3X09 יצא היום

darklighter

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

א. גם זה נכוןXD ב. את הפנזטזיות שלך תשאיר לעצמךXD אני לא מתעצבנת מזה שאתה צודק אני מתעצבנת מזה שאתה אומר לי אותו דבר ממתי שבאת לפורוםXDD פאק יש לך כח על טבעי להדביק פורום שלם בXD הזה חחח

XDDDDD

א. סיכמנו שאני זה שצודק..XD ב. זה לא פנטזיה.. זה המציאות..XD כי אני באמת צודק..XD ואת מי כבר הדבקתי?! XD

darklighter

New member
זה כבר לא ספוילרLOL../images/Emo190.gif

א. לא סיכמנו שום דבר כזה, דיברתי רק לגבי אותו הסעיף, אני לא חותמת על שום דבר בלי עורך דין צמוד
ב. It's only the fruit of your sick mind ואת מי לא? [אני אפילו התחלתי לחזור ל"חחחחחחחחחח" העיקר לא להשתמש בזה...זה גם ככה לא מסתדר כל כך עם הפיירפוקס והמעבר מאנגלית לעברית...

Charmed Or

New member
אוי המבט הזה ../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

נכון שרובי מגניבה? לדעתי השחקנית בסדר. כאילו, היא לא מדהימה, אבל הדמות ממש מגניבה ותורמת לעלילה. ובתשובה לשאלה ששאלת למעלה - התכוונתי לרובי. הרי היא הייתה אנושית פעם, ואז היא מכרה את הנשמה שלה, והלכה לגיהנום. [אבל סהר אמר שזה לא הגיוני.] אבל לדעתי בכל זאת זה משהו שקשור לאמא שלהם, גם אם זו לא היא ספציפית.

darklighter

New member
אההההההההההה../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

אז כן הגיוני מאוד מאוד שזו הייתה אמא שלהם

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

שרובי זאת אמא שלהם? לא, זה לא הגיוני כי לפי מה שרובי אמרה היא שדה עוד מתקופת המגפה השחורה

darklighter

New member
../images/Emo43.gif../images/Emo64.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

לא התכוונתי שרובי אמא שלהם
אלא על המישהי שדיברו שמכרה את הנשמה שלך והלכה לגיהנום או ווטאבר....

A m e l y

New member
../images/Emo58.gif

ואוו זה הולך ומסתבך. אם לפני חודש חשבתי שיש הרבה שאלות פתוחות,עכשיו אני מוצפת בהן!מי זה המנהיג הזה במערב?! והדבר שהכי הכי הבהיל אותי בפרק זה שרובי אמרה שאין שום דרך להציל את דין,מה זה אומר שאין עונה 4?!?!?!? איך?! איך תהיה עונה 4 בלי דין? לא! אני לא מאמינה לזה,אני מתכחשת! דין לא מת העונה! אסור לו למות. באופן כללי אני חושבת שזה פרק טוב מאוד,בלי יותר מידי דאחקות מדין אבל הקטע של המכשפות היה ממש ממש מגניב.

darklighter

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

גם אני תהיתי מי המנהיג במערב
ואני מאמינה שדין ינצל בסוף בלי קשר ליש/אין עונה 4 כי אחרת המעריצים לא יודעת מה יעשו לקריפקי...חסר לו:S

A m e l y

New member
../images/Emo58.gifאבל אם הוא יעשה את זה בכל זאת

תמיד יש את האפשרות לברוח למקסיקו לשנות את השם לחואן-קרלוס

darklighter

New member
אוייייי רק לאאאא זההההה../images/Emo5.gif../images/Emo190.gif

חוץ מזה שדין לא ירצה לגור שם כי בד"כ שתיינים כבדים שונאים בירות מקסיקניות כי הן Girly drinks אבל אחרי הפרפל נרפלס לכו תדעו... [סורי מראש מההורים שלכם שלא יגידו שאני מחנכת אתכם פה לתרבות רעה של שתיה וסמיםXD]

liora257

New member
ראיתי וראיתי עכשו חח

הייה פרק מגניב ביותר. חח איזה העתק, 'ספר הצללים' רובי מגניבה. אהבתי את הסוף.. ואם דין ימות מה נעשהב???? אני מקווה שהוא לא.. ושרק בגלל שביתת התסריטאים שלא יהרגו אותו כי אין הרבה פרקים בדרך.

darklighter

New member
../images/Emo58.gifמעליי...שוב שכחת:/../images/Emo190.gif

אבל נחמד שאת מגיבה:]

liora257

New member
מצטערת שכחתי

אני לרוב שוכחת חח וקראתי לזה העתקה כאילו לא במובן הרע אלא נוסטלגיה כזו מגניבה שהזכירה לי את הסדרה מכושפות.

darklighter

New member
את לא צריכה להתנצל בפניי לגבי מכושפות../images/Emo190.gif

גם אני אומרת "העתקה" מתוך נוסטלגיה..אשכרה פתחנו פה קבוצת תמיכה...

