316
>>

../images/Emo58.gif אני אף פעם לא יודעת מה

לכתוב בכותרת... את שונאת איך שראין מתנהג למריסה, אבל את צריכה להבין שההתנהגות שלו היא תגובה למעשים שלה, וחוץ מזה עד פרק 14 בעונה השלישית, לא היה אפילו פעם אחת שהוא התנהג אליה בצורה שיכולה להתפרש כלא טובה. אני גם חושבת שזה טיפשי שהם כל הזמן נפרדים וחוזרים וזה דפוס משעמם וטיפשי, אבל אני מאשימה את ג'וש שוורץ שהפך את המערכת יחסים הזאת (שאת חייבת להודות, היתה טובה במשך רוב העונה), למשהו ממש מגוחך, יש עוד 2 זוגות קבועים בסדרה הזאת (סת' וסאמר וקירסטין וסנדי) אבל משום מה רק ריאן ומריסה מקבלים עלילה שאר, הזוגות פשוט צריכים להראות חמודים ולחייך למצלמה, וזאת פשוט דרך נוראית לכתוב תוכנית, נוצר מצב שראיין ומריסה כל הזמן בדרמות שהופכות להיות משעממות וחוזרות על עצמן וסת' וסאמר משעממים טיכו. ואת בהחלט צודקת, אני גם הייתי מעדיפה שיפרדו סופית במקום כל הזמן להפרד ולחזור. צביקה פיק ??

תראי, בפרק האחרון ../images/Emo58.gif317

כשמריסה באה למסיבה של ריאן, לא יכולתי שלא לקוות שהיא תכנס. מה אני אעשה. אני לא שולטת בזה. אבל עדיין, זה ממש מעצבן אותי כבר. ואני לא יכולה לתת לך דוגמאות מפורשות אבל בהמון פעמים שמריסה הייתה באמת צריכה את ריאן, הוא לא היה שם בשבילה (ואני לא יכולה לתת לך דוגמאות מהעובדה הפשוטה שהזיכרון שלי בוגד בי, בבאפי אולי אני יכולה לתאר לך כל צעד של כל דמות, אבל כאן לא). נכון, מריסה היא מאד needy, אבל כזאת היא, והוא לא מכיר אותה מאתמול, והוא צריך לדעת את זה כבר. אם זה לא מתאים לו, שיעזוב אבל בצורה חותכת! שלא יחזור כל פעם. עם הוא לא מסוגל להתמודד עם הבעת רגשות, הוא צריך לדעת כבר עד עכשיו שמקומו לא עם מריסה. שיעשה מה שסיידי עשתה, וייגמור את זה סופית.

שלטון

New member
שמעי זה בעייתי

זה כולה דרמת נעורים וכל הקטע באו.סי בראסמי זה מריסה וריאן וסת' וסאמר. ככה זה היה מההתחלה ושינוי מוחלט בזה פשוט לא הולך לקרות FACE IT ומה זה כל הקטע הזה של עם מי הוא אמור להיות? דבר ראשון זה עניין קצת לא הגיוני לדבר על עם מי הוא אמורר להיות, ודבר שני למשך כל הסדרה אם יש מסר אחד שנשאר די ברור זה הדאבל דייט הזה שיש שם. ריאן ומריסה, סת' וסאמר, וזהו זה. לא משנה מה יקרה, הם יחזרו אחד לזרועותיו של השני. זאת הבעיה בסדרה כזאת לדעתי, בשלב מסוים היא נעשית שגרה נוראית, אבל מה לעשות.

