3X15

dan the man

New member
../images/Emo58.gif3X15

אז זהו התעלומה נחשפה... איכשהו הייתה לי הרגשה שזה העוזר של הפרופסור עשה את זה.. אבל אחלה פרק...הכל נחשף רק השאלה היא האם יש עוד פרק...ונראה לי שיש....מה יהיה בו? התעלומה כבר נגמרה...

Gadook

New member
../images/Emo58.gif 3.15

אני אוהבת את פארקר. הגיע הזמן שמישהי תפריד ביניהם!

אופיר62

New member
315../images/Emo58.gif

ידעתי פשוט ידעתי וברגע כשהוא קפץ בתחילת הפרק היה ברור כבר שזה הוא. הפסקה

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif315

אחחח כל הפרק ידעתי שזה היה טים. לא רוצה את פארקר ולוגן ביחד
ראו על הפרצוף של ורוניקה שהיא לא מרוצה מהרעיון
שתיגמר כבר ההפסקה!

Piper Zone

New member
../images/Emo58.gif מ-א-כ-ז-ב ../images/Emo58.gif

כמו בערך חצי מהאנשים.. גם אני אמרתי מההתחלה שזה טים. בניגוד לעונות הקודמות, שעד השניה האחרונה לא הייתי באמת בטוחה מי זה יהיה, במקרה הזה הכל היה פשוט צפוי מדי... יכול להיות שבגלל שהיוצרים מריחים את הסוף של הסדרה, אז התחילו לחפף.. שלא לדבר על זה שבעונות הקודמות, כשורוניקה פתרה את התעלומה אז זה היה מלווה בסיכון חייה שתמיד כמעט הסתיים במוות, ועכשיו לא היה כלום.. לפחות ציפיתי שטים יתנפל עליה או משהו אחרי שהיא חשפה אותו... בכל מקרה.. אני לא בטוחה בדיוק עוד כמה פרקים נשארו עד לסוף העונה.. אבל צריכה להידלק להם שם איזושהי נקודה אדומה.. לדעתי הם צריכים לסיים את הסדרה עם טעם של עוד.. ולא איזה סגירת מעגל מטופשת..- (קית' שוב שריף, ורוניקה מתחילה לעבוד באפ.בי.איי או משהו כזה...)

*superstar*

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

גמני הייתי בטוחה שהוא יתנפל עליה
או שהיא תתנפל עליו על זה שהוא ניצל אותה

Rachel47

New member
נשמע זווועעעעה../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

אני רוצה את המתכונת של תעלומה גדולה ומסובכת
לא רוצה פרקי סטנד אלואון

הם עושים את זה כדי להציל את הסידרה

הם למדו מהר מאוד שאין להם צופים חדשים מכיוון שצופים חדשים כשראואים פרק באמצע הסידרה לא מבינים מה בדיוק קורה בה ואז לא ממשיכים לצפות. הם רוצים לעבור למתכונת הזו כדי לצבור רייטינג כדי שלא יבטלו את הסידרה.

Rachel47

New member
מבחוץ הרעיון מעולה../images/Emo15.gif

כשאתה עוטף אותו בסיבה הזאת ואוקיי אני ממש מבינה
זהות בדויה ראית פעם
גם לה הייתה אותה בעיה אפחד לא הבין מה קורה שם ואצלה זה היה הרבה יותר גרוע כי העלילה באמת באמת (ואני אומרת את זה בתור מכורה) הייתה מסובכת מאוד ואני רואה את זה גם עם חברים שלי שנתקלים באיזה פרק מזדמן ואומרים שהסדרה מעצבנת כי הם לא מבינים כלום אז בעונה הרביעית הפכו את הסדרה לפרקי סטנד אלואון וזה ידידי מה שגמר את הסדרה חוצמזה שהעונה הייתה גרועה לחלוטין (טוב אשמת הכותבים) אנשים גם לא התחברו לזה זה לא עזר לרייטינג וזה רק עיצבן את הצופים המסכנים שכן שמרו אמונים לסדרה בקיצור לא ברור מה הפתרון של המצב אבל סטנד אלואון זה אחד המושגים שאני הכי פחות אוהבת לשמוע

TheLost

New member
נכון. וזה גם מה שקורה לורוניקה.

איך לעזאזל אנשים מוכנים לעשות הכל - לוותר על כל הפרנציפ של הסדרה שהם עשו - רק בשביל רייטינג? והנה, ניסו בעונה הזאת של ורוניקה לחלק את התעלומות ולעשות הכל קל יותר, ובסוף יצא להם 2 תעלומות באורך קצרצר עם יותר מידי דברים כל פרק ואי אפשר היה להינות מכלום. חיפפו וזה מה שיצא, והכל בשביל רייטינג ועוד עונה. בשביל מה עוד עונה אם היא תהיה כזו גרועה.

Rachel47

New member
זהו../images/Emo15.gif

כאילו מה אנחנו מעדיפים
עוד עונה אבל ממש גרועה או שיבטלו את הסדרה אבל לפחות עד הרגע האחרון היא תהיה בדיוק מה שהתרגלנו ומה שאנחנו אוהבים

TheLost

New member
אבל העונה החמישית של אליאס טובה,

נכון?
(יאפ, עוד לא ראיתי אותה, אני דיי מכחיש ומדחיק עד שאני אאלץ לראות את העונה. אבל כבר יש לי אותה בדיוידי =])

Rachel47

New member
מעולה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

ממש אבל כאילו היא כזאת עונה 1+2 אתה צריך לראות בשביל להבין דיוידי? קנית את המארז
אז תראה כבררררררררר

TheLost

New member
לא רוצה

לא רוצה שזה יסתיים
אז התחלתי לראות את הסדרה מההתחלה אני באמצע עונה 2
בסוף נגיע לחמישית. ואז נראה פרק בחודש. נעשה את הסוף לאטטטט לאטטטטטטטט

נצטרך לראות מה ייצא...

מי יודע אולי יפתיעו אותנו :) אותי הסידרה איבדה ברגע שבו נאמר המשפט הבא: I smell bread לשום שחקן (ובמיוחד למייקל) לא מגיע שאחרי 3 שנים ככה יעיפו את הדמות שלו.

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif315 - רק משהו אחד:

אני חולק על דעתך בקטע של העובדה שורוניקה תמיד סיכנה את חייה. לשם שינוי, אהבתי את זה. ורוניקה לא ב"סכנת חיים" שברור לך שהיא תצא מזה כמו שצריך. אם כבר ציפיתי שמשהו יקרה זה שטים יברח. היא הייתה בסכנה בעונה ראשונה, בסכנה בעונה שניה, ובסכנה בתעלומה הראשונה של העונה הנוכחית. זה קצת נמאס.

Piper Zone

New member
../images/Emo58.gif יכול להיות... אבל עדיין..

היה חסר ה"אקשן" הזה של סוף תעלומה.. לדעתי הסיטואציה של "סכנת חיים" מוסיפה הרבה עניין.. בכל זאת הבנאדם היה מופרע בנפשו.. גם כל הקטע הזה עם חברה שלו די תמוה.. (שמעניין אם היא עדיין תמשיך להיות איתו אחרי שהוא רצח את הדיקן..) טים רצח מישהו מסיבותיו המעוותות- מה גרם לורוניקה לחשוב שהוא לא מסוגל לעשות את זה שוב?.. דרך-אגב.. מתי משודר הפרק הבא?

למעלה