LemonLimeLilach
New member
../images/Emo58.gif323
לא מתתי על הפרק הזה, אבל היו לו את הקטעים שלו. ריאן ותרזה - האמת, אני בעד הזיווג, לתמיד, לנצח, יותר מכל בת זוג אחרת שישדכו לריאן. מבחינתי, תרזה היא ה true soulmate שלו, ולא שום מריסה. והיא גם מהממת, וכאילו, ממש ממש ממש מהממת. נבי פשוט בחורה מדהימה ביופיה, היא עולה על כל הבנות שהיו בסדרה הזאת אי פעם. היא גם צודקת במה שהיא אמרה, שום דבר לא יכול להיות casual ביניהם במיוחד לאור כל ההיסטוריה... והייתה הפתעה נעימה לראות אותה, כי לא ידעתי שהיא תופיע גם בפרק הזה... מה שמביא אותי לאנה! לא היה לי מושג שהיא תופיע בעוד פרקים! לראות את השם שלה בכתוביות פתיחה היה פשוט כיף, והחזרה שלה לאוסי גם כן! סאמר וסת' - עדיין בכלל לא ברור עם סאמר תזכור את השיחה הזאת שלהם בבוקר
אבל הייתה יפה התכנית של אנה, על כל שלביה, קודם כל שאנה תדבר עם סאמר מה שברור היה שלא יעזור (וגם היה טיפה חשוד הקטע שאנה שאלה את סאמר אם יהיה אכפת לה שהיא תלך לפרום עם סת', זה הביא הרגשה כזאת שאנה עדיין רוצה את סת'.. או שזאת רק אני?), שלב שני הפרום, מה שברור מעל לכל ספק שעבד ובגדול, וכמו שסת' אמר, אנה מבינה את הפסיכולוגיה הנשית יותר מסת' וריאן ובהרבה כי היא כל כך צדקה שזה יעבוד, ואז השלב השלישי, שהוא לספר לסאמר את כל האמת... חשבתי שסצינת הסיפור הייתה ממש חמודה, ובמיוחד! התגובות של סאמר. מתה עליה
הראש שלה הסתובב חחחח במיוחד כשסת' אמר שהוא לא התקבל לבראון. והכי אהבתי את that's the stupidest thing I've ever heard ואחרי זה okay, THAT's the stupidest thing I've ever heard חיחיחיחי. עכשיו רק יהיה מעניין לראות מה סאמר תזכור ואיך הכל יתגלגל בפרק הבא. וגם מה יקרה עם המכתב שהיא השאירה לכוהנס. רייצ'ל הייתה מדהימה בפרק הזה, בתור סאמר ובתור דראנקסאמר ובתור דראנקרקדניתסאמר - היא בכלל שחקנית מעולה ואני מתהמתהמתה עליה ורוצה ממנה מיליון ילדים. וולצ'אק ומריסה - כל פרק מוכיח עוד קצת שוולצ'אק באמת קצת מאוהב במריסה. כל הקטע שלו עם בנות אחרות לא מוכיח ההיפך, אלא רק את זה שבלה בלה בלה היא יותר מדי טובה בשבילו ולא מבינה שהוא כזה איום וגרוע ובאד בוי ואני אשכרה אוהבת את הזיווג מריסה/וולצ'אק (וכן, ידעתם את זה, יותר מריאן/מריסה כמובן) וולצ'אק הוא בן אדם עם הרבה בעיות והוא לא "בוגד" במריסה (ממתי הם בכלל "רשמית" חבר וחברה? הם אי פעם היו רשמיים? כי אני תמיד קיבלתי את הרושם של "זה רק סקס מטורף") הוא רק כולו מתוסבך ואני אוהבת את זה. גם הקטע עם העניבה נראה לי שאמר הרבה. חוץ מזה, מריסה הייתה נסבלת בפרק הזה ובאמת הרגשתי רע בשבילה אחרי הסטירה ובסצינת בכי - היא עדיין בכתה גרוע, אלוהים איזה שחקנית איומה, אבל הרגשתי רע בשביל הדמות... מריסה הרבה הרבה יותר נסבלת ופחות דמות נוראית ושנואה כשהיא עם עצמה (ובמיוחד בלי ריאן). השמלות של הבנות - די חייבת להגיב על זה - השמלה של טיילור הייתה מספר 1 מבחינתי, פשוט מדהימה, ואדום זה צבע שנראה הכי טוב בשמלות פרום. מספר 2, תרזה, שוב, כחול, בולט מהמם וגם נראה עליה כל כך טוב, מספר 3 סאמר ומספר כל כך אחרון שאין מילים למספר עצמו - מריסה!!!! מה לעזאזל?!!??! ועוד משהו - ה"ריקוד" של ריאן כשהוא ניסה להראות לתרזה שהוא יודע לרקוד? איזההההההההה חמודדדדדדדדדד סנדי וכל העלילה שלו - דייייייייייייייייייייייי חדללללללללללללללללל קירסטן - אהבתי שהיא סיפרה לג'ולי
הסוף של ריאן/וולצ'וק - אוקיי, קודם כל, פאקינג פלאשבקים מטורפים לסוף עונה 2 עם טריי!!! והסצינה הזאת הוכיחה מעבר לכל ספק שהנקודה הכי חלשה של ריאן תמיד הייתה ותמיד תהיה - מריסה. ועכשיו פאק אני רוצה לדעת כמה הוא ב א מ ת פגע בו.
לא מתתי על הפרק הזה, אבל היו לו את הקטעים שלו. ריאן ותרזה - האמת, אני בעד הזיווג, לתמיד, לנצח, יותר מכל בת זוג אחרת שישדכו לריאן. מבחינתי, תרזה היא ה true soulmate שלו, ולא שום מריסה. והיא גם מהממת, וכאילו, ממש ממש ממש מהממת. נבי פשוט בחורה מדהימה ביופיה, היא עולה על כל הבנות שהיו בסדרה הזאת אי פעם. היא גם צודקת במה שהיא אמרה, שום דבר לא יכול להיות casual ביניהם במיוחד לאור כל ההיסטוריה... והייתה הפתעה נעימה לראות אותה, כי לא ידעתי שהיא תופיע גם בפרק הזה... מה שמביא אותי לאנה! לא היה לי מושג שהיא תופיע בעוד פרקים! לראות את השם שלה בכתוביות פתיחה היה פשוט כיף, והחזרה שלה לאוסי גם כן! סאמר וסת' - עדיין בכלל לא ברור עם סאמר תזכור את השיחה הזאת שלהם בבוקר