323

../images/Emo58.gif323../images/Emo58.gif אהבתי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אוקיי פרק טוב מאוד, במיוחד הסצנה האחרונה, וואו !!! זה לגמרי עשה את הפרק עבורי. מבוגרים
לא ממש מעניינים בפרק הזה, קירסטין כמעט גילתה לסנדי שהיא שתתה, סנדי היה חמור כמו שהוא היה בכמה הפרקים האחרונים, בסך בכל דיי משעמם. סת' וסאמר
לא זוכרת מי כתב פעם, שהפרדות של סת' וסאמר יותר רציניות, ואצל ראין ומריסה זה רק "טוב...אז יאללה נפרדים.." אני חושבת שהפרק הזה הוכיח שהפרידה של סת' וסאמר היתה כזאת מפגרת, אבל יותר מכל הקטע שהם חזרו אחד לשני בפרק הזה, היה מטומטם לחלוטין !!!!!!!!! אני לא מבינה את זה, בנו את הפרידה הזו במשך כמה פרקים, סת' היה חמור בריבוע ששיקר לסאמר, גרם לה לחשוב שהוא עם אנה, גרם לה לבכות וללכת לנשף הסיום שלה איזה קוראני מוזר שטיילור סידרה לה. אבל תוך שניה היא סולחת לו, והם חוזרים אחד לשני ... WTF ?????? אוקיי, מצטערת מראש לכל אוהבי סאמר שבינכם, אבל אני חושבת שלא רק שסאמר עשתה מעצמה צחוק בכל הנשף הזה, היא גם סלחה לסת' כל כך מהר וזה גורם לי לחשוב שהיא קצת מטומטמת. לא באמת...כאילו... כל כך מהר היא סלחה לו ??? לא מובן... אני אפילו לא קוראת לפרידה של סת' וסאמר "פרידה", אני הייתי מגדירה אותה כחוסר ההבנה הכי טיפשית שראיתי אי פעם בתוכנית טלויזיה. אהה ועוד משהו- הקטע שסאמר נופלת מהבמה/סירה הזאת אחרי שמכתירים אותו כמלכת הנשף, היה כל כך מזוייף !!! מי עושה עבורם את הפעלולים ? הם צריכים לפטר אותו. רייאן/מריסה/וולצ'אק/תרזה
איזה הבדל לעומת סת' וסאמר, פה יש עלילה אמיתית בנייה של סיפור, המשכיות ופיתוח של דמויות. מריסה וולצ'אק-קודם כל אני חושבת שמריסה קצת מפגרת בעצמה בכך שהיא לקחה את וולצ'אק כבן זוג שלה לנשף ( והיא קוראת לו קווין LOL), רק לפני כמה פרקים הוא נתן לה קוקאין והמכונית שלו שימשה את החברים שלו באונס קבוצתי, אבל מכיוון שהוא השכיר את הסרט צלילי המוסיקה מריסה החליטה לשכוח מכל זה (אלוהים, היא כזאת אדיוטית לפעמיים), וכצפוי וולצאק לא מאכזב ועכשיו אחרי שאנחנו יודעים שהוא כבר אדיוט, מגעיל, מסומם, חוטף ובריון, אפשר גם להוסיף גנב לרשימה. בנוסף חשבתי שהסצנה שמריסה תופסת את וולצאק בוגד בה עם הבחורה הזאת בנשף היתה כל כך גרועה, מישה הפגינה כישורי משחק גרועים מהרגיל, והשחקן שמשחק את וולצ'אק בכלל לא יודע לשחק... אני אהבתי אותם יותר שהם נראו יפה מול המצלמה ולא אמרו כלום, או רק עשו סקס לוהט. ראיין תרזה- לא מובן לי לאיזה כיוון הם מתכוונים לקחת את העלילה הזאת, לא מתאים לי שראיין יחזור לתרזה פתאום, והכול עדיין כל כך מסתורי, מי זה החבר המסתורי של תרזה ? האם התינוק באמת של ראיין ? מה קו-קו רה פה ? אומנם לא היה להם הרבה סצנות ביחד, אבל חשבתי שהם חמודים, בתור חברים ואני לא רוצה שהם יחזרו. ראיין מריסה- אוקיי, ראיין כל כך עדיין אוהב את מריסה, אוחחח אהבתי שהוא אמר לווצ'אק "אם תהרוס את זה למריסה - אני אכסח אותך" אהבתי שהוא רצה למנוע ממנה מלראות את וולצ'אק עם הבחורה הזאת, אבל הכי אהבתי שהוא ישב איתה וניחם אותה שהיא בכתה. אוייי ראין ומריסה כל כך צריכים לחזור !!!!!!! תשכחו מסת' וסאמר, הם אפילו לא נפרדו LOL. אני מקווה שבפרק הבא הם יחזרו (למרות שלא נראה לי
). ריאן ווולצאק'- אוקיי הסצנה של הריב לגמרי עשתה את הפרק עבורי, חשבתי שזה יהיה סתם עוד ריב בגלל מריסה והדרמות שלה, אבל זה לא זה לא היה בגלל מריסה בכלל, זה היה בגלל |הדג|טרי, שוולצ'אק הרים את המאפרה או בקבוק או לא יודעת מה שהיה לו ביד, ורצה להטיח את זה בראש של ראיין, זה היה כזה "קול באק" לסצנת המריבה עם טריי שטריי רצה להטיח את הטלפון בראש של ראיין, בגלל זה ראיין איבד את העשתרונות והשתגע, אני חושבת שהסצנה הזאת היא סצנת ההמשך (באופן מטאפורי כמובן) לסצנה שראיין מכה בשק האיגרוף בפרק 3.07 אחרי שהוא כמעט רב עם וולצ'אק (אגב בפרק 307 וולצ'אק גם מתנהג כמו טריי, הוא קורא לראיין "ליטל בי'ץ" שזה איך שטריי קרא לראיין בפרק הפיילוט שהם גונבים את המכונית) אני שמחה שסוף סוף אנחנו רואים מה ראיין שמר בבטן כל העונה, והעובדה שהוא כמעט הרג את וולצ'אק ממכות מראה שהוא רחוק מלהתגבר על מה שקרה עם טריי. אני חושבת שהסצנה הזאת תהיה סצנה מרכזית ב"קליפאנגר" בעונה הזאת. והטריילר לפרק הבא - וואו !!! אני כבר רוצה לראותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אההה ונזכרתי במשהו- הקטע עם טיילור ועם הבחורה הזאת מ"אמריקן איידול" היה לגמרי לא נחוץ וסתם בזבוז זמן מסך, כמו בעונה שעבר עם ג'ורג' לוקאס.

