|ספוילר 316+317
אני לגמרי קיוותי שמריסה תכנס או שריאן יתקשר אליה, כי לא משנה מה אנחנו מרגישות כלפי ריאן או מריסה, אנחנו רוצות שהם יהיו מאושרים, כי הם הדמויות האהובות עלינו בסדרה. אפילו שאני חושבת שמריסה ממש לא מתאימה לראיין ונראה לי שסיידי יותר טובה עבורו, אני עדיין רוצה שהוא יהיה עם מריסה, כי אני יודעת שהוא אוהב אותה וזה מה שהוא רוצה, ואני מניחה שאת מרגישה אותו דבר כלפי ריאן (דהיינו, את לא ממש מחבבת אותו, אבל את רוצה שריאן ומריסה יחזרו בשביל מריסה). אמרת שאת לא זוכרת דוגמאות מפורשות שמריסה היתה צריכה את ריאן והוא לא היה שם עבורה, אני חולקת על דעתך, הוא תמיד היה שם עבורה שהיא היתה צריכה אותו, גם שהם לא היו ביחד ( למשל בעונה השניה שג'ימי עוזב והיא היתה מדוכאת והיא באה לבית של הכוהנים עם בייגלים, הוא חיבק אותה ואמר לה שהכל יהיה בסדר למרות שהם אפילו לא היו ביחד) ויש עוד מליון דוגמאות שהוא היה שם לצידה. הייתי רוצה שתנסי לחשוב על לפחות דוגמא אחת שהוא לא היה שם לצידה, כי כמה שאני מנסה אני לא מצליחה לחשוב על דוגמא. אני חושבת שהוא יודע שמריסה היא מאוד תלותית, אני לא חושבת שהם נפרדו בגלל שהיא תלותית, וגם זה לא הוא שכל פעם מפרק את החבילה. מריסה וראיין נפרדו 3 פעמיים, בפעם הראשונה זאת היתה מריסה שנפרדה מראיין (פרק 117 עונה ראשונה - משבר אוליבר) בפעם השניה שהם נפרדים זה בפרק 202 שהוא מגלה שהיא עם די.ג'י והיא שיקרה לו, מה ציפית שהוא יעשה ? הפעם האחרונה היא פרק 316 פה שוב ראיין נפרד ממריסה, אבל עצם זה שהוא יוזם את שיחת הפרידה לא הופך אותו לאשם בפרידה, מערכת היחסים שלהם עד פרק 316 היתה מלאה עליות ומורדות (בעיקר מורדות) והפרידה הזאת היוותה חותמת רישמית למשהוא שנגמר כבר מזמן. אז זה לא שהוא נפרד ממנה וחוזר אליה כל הזמן, חלק מהזמן היא נפרדה ממנו. ובקשר לחזרה שלהם אחד לשני, זה הדדי גם היא רוצה אותו, הוא לא כופה את עצמו עליה, אם היא היתה חושבת שהוא כזה טיפש רשע ו"חרא" כמו שאת חושבת שהוא אני מניחה שהיא לא היתה חוזרת אליו, אם כבר שניהם צריכים להחליט שהם לא טובים אחד לשניה ושמקומם לא אחד עם השניה. אני מניחה שהסיבה שהם לא עושים את זה היא מכיוון שהם עדיין אוהבים והם עדיין מרגישים שמקומם ביחד, בסופו של יום הם מצליחים לסלוח אחד לשניה על המעשים שגרמו לפרידה מלחתחילה.