|ספוילר 316+317

אני לגמרי קיוותי שמריסה תכנס או שריאן יתקשר אליה, כי לא משנה מה אנחנו מרגישות כלפי ריאן או מריסה, אנחנו רוצות שהם יהיו מאושרים, כי הם הדמויות האהובות עלינו בסדרה. אפילו שאני חושבת שמריסה ממש לא מתאימה לראיין ונראה לי שסיידי יותר טובה עבורו, אני עדיין רוצה שהוא יהיה עם מריסה, כי אני יודעת שהוא אוהב אותה וזה מה שהוא רוצה, ואני מניחה שאת מרגישה אותו דבר כלפי ריאן (דהיינו, את לא ממש מחבבת אותו, אבל את רוצה שריאן ומריסה יחזרו בשביל מריסה). אמרת שאת לא זוכרת דוגמאות מפורשות שמריסה היתה צריכה את ריאן והוא לא היה שם עבורה, אני חולקת על דעתך, הוא תמיד היה שם עבורה שהיא היתה צריכה אותו, גם שהם לא היו ביחד ( למשל בעונה השניה שג'ימי עוזב והיא היתה מדוכאת והיא באה לבית של הכוהנים עם בייגלים, הוא חיבק אותה ואמר לה שהכל יהיה בסדר למרות שהם אפילו לא היו ביחד) ויש עוד מליון דוגמאות שהוא היה שם לצידה. הייתי רוצה שתנסי לחשוב על לפחות דוגמא אחת שהוא לא היה שם לצידה, כי כמה שאני מנסה אני לא מצליחה לחשוב על דוגמא. אני חושבת שהוא יודע שמריסה היא מאוד תלותית, אני לא חושבת שהם נפרדו בגלל שהיא תלותית, וגם זה לא הוא שכל פעם מפרק את החבילה. מריסה וראיין נפרדו 3 פעמיים, בפעם הראשונה זאת היתה מריסה שנפרדה מראיין (פרק 117 עונה ראשונה - משבר אוליבר) בפעם השניה שהם נפרדים זה בפרק 202 שהוא מגלה שהיא עם די.ג'י והיא שיקרה לו, מה ציפית שהוא יעשה ? הפעם האחרונה היא פרק 316 פה שוב ראיין נפרד ממריסה, אבל עצם זה שהוא יוזם את שיחת הפרידה לא הופך אותו לאשם בפרידה, מערכת היחסים שלהם עד פרק 316 היתה מלאה עליות ומורדות (בעיקר מורדות) והפרידה הזאת היוותה חותמת רישמית למשהוא שנגמר כבר מזמן. אז זה לא שהוא נפרד ממנה וחוזר אליה כל הזמן, חלק מהזמן היא נפרדה ממנו. ובקשר לחזרה שלהם אחד לשני, זה הדדי גם היא רוצה אותו, הוא לא כופה את עצמו עליה, אם היא היתה חושבת שהוא כזה טיפש רשע ו"חרא" כמו שאת חושבת שהוא אני מניחה שהיא לא היתה חוזרת אליו, אם כבר שניהם צריכים להחליט שהם לא טובים אחד לשניה ושמקומם לא אחד עם השניה. אני מניחה שהסיבה שהם לא עושים את זה היא מכיוון שהם עדיין אוהבים והם עדיין מרגישים שמקומם ביחד, בסופו של יום הם מצליחים לסלוח אחד לשניה על המעשים שגרמו לפרידה מלחתחילה.

וואו, ../images/Emo58.gif

הרבה תגובות להודעה אחת- אבל היה לי עוד משהו לציין - גם עם די.ג'יי וגם עם אלכס היא יצאה כדי לעצבן את אמא שלה. זה מה שמתבגרים עושים.

../images/Emo58.gif

מסכימה איתך !! היא יצאה עם די.ג'י ואלכס ע"מ לעצבן את אמא שלה. ראיין יצא עם תרזה (ואולי גם סיידי) על מנת להתגבר על הפרידה עם מריסה. זה מה שמתבגרים עושים.

SaRaS GirL

New member
אני אסכם הכל בקצרה:

אין לכם בכלל מה לחקור ולחפור ובמערכת יחסים של ריאן ומריסה-ומה ריאן ומריסה חושבים, כי הם לא חושבים. הם דמויות. הם לא אמיתיים. אז ככה שלאפחד מהם אין מחשבות משלהם-אולי כן ג'וש סונה להם אופי, אבל אי אפשרר לדעת מה הם חושבים-כי הם לא אמיתיים. וזה כל היופי בטלוויזיה, ובסדרה הזאת-כל החפירות האלו, וכל זה שכל אחד מנתח את זה איך שנוח לו ואז זה מגיע למצב שאפשר להתעניין בכמה פרשנויות. אז קחו את זה ככה-אין להם מחשבות. תחשבו אתם מה שאתם רוצים. בסופו של דבר-זה כולה הייתה החלטה של כמה תסריטאים כי זה מה שנראה להם הכי נכון והגיוני לעשות עכשיו בסדרה.

