3X09 יצא היום

darklighter

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

את מתכוונת נהיה יותר אגרסיבי? וכן הוא בעצמו אמר לדין משהו בסגנון זה שהוא יצטרך להיות יותר כמוהו אחרי שהוא ימות [למרות שהוא לא
] כי הוא ישאר השורד היחיד מהווינצ'סטרס והכל וינקום... הוו וזו אכן הייתה כריתת ראש מגניבהXDDD הרגת אותי עם הTHE BOY WHO LIVED חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את מזכירה לי לקרוא הארי פוטר? LOL נראלי יהיה משהו בסגנון סם מוביל את המלחמה לבד ודין נמצא בגיהנום עם השדים ולוחם בהם מבפנים...גם זו השערה...וזה גם קצת מזכיר את מכושפות והאנדרוורלד...נו שבילי והפקאצה השנייה העיפו אותן לשםXDDD

Charmed Or

New member
כריסטי, לא?../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

[שנים הייתי קוראת לה צ'ארלי, בגלל שזו הדמות שהייתה לה בSPN. בשתי הסדרות היא הייתה מעצבנת.] כן, הוא באמת אמר לדין שהוא צריך להיות יותר כמוהו. זה היה קטע כל כך מרגש! אני נורא אוהבת את האנגסט בסדרה הזאת. דווקא העונה הקשר בין האחים מתאדק וזה ממש מקסים :] דין. לא. ימות. אין מצב! תקראי כבר הארי פוטר D:

the covenant

New member
לא לקחתי את זה קשה../images/Emo58.gif

פשוט אלה סדרות כל כך רחוקות אחת מהשניה וגם אני גדלתי על מכושפות (עד שבאמצע השישי פשוט התיעשתי ממנה וראיתי לסירוגים פה ושם כי היא ניהיתה פשוט סידרה גרוע בעיני)וזה פשוט מציק לי שאומרים"איזו העתקה ממכושפות"(ניראה לי שזאת הפעם השלישית שזה קורה כאן) שמכושפות היתה סידרה כל כך מצועצעת והופה היי נירקח שיקוי וזהו לעומת על טבעי שהיא פשוט על טבעי ודבר ששחכתי להוסיף סוף סוף הקולט לא עובד! הגיעה הזמן שניראה שדים חזקים יותר מאמץ של 4 אנשים כדי להרוג אותה אדיררר

darklighter

New member
זה לא צריך להציק לך זה טבעי מאוד../images/Emo190.gif

שבגלל שהסדרה כבר לא קיימת אז זוכרים אותה בנוסטלגיה וכסדרה חזקה...אז נכון שעונות מסויימות היו טובות מאחרות ופרקים מסויימים היו טובים יותר מאחרים, אבל ככה זה כמעט בכל סדרה, יש עייפות חומר ודברים מתחילים לחזור על עצמם לא חשוב כמה מחדשים ופה ושם גם היו חורים בעלילה מתוך ניסיון של בראד קרן להמציא דברים חדשים כל הזמן ואז כולם קופצים ושואלים "אז למה לא עשו את זה אז?" אני מודעת שיש לסדרה פגמים והכל ואגב אם היית עוקב היית רואה שזה לא בדיוק כמו שציינת והרבה פעמים שיקויים לא עבדו להן והן היו צריכות לחפש אלטרנטיבות אחרות וכל מיני SPELLים ולפעמים הפתרון אפילו לא היה בכישוף ולפעמים הם נזקקו ל-4 ולא ל-3 והיה את כל הקטע של דורות במשפחה וכאלה...אקשן זה לא הכל... אני למשל למדתי מהסדרה גם הרבה על החיים. אני מסכימה אבל שזה לא אותה סוג סדרה מכושפות היא בבסיסה סדרה נשית שהגיבורות הן נשים ויש להן גם אישיוז של נשים כמו אהבות ובעלים ואפילו הקדישו פרק אחד [ההוא שהן הפכו לזאבות] כפארודיה על הזמן בחודש ומיתוסים על זה וזה היה מצחיק [ואני כזה חשבתי "עד עכשיו עברו יותר מ-6 שנים והן קיבלו רק פעם אחת חחח הלוואי עליי"] וכל ההתלבטות בין חיים נורמלים עם הבעל לחיי קסם בלי הבעל ושאלות מוסריות וכאלה... על טבעי לעומת זאת זו סדרה גברית, בה הגיבורים הם גברים שהם לא כמו שעושים מהם בסדרות מסויימות [או שהם רגישים כאלה ורומנטיים בהקצנה שבתכלס הם די מניאקים בוגדניים או שהם סופר מאצ'ואים שמבפנים הם רכים] אלא הם שני אחים, עם הסטוריה משפחתית מורכבת, שרק לאחד מהם יש כח [סם] שזה החיזיונות שגם איכשהו הפסיקו עם זה מהר ואיכשהו אנחנו לומדים לבד להכיר מה הכוחות ומה החולשות של כל אחד מהאחים- למשל שהכח של דין הוא בהומור שלו ובקסם האישי ובקיבה חזקה וגם בעצבים שלו וגם כח פיזי...והכח של סם זה שיש לו איזשהו גורל להיות חלק ממשהו גדול, בלי לספיילר וזה שיש מצב שהוא ישאר הווינצ'סטר האחרון...הוא כרגע מנסה לגלות את הכוחות שלו... בשתי הסדרות יש את הקטעים של אחים בכורים אחים אמצעיים ואחים קטנים והדינאמיקה ביניהם [אין לי כח לסלאשים אבל אני מתכוונת גם לנשים]. ועם כל האלימות יש גם ערכים וכאלה וזה הכל תלוי מה אתה לוקח משם...לדעתי זה יותר חינוכי מכל מיני טלנובלות מסויימות שרואים שם את כולם בוגדים בכולם ורוצחים ומשחקים גרוע ושומעים מוסיקה חרא, שזה החטא הכי גדול, כי זה כופה על הצופה לשמוע אותה. גם היוצרים של באפי ואנג'ל וכאלה אמרו שהשדים והמפלצות הם מטאפוריים למצבים קשים שמתמודדים איתם בחיי המציאות העגומה שלנו וצריך לבחור בין דרך המאבק לדרך הדיפלומטית יותר. טוב חפרתי...
*הזכויות לרקע המצורף שמורות לחברה שלי שטרחה ועמלה במלוא פוטושופה*

