311

../images/Emo58.gif311../images/Emo58.gif

בסה"כ היה פרק דיי טוב, בטוח שהרבה הרבה יותר טוב מפרק הקריסמיקה. למרות שבגדול זה עוד פעם פרק שמרוכז פחות או יותר בג'וני. סת' וסאמר- הם ממש משעממים !!! אבל ממש ! אם טיילור לא היתה מופיעה בפרק הזה נראה לי שסת' וסאמר היו שוברים שיא של שיעמום מבחינתי, שום דבר לא קורה לדמויות שלהם, זה פשוט עצוב !! כל מה שהם עושים זה להראות חמודים ולהתעסק עם ראיין ומריסה. טיילור- איך שמחתי שהיא הופיע היום, היא כזאת חמודה
ומצחיקה והיא ממש הוסיפה לפרק, אהבתי את הסצנה שלה ושל סת' מול הלוקרים , אווחחחח הלואי והיה לנו קצת סת' וטיילור. סת' וסאמר לגמרי נמאסו עלי כבר. סאמר- בד"כ היא משעממת אותי, ותמיד יש לי הרגשה שהיא קצת מזוייפת, אבל משום מה שיש לה סצנות עם ראיין
אני אוהבת אותה, אז בסך הכול היא היתה בסדר היום. (חוץ מבסצנה בתחילת הפרק שהיא ששתה מכוס עם קש וכולם הסתכלו עליה- זה לא היה חמוד זה היה מרגיז) אהבתי את הקטע שהיא וראיין נפגשו מול הלוקרים והיא כזה זרקה אותו על הלוקרים. חחחחח חמוד !! מריסה- כן אני יודעת מה כולכם תגידו...היא טיפשה, היא מפגרת, היא מעצבנת, נמאס לי ממנה ובגדול זה נכון, מריסה באמת קצת עיצבנה עם הקטע עם ג'וני , אבל הסיום של הפרק היה כל כך מתוק שאני סולחת לה. ראיין- אוקיי, אהבתי שהוא התעצבן על ג'וני (הגיע הזמן !!!), אהבתי שהוא טרק לו את הדלת ובגדול ממש ממש אהבתי את ראיין בפרק הזה, אהבתי את השיחות שלו עם מריסה ואת השיחה שלו עם סנדי, ממש אהבתי את הסצנות שלו עם סאמר ועם ד"ר קים. והוא נראה ממש טוב בפרק הזה
יאם !!! ובכלל ראיין ומריסה היו כל כך חמודים. ג'וני- ג'וני צריך להשיג חיים ומהר !!! רמת התיעוב שאני מרגישה כלפיו היא חסרת תקדים !!! איזה בן אדם נורמלי הורס את החדר שלו רק בגלל שהוא לא התקבל לתחרות גלישה המעפנה שלו ???????? איזה ????????? למה הוא מתקרצץ על מריסה !!! למה הוא כזה פתטי ?!?!?!? הבחורה לא רוצה אותך! היא לא רוצה !!!!!! אוחחחחח. ואני שונאת את הפרצוף שלו שהוא מנסה לשחק אותה עצוב, הסצנה שהוא ישב במגדל המציל היתה מפגרת ביותר. ולמרות כל זאת, הוא לא היה מעצבן כמו הפרק של הקריסמיקה (שם הוא שבר שיאים של טימטום), אז זה הפך את הפרק ליותר נסבל עבורי, למרות הנוכחות של ג'וני.
סנדי וקירסטין- חמודים כמו תמיד
, אבל אין מספיק סצנות איתם, השנה הם ממש מזניחים את קנדי. אהבתי את הסצנה שקירסטין הביאה לסנדי סנוויצים למשרד והם דיברו, ואהבתי את הסצנה שהם התנשקו בסיום הדיון של מריסה. ג'ולי ודוקטור רוברטס- אהבתי אהבתי ואהבתי !!!!
יש הרגשה מרעננת של מערכת יחסים חדשה, וגם בין השחקנים יש קליק,( למרות שהקול של דר רוברטס קצת מעצבן
) אהבתי שהוא הגן על ג'ולי מאמא של טיילור בדיון לגבי מריסה ואהבתי שהוא בא אליה הביתה (לקרוואן
), אחד העלילות היותר נחמדות שג'וש כתב השנה. סצנת הסיום- כל כך חמודה !!!!!! יאייייי מריסה חזרה להארוור !!!

