3X15

Ch3nf3l

New member
מה? ../images/Emo58.gif315

טים לא רצח אף אדם לפני הדיקן אודל (לא משהו ידוע לפחות). הקטע עם חברה שלו? זה לא הוא גרם לה להפלה, זאת הייתה השותפה שלה לחדר. והיא לא תמשיך איתו אחרי שהוא רצח את הדיקן, הוא קצת יהיה בכלא... והפרק הבא מתישהו באפריל, 24.4 אני חושב.

דורחת

New member
איך אתם מורידים כל כך מהר

אני כבר יומיים מחכה שהפרק יירד וזה לא זז למישהו יש עיצה

TheLost

New member
מאוד מסכים. ../images/Emo58.gif315

במהלך הפרק באמת תהיתי אם שוב, כמו בשאר התעלומות, היא תהיה בסכנת חיים, ואם כן זה יהיה ממש אידיוטי, מילא פעם בשנה אבל כל הזמן? היה טוב שהפעם הסוף לא היה מסובך, ולא כלל מרדפים/נעילות בתוך ארון/קריאות מצוקה/בכי.

../images/Emo58.gif 315

פרק יפה ממש אהבתי, למרות שהיו רגעים שהוא לא ממש זרם, אבל, מצד שני בעונה הזו לא הרבה דברים זורמים. דווקא אני אהבתי איך שטים לא שלף פתאום אקדח וניסה להרוג אותה, האקדח בו הוא ירה בדיקן לא היה שלו הרי. וכמו שמישהו אמר פה הוא לא פסיכופת חם מזג, למרות שזה נראה כך במסיבה בפרק 9, הוא בן אדם מחושב וקר מזג, הוא הבין שאין לו לאן לברוח. אני הבנתי שזה הוא מהרגע שהוא מצא את הDVD, אידיוט לא יכולת להוציא 2-3 לפני TAPS? אהבתי את השיחה של ורוניקה וקית' בסוף, הוא סוף סוף מקבל אותה כמו שהיא, אבל העובדה שהוא שריף לא באה טוב, מקווה שהוא לא ייבחר מחדש!

The Immortal Me

New member
../images/Emo58.gif3X15../images/Emo215.gif

אישית, לא ידעתי שזה טים. כלומר, בטעות ראיתי שזה הוא בשרשור פה לפני שראיתי את הפרק, כי התבלבלתי במספרים, אבל לא ממש צפיתי את זה. ו, זו רק אני, או שהם הורגים הרבה יותר מדי אנשים? פעם עוד היה עניין גדול כשמישהו נרצח, עכשיו כל פרק משהו קורה. לא נראה לי שזה טוב כל כך , כאילו 'טוב צריך להרשיע אותו במשהו, בואו נעיף אותה מהסירה!' שלא לדבר בכלל על לאמב, שהיה המוות המטומטם ביותר בסדרה (חוץ מכל הפיילוט פאן בפרק שהיה ממש נחמד). לא נראה לי שהרעיון היה להרוג את לאמב, אלא יותר להחזיר את קית' לעמדה של שריף, כדי שתהיה לנו גישה לפיצוח התיק של הדין. לדעתי, היה יותר מעניין אם היינו צריכים להתגנב וכל שאר ה'ורוניקה מארס' קטע, חוץ מהעובדה שממש אהבתי את לאמב... ולמה לאף אחד לא אכפת מהעבודה שהשריף מת? אפילו הלוויה לא הראו! חוץ מזה, אני לא ממש אהבתי את העונה השלישית. ברגע שמשנים את הפורמט (קודם תיכון-קולג', אחר כך קית'-שריף) הסדרה מאבדת את הקסם... גם הנרצח הפעם לא היה מישהו שהכרנו והיינו חברים שלו, אלא סתם דין בבית ספר שלה... בגלל זה גם העלילה הייתה הרבה יותר משעממת מהעונות הקודמות. ובקשר למי שאמר על הניר דת' אקספיריינס, טוב, גם לי זה היה ממש חסר, אבל זה בגלל שזה לא סוף עונה. אני מניחה שעכשיו תהיה תעלומה יותר טובה, ואז בפרק האחרון ורוניקה תתעמת עם הרוצח והוא ינסה לרצוח אותה וקית'/לוגאן/וואטאבר יצילו אותה. בהתחלה חשבתי שהסוף יהיה שהאנס ינסה לאנוס אותה (בערך פרק 3X09). הם עושים יותר מדי עלילות גדולות העונה! וגם נעלמו כל היצורים הקטנים והמעצבנים שמבקשים ממנה טובות, זה כאילו היא עובדת אצל קית' עכשיו. ולמה היא עובדת בספרייה, לעזאזל? אבל אהבתי את איך שהיא פתרה את התעלומה של הדין, טים ממש מתוחכם! אוו, גם אהבתי שהיא הקשיבה לקלטות של הטלפון של לאנדרי, זה ממש הזכיר לי את ה'אהוי מייטיס'! וד"א, לא הבנתי איך בסוף הקוץ' נרצח. הוא התאבד? מישהו! רוני
. (וואו, עכשיו צריך לחכות עד מאי! WTF?!)

