../images/Emo58.gif323../images/Emo58.gif אהבתי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
אוקיי פרק טוב מאוד, במיוחד הסצנה האחרונה, וואו !!! זה לגמרי עשה את הפרק עבורי. מבוגרים
לא ממש מעניינים בפרק הזה, קירסטין כמעט גילתה לסנדי שהיא שתתה, סנדי היה חמור כמו שהוא היה בכמה הפרקים האחרונים, בסך בכל דיי משעמם. סת' וסאמר
לא זוכרת מי כתב פעם, שהפרדות של סת' וסאמר יותר רציניות, ואצל ראין ומריסה זה רק "טוב...אז יאללה נפרדים.." אני חושבת שהפרק הזה הוכיח שהפרידה של סת' וסאמר היתה כזאת מפגרת, אבל יותר מכל הקטע שהם חזרו אחד לשני בפרק הזה, היה מטומטם לחלוטין !!!!!!!!! אני לא מבינה את זה, בנו את הפרידה הזו במשך כמה פרקים, סת' היה חמור בריבוע ששיקר לסאמר, גרם לה לחשוב שהוא עם אנה, גרם לה לבכות וללכת לנשף הסיום שלה איזה קוראני מוזר שטיילור סידרה לה. אבל תוך שניה היא סולחת לו, והם חוזרים אחד לשני ... WTF ?????? אוקיי, מצטערת מראש לכל אוהבי סאמר שבינכם, אבל אני חושבת שלא רק שסאמר עשתה מעצמה צחוק בכל הנשף הזה, היא גם סלחה לסת' כל כך מהר וזה גורם לי לחשוב שהיא קצת מטומטמת. לא באמת...כאילו... כל כך מהר היא סלחה לו ??? לא מובן... אני אפילו לא קוראת לפרידה של סת' וסאמר "פרידה", אני הייתי מגדירה אותה כחוסר ההבנה הכי טיפשית שראיתי אי פעם בתוכנית טלויזיה. אהה ועוד משהו- הקטע שסאמר נופלת מהבמה/סירה הזאת אחרי שמכתירים אותו כמלכת הנשף, היה כל כך מזוייף !!! מי עושה עבורם את הפעלולים ? הם צריכים לפטר אותו. רייאן/מריסה/וולצ'אק/תרזה
איזה הבדל לעומת סת' וסאמר, פה יש עלילה אמיתית בנייה של סיפור, המשכיות ופיתוח של דמויות. מריסה וולצ'אק-קודם כל אני חושבת שמריסה קצת מפגרת בעצמה בכך שהיא לקחה את וולצ'אק כבן זוג שלה לנשף ( והיא קוראת לו קווין LOL), רק לפני כמה פרקים הוא נתן לה קוקאין והמכונית שלו שימשה את החברים שלו באונס קבוצתי, אבל מכיוון שהוא השכיר את הסרט צלילי המוסיקה מריסה החליטה לשכוח מכל זה (אלוהים, היא כזאת אדיוטית לפעמיים), וכצפוי וולצאק לא מאכזב ועכשיו אחרי שאנחנו יודעים שהוא כבר אדיוט, מגעיל, מסומם, חוטף ובריון, אפשר גם להוסיף גנב לרשימה. בנוסף חשבתי שהסצנה שמריסה תופסת את וולצאק בוגד בה עם הבחורה הזאת בנשף היתה כל כך גרועה, מישה הפגינה כישורי משחק גרועים מהרגיל, והשחקן שמשחק את וולצ'אק בכלל לא יודע לשחק... אני אהבתי אותם יותר שהם נראו יפה מול המצלמה ולא אמרו כלום, או רק עשו סקס לוהט. ראיין תרזה- לא מובן לי לאיזה כיוון הם מתכוונים לקחת את העלילה הזאת, לא מתאים לי שראיין יחזור לתרזה פתאום, והכול עדיין כל כך מסתורי, מי זה החבר המסתורי של תרזה ? האם התינוק באמת של ראיין ? מה קו-קו רה פה ? אומנם לא היה להם הרבה סצנות ביחד, אבל חשבתי שהם חמודים, בתור חברים ואני לא רוצה שהם יחזרו. ראיין מריסה- אוקיי, ראיין כל כך עדיין אוהב את מריסה, אוחחח אהבתי שהוא אמר לווצ'אק "אם תהרוס את זה למריסה - אני אכסח אותך" אהבתי שהוא רצה למנוע ממנה מלראות את וולצ'אק עם הבחורה הזאת, אבל הכי אהבתי שהוא ישב איתה וניחם אותה שהיא בכתה. אוייי ראין ומריסה כל כך צריכים לחזור !!!!!!! תשכחו מסת' וסאמר, הם אפילו לא נפרדו LOL. אני מקווה שבפרק הבא הם יחזרו (למרות שלא נראה לי
). ריאן ווולצאק'- אוקיי הסצנה של הריב לגמרי עשתה את הפרק עבורי, חשבתי שזה יהיה סתם עוד ריב בגלל מריסה והדרמות שלה, אבל זה
לא זה לא היה בגלל מריסה בכלל, זה היה בגלל |הדג|טרי, שוולצ'אק הרים את המאפרה או בקבוק או לא יודעת מה שהיה לו ביד, ורצה להטיח את זה בראש של ראיין, זה היה כזה "קול באק" לסצנת המריבה עם טריי שטריי רצה להטיח את הטלפון בראש של ראיין, בגלל זה ראיין איבד את העשתרונות והשתגע, אני חושבת שהסצנה הזאת היא סצנת ההמשך (באופן מטאפורי כמובן) לסצנה שראיין מכה בשק האיגרוף בפרק 3.07 אחרי שהוא כמעט רב עם וולצ'אק (אגב בפרק 307 וולצ'אק גם מתנהג כמו טריי, הוא קורא לראיין "ליטל בי'ץ" שזה איך שטריי קרא לראיין בפרק הפיילוט שהם גונבים את המכונית) אני שמחה שסוף סוף אנחנו רואים מה ראיין שמר בבטן כל העונה, והעובדה שהוא כמעט הרג את וולצ'אק ממכות מראה שהוא רחוק מלהתגבר על מה שקרה עם טריי. אני חושבת שהסצנה הזאת תהיה סצנה מרכזית ב"קליפאנגר" בעונה הזאת. והטריילר לפרק הבא - וואו !!! אני כבר רוצה לראותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אההה ונזכרתי במשהו- הקטע עם טיילור ועם הבחורה הזאת מ"אמריקן איידול" היה לגמרי לא נחוץ וסתם בזבוז זמן מסך, כמו בעונה שעבר עם ג'ורג' לוקאס.