321

Ulong

New member
../images/Emo58.gif 321

פרק מעולה. איזה יפה היית ההצגה.. גם הרעיון ממש מקורי! האווירה קצת דיכאונית פתאום. בהתחלה לא רציתי ששוב יהיה משולש פייטון-לוקאס-ברוק אבל זה נראה לי הולך להיות יפה הפעם. אני שמח שרייצ'ל נשארת בינתיים ואשמח שהיא תקבל תפקיד מלא בעונה הרביעית [במידה ותהיה כמובן..]. עוד פרק אחד וזהו

G Baby

New member
../images/Emo58.gif 3x21

פרק מרגש ביותר. כזה עצוב מה שקורה עם פייטון. ממש ריחמתי עליה. שבסצינה האחרונה של ההצגה שלוקאס אמר לה שהוא אוהב אותה, עלו כל הפלאשבקים של שניהם ביחד ואז היא אמרה שגם היא אוהבת אותו, אבל באמת התכוונה לזה. למרות שלא התגעגעתי למשולש אהבה הזה, נראה שבפרק האחרון יהיה מעניין מהבחינה הזאת. אוףף למה היא אוהבת את לוקאס? החיים היו ממש קלים ויפים אם היא היתה נשארת עם ג'ייק, שאגב היה ממש מדהים בפרק הזה!! והרעיון של ההצגה היה ממש חמוד. ומצחיק! וניילי היו מתוקים, איך אפשר שלא?? אני לא מאמינה שנשאר רק עוד פרק אחד, העונה עברה כל כך מהר..ממש עצוב

מהה?

מזתומרת עוד פרק אחד? אתם רואים פרקים מתקדמים או משו. ואאאאל תגידו לי ששוב יהיה משולם פייטון ברוק ולוקאס.. חשבתי שסופסוף ברוק ולוקאס יהיו יחד!

koya1

New member
../images/Emo58.gif 321 ../images/Emo3.gif

היה פרק טוב.. נורא אהבתי ת'קטע של פייטון בכל הפרק הזה.. הרעיון של הסיפור שג'ייק מספר נורא נחמד..
גם ההצגה הייתה מצחיקה.. במיוחד הקטע שברוק התפשטה
ריחמתי על רייצ'ל.. אבל מגיע לה.. היא בחרה להיות כזאת.. היא יכלה להיות עם מאות' וזה היה שונה.. ולא הבנתי למה הז*נה סיננה אותו?
קופר יצא זבל..
היה חסר לי קצת אקשן בפרק הזה.. אבל בפרק הבא לא יהיה חסר

NitsNats©

New member
מה אלו הספקות האלו?! ../images/Emo58.gif321

היה פרק ממש טוב. ברוק הייתה ממש מקסימה, והפרק דווקא הפתיע אותי, כשמדברים על ברוק. לא בגלל כל הקטע עם רייצ'ל, כי לזה חיכיתי כבר ממזמן, אבל השמלה... הייתי בטוחה שהיא פשוט עשתה שמלה כזו להיילי כדי שאח"כ היא תפתיע אותה עם שמלה חדשה, וזה קרה, אבל לא ייתכן שהיא התעצבנה על היילי כלכך אם כל הרעיון היה לבלבל את היילי. היילי וניית'ן מקסימים. ג'ייק ופייטון -
. וכל מילה נוספת מיותרת. ודן ממש הפתיע אותי. אני חושבת שסופסוף מצאו דרך להוריד ממנו קצת את הרוע, כי הוא באמת קיצוני מדי, אבל אני מפחדת שזה יוביל לכך שיגלו שהמוות של קית' הוא בגללו בחתונה הוא משהו. משהו קטסטרופלי. מקווה שלא יעשו את זה
. והלו! תהיה עונה רביעית. אם לא תהיה אני לא אדע מה לעשות עם עצמי
.

NitsNats©

New member
אגב ../images/Emo58.gif321

בקטע שבו ג'ייק אומר לפייטון שהיא לא יכולה לעשות את זה ופשוט לבוא לשם להכנס לו לראש ולהציע לו נישואים... אני כעסתי עליו כלכך. ואז ממש צחקתי כשהוא אמר שהוא עשוי להסכים. ואז בכיתי, נו, כי זה מתבקש.

G Baby

New member
נכון!!../images/Emo58.gif

זה היה קטע ממש מרגש. חבל שהם נפרדו...אוף עם פייטון.

איזה יפה...../images/Emo58.gif

הפלאשבאקים של פייטון היו יפים.. היה ברור שהיא לא התבגרה עליו הם נפרדו ממש מהר... וההצגה הייתה הורסת מצחוק יו צחקתי כל כך חזק ואני שמחה שמרקוס מפרק 16 חזר הוא חתיך רצח! יוו אני מתה על הסדרה הזאת אני מחזיקה אצבעות שתיהיה עונה רביעית!

outrageous

New member
למישהו יש את רשימת השירים מהפרק?

שהיו ממש מדהימים... וכל פרק במגרש ביתי הוא יותר מושלם מהקודם... :)

koya1

New member
הממממ..

Michelle Featherstone - Coffee & Cigarettes זה מה שאני זיהיתי.. /=

outrageous

New member
:)

גם אני זיהיתי אותו, יש לי אותו... מסאונדטרק של סדרה אחרת, הם די חוזרים על השירים... תודה בכל מקרה

NitsNats©

New member
אגב2 ../images/Emo58.gif321

כל הקטע של המכונית של פייטון שהתקלקלה בדרך, הייתי בטוחה שזה פלאשבק
.

koya1

New member
../images/Emo58.gifאת טועה. ../images/Emo3.gif

ברוק לא הכינה 2 שמלות בשביל לבלבל את היילי[מה הרעיון?
] היא פשוט הבינה שזאת החתונה של היילי והיא צריכה לעצב ת'שמלה לפי הרצון של הילי ולא שלה.. ובגלל זה היא החליטה לעצב לה שמלה חדשה..

NitsNats©

New member
זה בדיוק מה שאמרתי ../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif321

מה שאמרתי הוא שבראש חשבתי שאולי זה מה שיקרה... שברוק תכין להיילי את השמלה המכוערת ההיא רק כדי לבלבל אותה וכדי שהיילי תכעס. אבל בגלל שברוק כעסה כלכך על התגובה של היילי, הבנתי שזה לא ככה.

koya1

New member
ככה היית צריכה לכתכוב את זה../images/Emo3.gif

כי ההודעה הקודמת לא הייתה ברורה

Charmed Gal

New member
מקסימום תראי "ורוניקה מארס".../images/Emo3.gif

סתם סתם, גם אני רוצה עונה 4 ואהיה מבואס אם לא. אוף, זה ממש מרגיז! עוד לא אישרו עונה נוספת לאף אחת משתיהן, לא ל"סמולוויל", לא ל"סופרנטרל... "מכושפות" כבר...
מה ישאר לנו בסוף? בינתיים רק "בנות גילמור" ממשיכה לעוד עונה וזהו ברשת החדשה בינתיים! כל הסדרות הטובות הולכות.
לפחות עוד יש גם את "עקרות בית נואשות" ו"אבודים". את "פריסן ברייק" ראיתי רק 3 פרקים וזה חביב, אבל אני לא מת על זה כמו על אחרות, פחות הסטייל שלי. ו"או.סי" גם לא ברור. \=

למעלה