שלטון

New member
גם אני אהבתי :) ../images/Emo58.gif

אבל דבר ראשון, ליסה טאקר זה לא ג'ורג' לוקאס... דבר שני בקשר לפרידה של סת' וסאמר - בהתחלה, חשבתי שבאמת מדובר פה באיזה משהו עמוק ויותר מזה שהוא רק מנסה לעשות דבר "אציל" ולתת לסאמר צ'אנס בבראון, ואז שהתגלה לי שזה הכל היה סתם מעפן, כל כך התאכזבתי. כי נו באמת... זה כזה משעמם ומיותר... וסוף כל סוף מכות חחחח אני מצטער אבל יש משהו בהבעה הזועמת של ריאן שעושה את הסצינות מכות אצלהם פשוט מעולות יאללה עוד שני פרקים... כל הכבוד להם שחזרו לעמוד על הרגליים ולעשות פרקים מעניינים.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

אם כבר סת הוא האידיוט והילדותי כל העזיבה שלו והאי אמירה היה מיותר סאמר אוהבת את סתלמרות מגרעותיוח ראינו את זה בוסף עונה 2 מה לעשות שסאמר מאוהבת ומעדיפה להיות עם אהובה מאשר להיות לבד אבל סת ממש מפגר. ולא מגיע לו להיות עם סאמר.

לדעתי ../images/Emo58.gif

זה רק מראה שריאן לעולם לא ישתנה, ותמיד ישאר הילד שמחפש ריבים מצ'ינו...

ליאוריש

New member
אני חייב לומר לך משהו בלי כעס כמובן

רק הבנה אני הרי מעריך מאוד את מה שאת עושה בקומונה ובכלל אז קודם כל תודה. אני יודע שאת לא סובלת את סאמר ואני יודע שאת לא מתה על סת' וסאמר אבל מה שכתבת הוא פשוט כל כך לא נכון לדעתי כמובן ולא אובייקטיבי כל שבוע כמעט את לא אוהבת את סת' וסאמר ולכן דעתך עליהם אינה נראית הגיונית לדעתי דעתי כמובן בהחלט בלי ריב או ויכוח רק דעתי מקווה שתביני את מה שאני אומר כי כל שבוע אני נהנה לקרוא את מה שאת כותבת אבל הייתי חייב להוציא את זה ממני ליאור.

Aviad1987

New member
איזה עלילה אמיתית?../images/Emo58.gif

העלילות של ריאן\מריסה\וולצ'ק\תרזה הם הדבר הכי מרוח (וצפוי) בסדרה

יש לי שאלה ../images/Emo58.gif

אם את כל כך אוהבת את ריאן, וכ"כ שונאת את מריסה, למה את כ"כ רוצה שהם יהיו ביחד? הייתי במקומך חושבת שהוא לא טוב בשבילה... נגיד אני שונאת את דנקן אבל אוהבת את ורוניקה, אז אני לא רוצה שהיא תהיה עם דאנקן, אני רוצה שהיא תהיה עם לוגן!