לגביי המאמן 3X14 ../images/Emo58.gif

הוא ביקש מחבר שלו (שדומה מאוד לבן שלו) שיירה בו.

The Immortal Me

New member
אממ, ../images/Emo215.gif

לא אמורים לעצור את החבר שלו? (למרות שזה היה מרצונו של המאמן, זה עדיין די הריגה, לא?) רוני
.

הפרק היה בסדר... ../images/Emo58.gif

ציפיתי שטים לפחות יברח או משהו כזה... לא סתם יעמוד כמו מפגר ולא יגיד שומדבר. אגב, אתם חושבים שבפרקים שאחרי הפגרה יורידו את מייקל מוניי מכותרות הפתיחה?

../images/Emo58.gif

פרק נחמד. לא ממש מפתיע.. זה די צפוי שהאנשים שהיא חושבת שהם עשו את זה לא באמת עשו את זה. התחלתיל חשוד בו מההקלטה שהוא שמע... שוב חופשה? באסה.. מתי הם חוזרים?

אני דווקא התחלתי לחשוד בו ../images/Emo58.gif

כשהוא שם את הכפפות כשהוא התיישב על המחשב של מה שמו שהרג את לאמב (בוטנדו?). אם אני לא טועה ורוניקה חוזרים באפריל.

omer719

New member
היה פרק טוב + ציטוט של קטע שאהבתי |

היה פרק ממש בסדר , אני לא מבין למה מאכזב , זה לא היה כזה ברור שטים , זה היה רק הימור , אבל היה גם הימור שהם רצחו אותו ביחד.. אז אני לא יודע... וקטע שממש אהבתי זה: וואלס :"ראיתי את לוגן ופרקר אוכלים ארוחת צהריים" ורוניקה:"כאן" וואלס :"כן" ורוניקה:"בקפיטריה? בזמן ארוחת הצהריים?! אלוהים|?למה שהוא פשוט לא ידרוס אותי עם משאית" וואלס:"אני מספר לך רק בגלל שזה נראה כמו משהו|?כאילו שהם מתחברים, את יודעת" ורוניקה:"אני רק מנסה להבין איזו בת גילמור אתה" שולט!

vmars fan

New member
ידעתי!!! ../images/Emo58.gif../images/Emo150.gif3X15

היה פרק שולט! ידעתי שזה טים! לפני כמה שבועות דיסקסנו ואני אמרתי- או טים או מינדי אודל. הא!
לקח לי שנים לראות את הפרק, אבל היה שווה לראות אותו באיכות טובה =]] לוגאן ופרקר...קצת מוזר לי.. ממש לא הבנתי את זה שורוניקה אמרה לו "Good luck". ורוניקה שיא המגניבות , אבל בכל זאת זה האקס שלה...=// לא איכפת לי, אני אוהבת את וואלאס!
אני לא מאמינה שאני צריכה לחכות עכשיו עד סוף אפריל...
פורים שמח לכולכם!

