, כשהוא שואל אותה למה היא ניסתה להתאבד והיא אומרת "אני לא יודעת, מעולם לא הייתי מאושרת.", זה הרגיש כאילו היא מסבירה גם קצת אותו.. ובכלל, אני חושבת שההקבלה בין האוס לאדי בפרק היתה מאוד חזקה, הוא הצליח לאבחן את עצמו בעזרתה ואותה ע"י השלכה ממנו, בסצינות שגם מבנה הטקסט שלהן דומה. וגם בסוף, כשהוא מציע להורים לשקול תרופות, אני חושבת שזאת היתה מעין הכרה של האוס שהן עזרו גם לו, גם אם הוא לא מודה בכך מול וילסון. גאוני, בקיצור. [או שזאת סתם אני שמנתחת יותר מידי:)]

li1609

New member
תמונתו של דוריאן גריי...../images/Emo58.gif

וואו, זה היה פרק מעניין בעיקר חזק מבחית טקסטים ומשמעויות... שוב הצוות הפסיכולוגי היועץ של הסידרה קדח בשבילנו עולם אנושי שלם וקונספירציות שמטרתם להתנהל ולהעצים את דמותו המעורערת של גיבורנו. אהבתי את זה, זה היה מדוייק ומרגש. שוב העולם כולו נעמד על הרגליים האחוריות שלו בשביל לספר לנו דבר נוסף על דמותו של האוס. את האמת? היה משהו חסר קצת בסיטואציה. מעט מידי קמרון אולי, יותר מידי דעתנות של צ'ייס, לאן לעזעזל חמק ההאדי והעיניין המפהיק בין וילסון לקאדי, ואיזו יפה הנטורופטית האני (האוס + האני =האוני?) אם כי אני צופה דווקא שהיא תעצבן אותי ממש. שונאת בחורות יפות, ובמיוחד את אלו שנדחפות לפתע לסדרות שאני אוהבת. טרם נסגרו קצוות עם קאדי וקאמרון, אנא ממכם כותבים יקרים, סובלנות. אך את המובן מאליו יש להסיק מהצפיה בפרק, אני רוצה לדבר על דקויות. - הרטע שהאוס מסתכל במראה והוא רואה את בבואתו המכוערת, היה ללא ספק הקטע המצויין ביותר שהיה בסדרה לאחרונה, ויש בו הרבה מעבר.... מישהו קרא את "תמונתו של דוריאן גריי" של אוסקר ווילד??? על הבחחור היפה שכולם סוגדים לו אך הוא מרושע ורקוב מבפנים, ורק תמונה אחת ששל דיוקנו שלו משקפת את כיעורו האמיתית והוא לא מעז להסתכל בה. כשהאוס התבונן בבבואתו המעוותת הוא הבין שני דברים- 1. שהוא באמת צוחק, שהוא מתנהג בצורה איומה אפילו בשביל הרשעות הטיפוסית שלו 2. שהרוע שלו, כיעורו המשתקף, הלחיצו אותו לפתע, וגרמו לו להבין שאין זה הוא באמת אלא השפעת סם. ועכשיו לקישור המחץ.. ההתבוננות בבואה הפנימית והכעורה שלו, גרמה לו להבין את המקרה של הבחורה, שגם היא לפתע הפכה לבבואה שלו ושל האומללות שלו. הוא לא היה מבין אותה, אם לא היה משלים עם האמת הכעורה של עצמו. כמו כן, ההתבוננות של פורמן בבבואתו שלו, גרמה לו גם לראות את האוס... מה שהוביל אותו לחרדה עמוקה. פורמן זיהה בעצמו את האומללות והדיכאון המתפשטים של האוס לפני שהאוס זיהה אותם בעצמו. ויש את וילסון, שהציג שוב את הצד השפוי וה"נכון" של נוגדי הדיכאון והפסיכולוג, משהו שמשקף דרך שהאוס לעולם לא יבחר. ויש את קאדי שיודעת תמיד שבסופו של יום- האוס הוא יצור חיובי על פני כדור הארץ("יש גרועים יותר".. בחייך יא מאוהבת..) והכי חשוב (טוב, ממש לא הכי חשוב) האני, שלדעתי מגלמת את "הפסיכולוגית" בצורה מטאפורית בערך כמו שוילסון מגלם מצפון להאוס. הוא התיישב מול בחורה יפה, ואמר כל דבר גרוע שהוא יכל לומר על עצמו, והיא פשוט פסקה בצורה פשוטה ושיטחית שלא נראה לה שהוא בדיכאון... מה שבעצם האוס כבר קצת השלים איתו. מצחיק, אה? כל העולם מנסה מתחילת הסידרה להסביר לו שהוא דפוק וכשהוא מודה בזה איזו כוסית אומרת לו שלא. חחח... טוב, זה היה ארוך, מצטערת, אני משתדלת לכתוב רק שזה חשוב... יש הרבה חשיבה על הפרק, הוא פסיכולוגיה טהורה, חלקה בגרוש, חלקה בזהב. לכו לקרא את הספר, לכו לראות את הפרק, לכו ללמוד רפואה, לכו לשתות תה רק בלי חלב... ואם זה עם חלב, סעו כבר לבריטניה, דש ליו, תגידו ו שהוא שיחק אותה, היה אחלה פרק. ושהוא ממש סקסי(סליחה, הייתי חייבת) נשתמע! יום טוב