תמריקי

New member
תאמת מרוב כל הדיבורים שלכם ../images/Emo58.gif

התחלתי להוריד ואני בפרק 7..ואני ממש לא מסכימה איתך ג'וני הוא פי 1000 יותר חמוד ונחמד מכל אלה שרצו את מריסה בעבר...שלא נדבר על טילור אוחחחחחחחחחחחחחחח היא כ"כ מעלה לי את הג'ננה-אולי בפרקים הבאים היא תהיה יותר חמודה אבל לא יודעת (מממ איך שהיא נעלה את הדלת לסמאר ולא נתנה לה להיכנס והיא נשארה עם סת'-זו מילה אחת גדולה לביצ'!) ...

T w e n t y 4

New member
מה כתבת בהורדה? כי אני

לא מוצאת את הפרק.. תודה מראש. ואני קוראת כאן הרבה אבל פשוט לא כותבת הודעות..

לא הורדתי מתוכנה לשיתוף קבצים

הורדתי משרת פרטי. אני לא יודעת למה, אבל כל הטורנטים השבוע היו דפוקים והיחיד שעוד עובד יורד בקצב של 4-5 B/S.

באמת?

וואו, אני מוריד בביטורנט ואני די בסדר עם הטורנט הזה, הוא מוריד לי כרגע ב40 KBPS אבל אם יש לך שרת פרטי זה הרבה יותר טוב. יש סיכוי אולי שתשלחי קישור במסר?

וואלה ? כל הטורנטים שמצאתי

או שלא ירדו בכלל או שירדו בקצב של 3-4 K/S, אין לי מושג למה אף פעם זה לא היה ככה. בקשר לשרת- ביקשו ממני לא לפרסם אותו, אז אני לא יכולה לשלוח קישור.

QAF Fan Block

New member
אני מורידה משרת פרטי גם....

כאילו, זה אתר פרטי עם טראקר פרטי...
ושם מורידים בסביבות ה100 KBPS........ יש מצב שזה אותו אתר?

יכול להיות

אם בא לך תשלחי לי מסר עם שם האתר ואני אגיד לך. אני מכירה לפחות 2 אתרים כאלה שאפשר להוריד ישירות מהאתר.

ישראלי? ../images/Emo2.gif

בכל מקרה, לא נורא, גם ככה אני משאיר את זה בלילה להוריד וזה לא משנה לי אם זה מוריד ב200 KB לשנייה או ב30, כך או כך בבוקר זה מסיים.
בכל אופן

Tinty

New member
מיכל, נסי להוריד מקבוצת הפצה קבועה

(eztv או vtv). אם תנסי להוריד מטראקרים פרטיים חופשיים, ההורדה תהיה ממש איטית, משום שהטורנטים לא נפוצים. לטורנטים מקבוצת הפצה מבוססת, לעומת זאת, יש מאות ואלפי משתפים כבר בשעה הראשונה של הטורנט באוויר (נו, ככה זה כשהפיד של כולם תופס את כל מה שצריך
)

אני תמיד מורידה מ-eztv

אין לי מושג למה היום זה כל כך איטי. אול זה בגלל שהתחלתי להוריד מאוחר יחסית (בסביבות 1200), כעקרון יש לי את הפרק, אבל הוא מחולק ל-5 חלקים ובאיכות בינונית ואני רוצה את הפרק המלא עם האיכות הטובה כי אני צריכה להכין תצלומי מסך לאתר של בן, אבל לא משנה אני אשאיר את המחשב דולק בלילה ואעשה אותם מחר בערב.

Tinty

New member
כבר יש לי אותו.

אולי אראה אותו מתישהו היום, אם ישאר לי זמן פנוי.

