3X22

MTA lidarosh

New member
../images/Emo58.gifהם הוציאו

רקמות מתות שנאגרו לה במוח...כתוצאה מההרעלה התמידית שהייתה לה במחזור הדם זה פדע לה איכשהוא במוח...(אני חושבת שפשוט החיידקים המשיכו לנוע במחזור הדם ופגעו בכל אזור שבו התיישבו) מקווה שהבנת עכשיו חחח

shanistern

New member
אוי, מצויין - ברור שספוילר

אהבתי אהבתי, העונה חוזרת לעצמה ווילסון הזה מלך- הוא רק נראה חננה שנותן להאוס לשחק בו אבל למעשה הוא נחש לא קטן האני חמודה- קצת עצוב שהוא יוצא עם מישהי בת 26 (אבל היי, זה נותן לי סיכוי...) אבל אהבתי את האינטראקציה ביניהם והחיוך שלו כשהוא אמר שהוא שונא תה- מהממםםם... מחכה לפרק הבא

o r t a l i t

New member
בידיוק לפרק כזה חיכיתי ../images/Emo58.gif

נהניתי מכל רגע :]] אחרי שני פרקים שפחות אהבתי, הנה הגיע הפרק המיוחל [ידעתי שזה יהיה 3.22, אני אומרת לכם]. רק פורמן הצליח לעצבן אותי, ממש. כמעט כל דבר שהוא הוציא מהפה עיצבן אותי. "אני מקווה שאני לא אתה" יופי מפגר ^_~ GO קאדי וקמרון ואפילו צ'ייס... ממש אהבתי את צ'ייס הפרק :) אבל איפה החיזור התמידי אחרי קמרון ? חחח ווילסון-האוס בהחלט היה מעולה, אני חשדתי שהוא שם לו נוגדי דיכאון בקפה מיד כשהאוס עשה דבר דומה לווילסון [אבל מיד הסתייגתי וחשבתי שאולי באמת זה העזיבה של פורמן, גמאני הייתי שמחהXD ולא מתאים לווילסון], הוא באמת היה שמח מידי. ואם הוא ככה שמח בזמנים לא הגיוניים, זה דווקא אמור להגיד שהוא לא בדיכאון, כי נוגדי דיכאון הופכים אנשים דיכאוניים לאנשים "נורמליים", כאלה ששמחים "כשצריך" [נו, קשה לנסח שלא בהתאם למושגים הקיימים]... אהבתי את הפלירטוטים עם האני !! [אחחח החיוך בסוף
] נראית חמודה ומתאימה במוזרותה כזו... "אתה לא נראה מדוכא" חחח אבל הוא אמר שהוא אוכל בשר !! [סמים ובגידות זה בסדר, אבל בשר 0=]. דבר נוסף שמאוד אהבתי זה שהיו לו 2 הארות בפרק [פשוט אוהבת את ההארות שלו]... אחת בנוגע לעצמו [בעזרת המטופלת] ומיד אחכ אחת בנוגע למטופלת [בעזרת עצמו]... מעולה. זה הכל, מקווה שימשיך ככה עד הסוף. :)

למעלה