עוד לא ראיתי... כנסי שניה..

הלינק השני של האיכות הטובה.. לא עובד... המחשב לא מזהה איזה קובץ זה... מה עושים??

stroblle

New member
אוקיי אז ככה ../images/Emo58.gif

היה פרק מדהים ביותר לדעתי, מריסה וולצאק- מריסה לדעתי תמימה מאוד =@ המסכנה חוותה כבר בעם השניה או השלישית בגידה חח =( איזה באסה זה בשבילה יאו. וולצק עיצבן אותי כשהוא התגרה בראיין, הוא ילדותי ברמות מטורפות...הדמות שלו מרגיזה כי היא "פלצנית" כזאת =Q. אנה- אין, היא מלכה !! חחח אני מת על מה שהיא ניסתה לעשות בין סת' לסאממר חחח..ממש יפה =] *ד"א היה ממש מצחיק שסאמר צחקה על השיער שלה כשהיא הייתה חצי מתה על הספה הזאת במועדון חחחח..זה היה ענק. תריסה- גם כן, היא ממש חמודה.. לדעתי אין מצב שהתינוק הוא של אדי, אין..זה לא אפשרי חח רואים היא שהיא מתנהגת אליו זה אומר הכל. המבוגרים - זה היה מעפן ביותר, חוץ מהקטע שבו קירסטין רצתה לספר לסנדי על זה ששתתה ובסוף היא שינתה ת'נושא, זה היה עצוב (בשבילה חחח). לסיכום: הפרק היה מוצלח מאוד, במיוחד הסיום כאשר רואים את וולצ'ק חצי מת, חחח..אני רק חושב מה הולך להיות בהמשך...נראה לי לא ירצו את ראיין בברקלי אחרי מה שהוא עשה =Q. ועוד דבר, סאממר יצאה מלכה שהיא אמרה לכהן שהיא אוהבת אותו למרות שרצתה לספר לו על מפית השקרים שלו חחחחח... ד"א השימלה שמריסה לבשה הייתה פצצה =] נראה לי זה של דיור מהאונט קוטור. =Q איזו מדהימה. זהו חח, תגיבו לי מה אתם חושבים ^^ CYA חברים.

stroblle

New member
דאאא..אמרתי שזו כבר הפעם השניה

או השלישית חח, תאמיני לי שאני יודע מה קרה מתיי חחח..יש לי עדיין את כל העונות שמורות בדיסקים עם כתוביות (לול חח).

Im All That

New member
אתה אמרת...

שהיא חוותה בגידה בעונה השנייה או השלישית ואני אמרתי שזה היה בעונה הכראשונה!!! וד"א גם לי יש את כל הפרקים על דיסקים...!!

stroblle

New member
את סטלה? איפה את רואה עונה? חחח

" מריסה וולצאק- מריסה לדעתי תמימה מאוד =@ המסכנה חוותה כבר בעם השניה או השלישית בגידה חח =( איזה באסה זה בשבילה יאו. וולצק עיצבן אותי כשהוא התגרה בראיין, הוא ילדותי ברמות מטורפות...הדמות שלו מרגיזה כי היא "פלצנית" כזאת =Q." כשרשמתי בעם התכוונתי בפעם !!! חחח מה קשור עונה?

Im All That

New member
מי זאת סטלה?!?=\

וכתבת בעם אז חשבתי שהתבלבלת והתכוונתה לרשון בעונה.... אבל לא חשוב....

ממש לא רציתי ../images/Emo58.gif

את כל הקטע עם ריאן ותרזה שוב. חלאס! אין חומר יותר לכותבים אז חוזרים על דברים שכבר היו? אי אפשר שהם פשוט ישארו ידידים? ואי אפשר שריאן ישאר לבד יותר מ2 פרקים?! צריך לעשות לכותבים wake up call - לא לכל טין אייג'ר חייב/ת להיות חבר/ה כללללל התיכון!

והשמלה של סאמר ../images/Emo58.gifבערך

הייתה כזאת קז'ואל.. כ"כ לא מתאים לפרום. שלי יותר יפה ^_^

CraP BaG

New member
יווו איזה פרק ענקקק

פרק ממש טוב! אהבתי תסוף ואיך שזה נגמר... אבל לא הבנתי אם הוא הרג אותו או לא... והיה עצוב כשכולם רקדו ומריסה היתה לבד.. אני מקווה שקירסטן וסנדי יסדרו תעניינים ביניהם כי זה יהיה דפוק אם קירסטן תתחיל לשתות שוב...=\ ו..המ..זהו

למעלה