darklighter

New member
זה לא צריך להציק לך זה טבעי מאוד../images/Emo190.gif

שבגלל שהסדרה כבר לא קיימת אז זוכרים אותה בנוסטלגיה וכסדרה חזקה...אז נכון שעונות מסויימות היו טובות מאחרות ופרקים מסויימים היו טובים יותר מאחרים, אבל ככה זה כמעט בכל סדרה, יש עייפות חומר ודברים מתחילים לחזור על עצמם לא חשוב כמה מחדשים ופה ושם גם היו חורים בעלילה מתוך ניסיון של בראד קרן להמציא דברים חדשים כל הזמן ואז כולם קופצים ושואלים "אז למה לא עשו את זה אז?" אני מודעת שיש לסדרה פגמים והכל ואגב אם היית עוקב היית רואה שזה לא בדיוק כמו שציינת והרבה פעמים שיקויים לא עבדו להן והן היו צריכות לחפש אלטרנטיבות אחרות וכל מיני SPELLים ולפעמים הפתרון אפילו לא היה בכישוף ולפעמים הם נזקקו ל-4 ולא ל-3 והיה את כל הקטע של דורות במשפחה וכאלה...אקשן זה לא הכל... אני למשל למדתי מהסדרה גם הרבה על החיים. אני מסכימה אבל שזה לא אותה סוג סדרה מכושפות היא בבסיסה סדרה נשית שהגיבורות הן נשים ויש להן גם אישיוז של נשים כמו אהבות ובעלים ואפילו הקדישו פרק אחד [ההוא שהן הפכו לזאבות] כפארודיה על הזמן בחודש ומיתוסים על זה וזה היה מצחיק [ואני כזה חשבתי "עד עכשיו עברו יותר מ-6 שנים והן קיבלו רק פעם אחת חחח הלוואי עליי"] וכל ההתלבטות בין חיים נורמלים עם הבעל לחיי קסם בלי הבעל ושאלות מוסריות וכאלה... על טבעי לעומת זאת זו סדרה גברית, בה הגיבורים הם גברים שהם לא כמו שעושים מהם בסדרות מסויימות [או שהם רגישים כאלה ורומנטיים בהקצנה שבתכלס הם די מניאקים בוגדניים או שהם סופר מאצ'ואים שמבפנים הם רכים] אלא הם שני אחים, עם הסטוריה משפחתית מורכבת, שרק לאחד מהם יש כח [סם] שזה החיזיונות שגם איכשהו הפסיקו עם זה מהר ואיכשהו אנחנו לומדים לבד להכיר מה הכוחות ומה החולשות של כל אחד מהאחים- למשל שהכח של דין הוא בהומור שלו ובקסם האישי ובקיבה חזקה וגם בעצבים שלו וגם כח פיזי...והכח של סם זה שיש לו איזשהו גורל להיות חלק ממשהו גדול, בלי לספיילר וזה שיש מצב שהוא ישאר הווינצ'סטר האחרון...הוא כרגע מנסה לגלות את הכוחות שלו... בשתי הסדרות יש את הקטעים של אחים בכורים אחים אמצעיים ואחים קטנים והדינאמיקה ביניהם [אין לי כח לסלאשים אבל אני מתכוונת גם לנשים]. ועם כל האלימות יש גם ערכים וכאלה וזה הכל תלוי מה אתה לוקח משם...לדעתי זה יותר חינוכי מכל מיני טלנובלות מסויימות שרואים שם את כולם בוגדים בכולם ורוצחים ומשחקים גרוע ושומעים מוסיקה חרא, שזה החטא הכי גדול, כי זה כופה על הצופה לשמוע אותה. גם היוצרים של באפי ואנג'ל וכאלה אמרו שהשדים והמפלצות הם מטאפוריים למצבים קשים שמתמודדים איתם בחיי המציאות העגומה שלנו וצריך לבחור בין דרך המאבק לדרך הדיפלומטית יותר. טוב חפרתי...
*הזכויות לרקע המצורף שמורות לחברה שלי שטרחה ועמלה במלוא פוטושופה*