קראתי את הספר../images/Emo58.gif

ספר מעולה! אני ממליצה לכל אחד לקרוא אותו. הוא קצת קשה להבנה מבחינה השפה הגבוהה, כי קראתי את זה בגיל 12 לראשונה, אבל לפני כמה חודשים קראתי אותו שוב. זה פשוט משהו פנומנלי לקרוא ספר, בתקופות שונות בחייך, כל זויית הרעייה שלך שונה לחלוטין. אהבתי את הניתוח שלך מתוקה. ותני לי לחשוב על זה עוד קצת, ואז אומר לך מה אני חושבת על זה. יום נעים אנה

MTA lidarosh

New member
../images/Emo58.gifso huney huney...dont stop../images/Emo58.gif

חחחחח כותרת טובה תשבעו שלא??? וואי פרק טוב ממש נהניתי לראות האוס העליז(במובן הסטרייטי לגמרה). מבחינת ווילסון והאוס היה פרק טוב כל אחד סימם ת'שני ובסוף שניהם יצאו אהבלים חחח מבחינת המקרה הרפואי אהבתי מאוד איזה הסתבכויות היו שם חבל על הזמן והאוס היה כל כך מוגנב מהעובדה שהדיאגונזה שלו הייתה נכונה(חוסר בוויטמנים או מה שזה לא היה)... *הייתי מופתעת גם שהילדה הייתה כל כך חכמה שהיא החליטה להתאבד באמצעות דרך שלא תשאיר אחריה עקבות כאילו מה להיתאבד דורש כל כך הרבה תיכנון זה נשמע טיפה מוזר... האוס וקמרון...או קי דבר מאוד מוזר איך לעזאזל היה לקמרון את המפתחות של האוס??? היה קטע מוזר לחלוטין אבל לא ציפיתי למתח מיני ...ראו להאוס בפרצוף שממש לא בא לו עליה באותו רגע... האוס ופורמן אמממ אין כל כך מה לומר...פורמן מתפטר כי הוא אידיוט והאוס לא מנסה לעצור אותו כי האוס הוא האוס... ועכשיו לחלק הכי חשוב בפרק...huney האני הדמות החדשה שנכנסה לחיו של האוס... הטבעונית הרצחנית שלא אכפת לה שהאוס בוגד(או שהחבר שלה בוגד) ולא אכפת לה שהאוס משקר ומכור לסמים...אכפת לה מזה שהוא מדוכא... היא לא במינה למה הוא מדוכא...... או קי אותה אני הולכת לאהוב בסדרה אני מקווה שנראה אותה עוד... יאללה איזה חפירה דפקתי חחחח לא נורא בקטנה=] שיהיה יום טוב=]

../images/Emo58.gifבקשר לקמרון --->>>

כנראה שהיא השיגה את המפתחות בגלל שהאוס שם מפתח ספר מעל המשקוף של דלת הכניסה. לא? אני זוכרת שהיא עשתה את זה כבר בפרק 3X15 (או מתחת לכד או משהו...האוס עצמו לא היה נותן לה מפתח).

למעלה