אני חושבת שכולנו פה יודעים

שריאן ומריסה הם לא אמיתיים. זו בכלל לא הנקודה. דרוסילה תמכה בדמות מסויימת, ולדעתי הסתכלה על דברים בצורה חד צדדית, אני הסתכלי על דברים מצורה שונה לחלוטין ובחרתי להביע את דעתי על כך. הפורום הזה נועד על מנת שנחפור ננתח ונפרשן את הדמויות בסדרה על פי ההעדפות שלנו או על פי הדמות שאנחנו הכי מזדהים איתה. וההחלטה של התסריטאים בסדרה, היא לא אקראית לחלוטין ע"פ מה שטוב לסדרה, הם חייבים להשאר נאמנים לדמות ולאופי שלה, ולכן זה הגיוני לנתח את הדמויות ע"פ ההתנהגות שלהם בעבר (שוב למרות העובדה שהם לא אמיתיים).

אז מה יש לכתוב

בפורום על סדרה אם לא לנתח את ההתנהגות של הדמויות? אם את בגישה כזאת, אין לי מושג על מה יש לך לכתוב פה...

שלטון

New member
למרות שכתבתי כבר פה

שניתוח מעמיק מדי, כמו על האם ריאן אוהב את מריסה הוא קצת חסר טעם כי אם הוא אומר את זה אז זה נכון. זה לא שיא העומק פה. וגם עם מי דמות מסוימת אמורה להיות, זאת בעצם רק שאלה של עם מי אתה רוצה לראות את הדמות המסוימת הזאת. אבל ראסמי אם לא ננתח אז מה נעשה. עובדה, זה שרשור ענק.

Aviad1987

New member
מסכים איתך ../images/Emo58.gif

הם לא באמת אוהבים אחד את השני. ואל תמכרו לי את הבולשיט הזה של 'זאת אהבה מסובכת', פחח.. הם חרמנים נקודה (וזה מוזר כי הם אילו לא עושים את זה או משהו).

../images/Emo58.gif

אני עדיין חושבת שהם כן אוהבים אחד את השניה, והם לגמרי מסורים אחד לשניה, העובדה שמריסה ירתה בטריי להציל את ראיין, העובדה שראיין הציל אותה בטיחואנה ושהוא בחר להשאר בניופרט אחרי פרק 305 והמשפט הזה שהוא אומר לה "העתיד שלי איתך" והמשפט שהיא אמרה לו בפרק 304 "החיים שלי פשוט לא עובדים בלעדייך" והעובדה שהם תמיד שם אחד עבור השניה, מעידה על כך יותר מהכול. הבעיה העיקרית שלהם (מלבד העובדה שהחיים שלהם מלאים דרמות), זה שהם באים מעולמות שונים, הצורך שלה להחצין והצורך שלו להדחיק מתנגשים, ויש להם בעיה חמורה של תקשורת (זאת גם הסיבה שאפילו הפרידה שלהם לא נעשתה פנים מול פנים, אלא בטלפון). לגביי זה שהם "רק חרמנים"- אממממ לקח להם שנתיים וחצי עד שהם שכבו, וממה שידוע לנו הם לא עשו את זה עוד פעם, אז לא נראה לי שזה קטע של חרמנות.

Aviad1987

New member
אהלן אוריאן, כמה דברים:

את מכירה את מערכת הפורומים של תפוז? במקרה שלא אני רק אציין שכאשר רוצים לנצל"ש, כמו שאתה עושה ובצדק, עושים את זה בשרשורים שאפשר יהיה לראות את ההודעה שלך ושלא תיבלע בתוך שרשור גדול יחסית. רצוי גם לשרשר להודעה הראשית. זה הכי טוב.

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif

זה בדיוק כמו שסיידי אמרה, ולצערי אני מכיר את זה גם מהחיים האמיתיים, זה חוסר התאמה מוחלט אבל גם חוסר יכולת להתנתק ולהמשיך הלאה. מערכות יחסים כאלה יכולות להימשך שנים ולהרוס הרבה מאוד קשרים אחרים, ולא רק בדרמות אמריקאיות

אני מניחה שנצטרך

להסכים שלא להסכים, כי דעתי לגמרי שונה בנושא, אבל לא נראה לי שאני אוכל לשנות את דעתך
ימים יגידו....

שלטון

New member
אהבה זה נושא מסובך מדי../images/Emo58.gif

הדמויות באו.סי והמעשים שלהם שטחיים מדי כדי להגדיר האם זאת אהבה או לא... ודרך אגב, אם הם אומרים את זה, אז זהו זה זה נכון. אתה לא יכול לנתח סדרה כזאת. ומה שכן אכפת להם אחד מהשני מאוד וזה ברור לנו. זה גם אמור להספיק לנו, בלי לשאול שאלות האם זאת אהבה ובלה בלה בלה

למעלה