../images/Emo58.gif

חס וחלילה אליסה.. אני לא סובל אותה ממתי שגיליתי שבגללה פרו מתה..XD ובקשר ל"רובי סבילה".. הבנו כבר שאת מתה עליה..XD

frhx

New member
למה דין צריך למות... ../images/Emo58.gif

לדעתי, צריך לעשות ככה, לקראת סוף העונה השלישית, סם נלחם נגד המתחרה שלו, והמתחרה כמעט ומביס אותו. דין שמבין שהוא גם ככה הולך למות מקריב את עצמו בשביל סם, ואז סם חושף את הכוח האמיתי שלו ומביס/מרחיק את המתחרה. בעונה רביעית, דין כמובן יוכל לחזור, אבל הפעם בתור שד, נגד סם. זה יכול להיות טוויסט מגניב :)

../images/Emo58.gif

או... שדין ימות, ואז סאם יבקש מהדודה של שדת הצומת או מה"ריפר" או ממישו אחר.. להחזיר את דין בתמורה לשנה מהחיים שלו..ואז דין יחזור.. כעבור שנה סאם ימות.. ואז דין יבקש ממישו שסאם יחזור בתמורה לשנה מהחיים שלו.. ואז סאם יחזור.. ואז ככה הם ימשיכו את הסדרה עד שמישו ימות מזקנה או שבובי ישתגע מההחלפות שלהם וירה בשניהם עם הקולט..XDDDD

darklighter

New member
עד עכשיו באמת היה ככה../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

אבל התסריט שfrhx המציא הרבה הרבה יותר מענייןXDD

טוב נו.. XD ../images/Emo58.gif

אני מדבר על זה שהם ישארו חיים.. והוא מדבר על זה שאחד מהם יחסל את השני..XD אז התסריט שלי יותר טוב..XDDD

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

יכול להיות עוד משהו(יותר הגיוני משלך) סם סוף סוף יבין שהדרך היחידה שלו להחזיר את דין זה לעמץ את זה שהוא סוג של אנטיקרייסט והוא אמור להיות מנהיג של חמולת שדים וברגע שהוא יחליט את זה הוא יחזיר את דין כי מי יודע עוד איזה כוחות מסתתרים לו בשרוול(במיקרה והם עדיין מסתתרים שם כי זה לא הגיוני שהם נעלמו ככה סתם , זה לא כמו במכושפות הרגת את מי שגרם לך להיות ככה אז אתה כבר לא ככה)

../images/Emo58.gif

לא נראה לי.. כי עם כבר, רובי הייתה אומרת לסאם או לדין.. כי במלא היא רוצה שהם ינצחו במלחמה..XD ובהתחלה חשבתי שהתכוונת במכושפות, על הכוחות שפתאום פיבי מקבלת בלי שום קשר..XDDD

איבדתי אותך..XDDD

נראה לי אתה מתבלבל או משו..XD רק תגיד לי מאיפה הגעת לזה שהוא "מתחרה" או משו..XD

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

כשהשדה בפרק האחרון העיפה אותו לקיר ובירברה כל מני דברים היא אמרה בין היתר שזה שקם במערב לא אוהב מתחרים

SuperNatural Or

New member
אממ../images/Emo112.gif

בעיקרון תיאוריה לא רעה. אולי סאם יסכים למכור את נשמתו, אבל לא בדרך של "אני אמות בעוד שנה" אלא בדרך של "אני אעשה מה שתגידו לי ואלחם לצידכם" בתמורה לנשמה של דין. אבל אין שום סיכוי שדין ייתן לו לעשות דבר כזה. חוץ מזה שזה נורא אנוכי להקריב את כל האנושות[?] למען אח שלו. אבל לא נראה לי כלכך. הרי הסיבה שהשדה בצומת נתנה לדין שנה, היא בגלל שהיא לא רצתה שהוא יהווה איום במלחמה הקרובה. השדים לא יחזרו אותו בקלות כלכך. הם לא עד כדי כך רוצים שסאם ינהיג אותם [עובדה שהשדה ניסתה להרוג את סאם בפרק 9. הם לא צריכים אותו.] לדעתי הוא יחזור בדרך אחרת. משהו יותר חזק מהשדים. [כי עובדה שרובי אומרת שאין שום דברך להציל אותו!]

למעלה