../images/Emo58.gif3X15../images/Emo215.gif
אישית, לא ידעתי שזה טים. כלומר, בטעות ראיתי שזה הוא בשרשור פה לפני שראיתי את הפרק, כי התבלבלתי במספרים, אבל לא ממש צפיתי את זה. ו, זו רק אני, או שהם הורגים הרבה יותר מדי אנשים? פעם עוד היה עניין גדול כשמישהו נרצח, עכשיו כל פרק משהו קורה. לא נראה לי שזה טוב כל כך , כאילו 'טוב צריך להרשיע אותו במשהו, בואו נעיף אותה מהסירה!' שלא לדבר בכלל על לאמב, שהיה המוות המטומטם ביותר בסדרה (חוץ מכל הפיילוט פאן בפרק שהיה ממש נחמד). לא נראה לי שהרעיון היה להרוג את לאמב, אלא יותר להחזיר את קית' לעמדה של שריף, כדי שתהיה לנו גישה לפיצוח התיק של הדין. לדעתי, היה יותר מעניין אם היינו צריכים להתגנב וכל שאר ה'ורוניקה מארס' קטע, חוץ מהעובדה שממש אהבתי את לאמב... ולמה לאף אחד לא אכפת מהעבודה שהשריף מת? אפילו הלוויה לא הראו! חוץ מזה, אני לא ממש אהבתי את העונה השלישית. ברגע שמשנים את הפורמט (קודם תיכון-קולג', אחר כך קית'-שריף) הסדרה מאבדת את הקסם... גם הנרצח הפעם לא היה מישהו שהכרנו והיינו חברים שלו, אלא סתם דין בבית ספר שלה... בגלל זה גם העלילה הייתה הרבה יותר משעממת מהעונות הקודמות. ובקשר למי שאמר על הניר דת' אקספיריינס, טוב, גם לי זה היה ממש חסר, אבל זה בגלל שזה לא סוף עונה. אני מניחה שעכשיו תהיה תעלומה יותר טובה, ואז בפרק האחרון ורוניקה תתעמת עם הרוצח והוא ינסה לרצוח אותה וקית'/לוגאן/וואטאבר יצילו אותה. בהתחלה חשבתי שהסוף יהיה שהאנס ינסה לאנוס אותה (בערך פרק 3X09). הם עושים יותר מדי עלילות גדולות העונה! וגם נעלמו כל היצורים הקטנים והמעצבנים שמבקשים ממנה טובות, זה כאילו היא עובדת אצל קית' עכשיו. ולמה היא עובדת בספרייה, לעזאזל? אבל אהבתי את איך שהיא פתרה את התעלומה של הדין, טים ממש מתוחכם! אוו, גם אהבתי שהיא הקשיבה לקלטות של הטלפון של לאנדרי, זה ממש הזכיר לי את ה'אהוי מייטיס'! וד"א, לא הבנתי איך בסוף הקוץ' נרצח. הוא התאבד? מישהו! רוני
. (וואו, עכשיו צריך לחכות עד מאי! WTF?!)