../images/Emo58.gif311../images/Emo58.gif
בסה"כ היה פרק דיי טוב, בטוח שהרבה הרבה יותר טוב מפרק הקריסמיקה. למרות שבגדול זה עוד פעם פרק שמרוכז פחות או יותר בג'וני. סת' וסאמר- הם ממש משעממים !!! אבל ממש ! אם טיילור לא היתה מופיעה בפרק הזה נראה לי שסת' וסאמר היו שוברים שיא של שיעמום מבחינתי, שום דבר לא קורה לדמויות שלהם, זה פשוט עצוב !! כל מה שהם עושים זה להראות חמודים ולהתעסק עם ראיין ומריסה. טיילור- איך שמחתי שהיא הופיע היום, היא כזאת חמודה
ומצחיקה והיא ממש הוסיפה לפרק, אהבתי את הסצנה שלה ושל סת' מול הלוקרים , אווחחחח הלואי והיה לנו קצת סת' וטיילור. סת' וסאמר לגמרי נמאסו עלי כבר. סאמר- בד"כ היא משעממת אותי, ותמיד יש לי הרגשה שהיא קצת מזוייפת, אבל משום מה שיש לה סצנות עם ראיין
אני אוהבת אותה, אז בסך הכול היא היתה בסדר היום. (חוץ מבסצנה בתחילת הפרק שהיא ששתה מכוס עם קש וכולם הסתכלו עליה- זה לא היה חמוד זה היה מרגיז) אהבתי את הקטע שהיא וראיין נפגשו מול הלוקרים והיא כזה זרקה אותו על הלוקרים. חחחחח חמוד !! מריסה- כן אני יודעת מה כולכם תגידו...היא טיפשה, היא מפגרת, היא מעצבנת, נמאס לי ממנה ובגדול זה נכון, מריסה באמת קצת עיצבנה עם הקטע עם ג'וני , אבל הסיום של הפרק היה כל כך מתוק שאני סולחת לה. ראיין- אוקיי, אהבתי שהוא התעצבן על ג'וני (הגיע הזמן !!!), אהבתי שהוא טרק לו את הדלת ובגדול ממש ממש אהבתי את ראיין בפרק הזה, אהבתי את השיחות שלו עם מריסה ואת השיחה שלו עם סנדי, ממש אהבתי את הסצנות שלו עם סאמר ועם ד"ר קים. והוא נראה ממש טוב בפרק הזה
יאם !!! ובכלל ראיין ומריסה היו כל כך חמודים. ג'וני- ג'וני צריך להשיג חיים ומהר !!! רמת התיעוב שאני מרגישה כלפיו היא חסרת תקדים !!! איזה בן אדם נורמלי הורס את החדר שלו רק בגלל שהוא לא התקבל לתחרות גלישה המעפנה שלו ???????? איזה ????????? למה הוא מתקרצץ על מריסה !!! למה הוא כזה פתטי ?!?!?!? הבחורה לא רוצה אותך! היא לא רוצה !!!!!! אוחחחחח. ואני שונאת את הפרצוף שלו שהוא מנסה לשחק אותה עצוב, הסצנה שהוא ישב במגדל המציל היתה מפגרת ביותר. ולמרות כל זאת, הוא לא היה מעצבן כמו הפרק של הקריסמיקה (שם הוא שבר שיאים של טימטום), אז זה הפך את הפרק ליותר נסבל עבורי, למרות הנוכחות של ג'וני.
סנדי וקירסטין- חמודים כמו תמיד
, אבל אין מספיק סצנות איתם, השנה הם ממש מזניחים את קנדי. אהבתי את הסצנה שקירסטין הביאה לסנדי סנוויצים למשרד והם דיברו, ואהבתי את הסצנה שהם התנשקו בסיום הדיון של מריסה. ג'ולי ודוקטור רוברטס- אהבתי אהבתי ואהבתי !!!!
יש הרגשה מרעננת של מערכת יחסים חדשה, וגם בין השחקנים יש קליק,( למרות שהקול של דר רוברטס קצת מעצבן
) אהבתי שהוא הגן על ג'ולי מאמא של טיילור בדיון לגבי מריסה ואהבתי שהוא בא אליה הביתה (לקרוואן
), אחד העלילות היותר נחמדות שג'וש כתב השנה. סצנת הסיום- כל כך חמודה !!!!!! יאייייי מריסה חזרה להארוור !!!
בסה"כ היה פרק דיי טוב, בטוח שהרבה הרבה יותר טוב מפרק הקריסמיקה. למרות שבגדול זה עוד פעם פרק שמרוכז פחות או יותר בג'וני. סת' וסאמר- הם ממש משעממים !!! אבל ממש ! אם טיילור לא היתה מופיעה בפרק הזה נראה לי שסת' וסאמר היו שוברים שיא של שיעמום מבחינתי, שום דבר לא קורה לדמויות שלהם, זה פשוט עצוב !! כל מה שהם עושים זה להראות חמודים ולהתעסק עם ראיין ומריסה. טיילור- איך שמחתי שהיא הופיע היום, היא כזאת חמודה