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

מי המפגר שהם העתיקו ממכושפות מכושפות לקחו את השם של הספר מהמאגיה וכך גם על טבעי אין שום העתקה כי "ספר הצללים" זה פשוט כינוי נוסף למחבר של מכשף ובהרבה "כשפים" מוזכר רצף המילים "ספר הצללים" אז מכושפות העתיקו את זה מהמאגיה וכך גם על טבעי ככה שאין שם שום העתקה ועכשיו, אחרי שהסדרנו את זה זה היה בהחלט פרק מעולה ראיתי אותו עוד בשישי בבוקר לפני העבודה ושוב אתמול בערב רובי נהיית סבילה יותר ואפילו חיבבתי אותה בכמה מהקטעים בפורום והיא שיחקה ממש טוב בחלק האחרון של הפרק תאמת, שההסברים של סם דיכאו אותי ציפיתי כבר לאיזה devil סם ולא לסדין אז על הרוב עברו אבל את העובדה שסם הוא סוג של "מתחרה" אף אחד לא דאג להזכיר מי יודע אולי עוד יצא לנו לפגוש את devil סם :) מהעניין מה קרה לכל הסיפור מסביב לרצח של כל האנשים שמרי הקירה ומן הסתם מי זה הבחור המדובר

darklighter

New member
שלומות../images/Emo24.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

לקחת קשה את הקטע עם מכושפות
הרי ידוע לנו שמכושפות גם לקחו הכל מהמאגיה וממיתוסים ואגדות אורבניות וכאלה...וסופרנטורל משתמשים גם פחות או יותר משם... הרי ידוע לנו שמכושפות לא המציאו את אמריקה [או את הWB או את CW] אבל בשבילי ובשביל אור זו אחת הסדרות החשובות כי פשוט גדלנו על זה וכאלה אז כל דבר מזכיר לנו מכושפות... ובמקרה של "ספר הצללים" זה פשוט הכי בלט משם ואני לא ראיתי את זה כהעתקה אלא יותר בקטע של מחווה למכושפות במיוחד בקטע כשהן היו 3 סביב הספרXD והאמת הגיע זמן כי הם עשו כבר מלא מחוות לבאפי ואנג'ל עם ערפדים ושחקנים מהסדרה, ואני רוצה גם לראות את השחקניות הראשיות של מכושפות [אני הייתי אומרת את הולי או שאנן וסהר בטח יגיד אליסה או רוז]... מסכימה עם מה שאמרת לגבי הפרק...ובאמת יהיה מגניב לראות DEVIL SAM חח אולי זה באמת המתחרה מהמערב שמאיים עליהם חחחחחחחח זה יהיה טוויסט מגניב... ורובי סבילה זו באמת הגדרה טובה לאיך שהיא חח וזו חתיכת מחמאה כשאני אומרת את זה עליה חח

Charmed Or

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

הולי! הולי הולי הולי!
אולי סאם בכלל לא יהפוך למרושע. אולי פשוט יהיה יותר... אגרסיבי? אנחנו היינו כל כך שקועים בעובדה שהוא הפך לרע, שיכול להיות שזה בכלל לא זה. יכול להיות שהוא חזר עם יותר כוחות, ואולי עם שינוי אופי לכיוון היותר נקמני. ושימו לב ששני התכונות האלה [ואת התכונה השניה ראינו בפרקים - מקרה ג'ורדן וכריתת הראש המגניבה ביותר בתולדות הסדרה.] הן תכונות חשובות על מנת שהוא יוכל להלחם במלחמה שלפניו. אולי סאם הוא סוג של "הנבחר". אולי בגלל זה הוא הוחזר לחיים. [סאם וינצ'סטר - the boy who lived! XD]. סתם השערה. אני חושבת שבסופו של דבר אולי יהיו לו קטעים מרושעים, אבל הוא יוביל את המלחמה בכבוד :)

למעלה