amnonha7

New member
מממ שאלה

איך לאנדרי הגיע לספינה של מינדי אם היא כבר יצאה מהנמל?

buffgirl

New member
../images/Emo58.gif 315

סירה/ספינה משלו או משהו. לא ממש זוכרת, אבל שמעו ברקע קולות של מנוע. אפשר אפילו אופנוע ים או משהו דומה, זו לא בעיה לשכור אחד.

Rachel47

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gifבאג|

בדיוק בדרך שבה השוטרים עלו על הספינה אח"כ

TheLost

New member
כאלה מעצבנים. ../images/Emo58.gif315

בואו נעזוב לרגע את הפיתרון המפגר שמתחילת הפרק היה ברור שזה טים. מהרגע שבו התחילו לשים עליו כזה פוקוס וראו את המבט שלו, היה ברור שזה הוא, ישר בהתחלה כבר אמרתי שזה הוא כי הפעם הם לא נתנו מקום להשערות. אבל לא משנה זה, בואו נשאל לעצמינו רגע את השאלה - בלי קשר לתעלומות שזה עוד מילא לא רוצים לעשות מלא בלאגן (אעלק) - למה, בשם האלוהים, למה הם לא מוכנים לעשות שום טוויסט רציני ושום קליפהאנגר מעניין?! ועוד עכשיו, כשיש לנו הפסקה ארוכה - לא יכלו לסיים את זה במשהו אשכרה מותח? שימשוך אותנו להמשך? את החודש הקרוב (או כמה זמן שזה לא יהיה עד לפרק הבא), אני אעבור במחשבות שקולות האם כדאי לי להמשיך לראות את הסדרה או שאולי עדיף לי להישאר ככה, אם הטעם הטוב שעוד נשאר לי בקושי ותכף בטח יעבור. ובאמת, שמכל מה שהיה בפרק הזה, היו להם אלפי דרכים לעשות טוויסט - שלא קשור לתעלומה - אבל טוויסט מעניין. כמו למשל זה, שכשבפלאשבק של לאנדרי הם הראו את הקטע עם הסיגריה והאישה, ולא הראו מי האישה - הם לא יכלו בסוף הפרק בעצם להראות שזאת אימא של ורוניקה?! כי לפי דעתי זה היה יכול להיות פשוט גאוני. בכל מקרה הם דפוקים. ושיתחילו להראות כבר את כל הקאסט. :mad:

lightanddark

New member
אני דווקא אהבתי שזה היה ../images/Emo58.gif

רגוע בלי הרבה מתח.. ושיעשו טובה ולא יחזירו את ליאן! למה להרוס? הפרק היה טוב הוא היה עשוי טוב והסיום היה מעולה זה שכולם ידעו שזה טים מפרק 10 היה קצת מבאס אבל כל הכבוד לג'יימס ג'ורדון! חולה עליו והוא עשה עבודה מצויינת בפרק (כל הפרק הייתי בבאסה כי ידעתי שזה הוא כי אני אוהבת אותו!!) ואני בטוחה שיבוא טוויסט רציני בהמשך וראינו איך עבד להם הקליף אנגר בסוף 309 הם פשטו רוצים לנצל את זה שהרייטינג עולה בכל פרק של סיום תעלומה ולנסות להפוך את זה לסטנד אולון אני לא מסכימה עם זה כי אני רוצה את ורוניקה בחזרה ולא את הדוסון קריק שמתרחש שם כרגע אבל אני ימשיך לראות כי זה עדיין הדבר הכי טוב בטלוויזיה בימינו!

למעלה