BinNs

New member
../images/Emo58.gif311

אחלה פרק אהבתי לאללה.... כזה סוף צ'יזי חמוד כזה סטייל אוסי אין היה גם דיי מצחיק הפרק הזה... הרג אותי סת' שהוא מחא כפיים לדר רוברטס בשימוע... כמעט נפלתי..!!
השיער של סנדי יוצא קצת מכלל שליטה לא...? טיילור קורעת אני ממש ממש אוהב אותה.....! ואהבתי את הסצנות של ג'ולי וניל (אבא של סאמר)... שני אלכוהוליסטים קטנים כאלה.... סת' היום מלמל יותר מהרגיל... היה קשה להבין, ננסה להבין בפעם השניה... אני מבסוט מהפרק נקווה שהבא יהיה יותר טוב (והוא אמור להיות יותר טוב.. :))

shiri li

New member
אחלה פרק. אהבתי. ../images/Emo58.gif

אממ וואו אני כבר לא זוכרת, ראיתי אותו לפני שלוש שעות... =). מממ אהבתי מאד את הקטע של "מריסה קופר גראג'ואייט!", בהשראה של דונה מרטין מבוורלי... זה משפט שרץ חזק אצלי =). ג'ולי וניל (?)- אחלה. אוהבת מאד. חמודים והגיוניים ביחד. מירסה וראיין חמודים כמו תמיד, ג'וני מעצבן כמו תמיד, טיילור פשוט חמודה- אני ממש אוהבת את השחקנית. ראיין וג'וני סוף סוף לא בקטע של "אנחנו חברים למרות ששנינו דלוקים על התחת של אותה בחורה ששייכת רק לאחד מאיתנו"- ושולפים חרבות. מעולה, הגיע הזמן! אני מאד אוהבת את השילוב של סאמר וראיין, הם פשוט נראים ומרגישים טוב ביחד!! וסאמר כזאת חמודה, אני יותר ויותר אוהבת אותה. בקיצור, יחסית לחמישה-שישה פרקים גרועים ברצף שהיו לנו בזמן האחרון, זה פרק טוב מאד. (ושמתם לב שהפוחיטו שהם שתו בתחילת הפרק זה המשקה שאוליבר הציע למריסה בעונה הראשונה? הירוק הזה עם הליים במסיבת הסילבסטר במלון... יאיי הפרק של הסילבסטר זה נראה לי הפרק שאני הכי אוהבת... גם ראיתי אותו בערך 4 פעמים...
אז אני זוכרת בערך כל דבר ממנו...
)

aviGODFATHER

New member
../images/Emo58.gifבקשר לפסקה האחרונה

גם אני יש חשבתי על זה כששמעתי את זה, אבל אוליבר נותן למריסה "מוחיטו"...

רק אני שמתי לב ש... [לא ספוילר]

שינו קצת את שיר הפתיחה? שימו לב למנגינה ב2-3 השניות הראשונות, של הגיטרה...

STA1

New member
../images/Emo58.gif311

אהבתיי!! היה פרק מאוד נחמד..ואין לי כל כך כוח לכתוב כי בוקר אז כל מה שמיכל כתבה בהודעה הראשונה אני אסכים חוץ ממה שהיא כתבה על סאמר וסת' אני אנסח..הם לא משעממים פשוט אין להם כל כך הרבה סצינות ואם יש אז הן לא כל כך מענייניות אבל חפיף הם סבילים..\ ומה הזה שעובד בשביל סנדי עשה פה??הוא לא פוטר?.לא זוכר עבר הרבה מאוד זמן מאז הפרק האחרון!! ומי ששם או לא שם לב אז הציצים של אמא של טיילור מוזרים בטירוףף..איכס הם נראים איומיםם על בטוח שדר' רוברטס לא עשה לה אותם..איכסס מגעילים.. ודמי מור אמורה להופיע בסידרה או מה??ומי הזונה עם החותלות תופיע קייטלין)?? ואנה??מתי כל אחד מהשלוש צריכה לבואא..

למעלה