310

שלטון

New member
די נמאס ממנו../images/Emo58.gif

נמאס לי כבר לראות את ג'וני. נמאס לי כר לשמוע ת'שם שלו. נמאס לי כבר מהדיבורים עליו. נמאס לי מהמסכנות שלו. די נמאססססססססס כמה לא קשור אפשר להיות? הדמויות אורח בעונה הראשונה היו מצוינות, וממש עבדו טוב והייתה הרגשה שהם רלוונטיים לעלילה. לינדזי אלכס(את דיג'יי אני מנסה לשכוח) היו עוד איכשהו בסדר. ג'וני? ג'וני הוא פשוט נורא. לא קשור לא שייך, משעמם. די הבנאדם רוצה לשדוד סופר ולא אכפת לי בכלל. לא אכפת ממנו. אז די. פשוט די. נמאס.

STA1

New member
חח..אשכרה..ושמתם לב שבפוקס זאת

כבר התוכנית השנייה שמקשרים יהדות??ג'ואן מארקדיה וגרייס היהודיה ועכשיו למרות שזה כבר מהפרק הראשון יש את האו.סי עוד מעט ב24 יהיה איזה סוכן שהבן שלו יעבור ברית מילה..חח.. פוקס ממש חזק ביהדות..חח..

ליאוריש

New member
../images/Emo58.gif פרק מצוין!

אנשים פה מאוד ביקורתייים העונה השלישית היא עונה טובה מאוד! אני זוכר שרבים אמרו שהעונה השנייה בהתחלה הייתה לא כל כך טובה והיא גם הייתה טובה אנשים דורשים יותר מדי סת' היה מעולה אני צחקתי כל כך הרבה פעמים. סאמר הייתה מצויינת קצת סיפור פנימי עליה היה טוב ג'וני באמת מאוס -לא מתחבר אליו בכלל. חבל באמת שלא שמעו עברית אבל פרק מבדר, מעניין עם טיפה טוויסט לקראת הסוף עם השוד באמת רציתי לראות אם יהיה משהו. אבל באמת חברים מספיק להתלונן זה נהיה קצת פתטי אנחנו מקבלים סידרה טובה והקטע עם סת' על הספה כשהוא צפה בקלטת-גורם להשתין מצחוק. וככל שיש יותר סאמר -ככה אני יותר שמח.

לו לי

New member
../images/Emo58.gifעונה 3 עד פרק 10 כולל

תגידו.. לא נראה לכם שמשהו בכימיה בין בן ומישה נהרס קצת? כאילו.. אני אוהבת את השילוב של מריסה וראיין מהעונה הראשונה אבל העונה הזו יש תחושה כאילו משהו לא עובד.. הם ביחד ויש סצינות יפות אבל אין את התחושה שיש למשל בין סת' וסאמר או נגיד דמויות שהן זוג בלי קשר למציאות כמו ההורים. לא יודעת, הקשר נראה בלי כימיה ובלי אהבה אלא רק שחקנים שמקריאים את השורות שלהם וזה מבאס!

shiri li

New member
נכון, אני מסכימה איתך ../images/Emo58.gif

יש משו שלא עובד בכלל בין מריסה וראיין... כילו זה לא רק המתח שאמור להיות בינהם, גם הסצנות שהם עושים ואמורים להיות הכי מאוהבים ביחד, הם לא כאלה ביחד... אני מקווה שאחרי שג'וני יצא מהתמונה (הוא חייב לצאת מתישהו, הוא בכל זאת רק שחקן אורח) הם ישתפרו...

שלטון

New member
צודקת לגמרי../images/Emo58.gif

הם מתנהגים כמו איזה זוג נשוי. כל הזוגיות שלהם נורא אדישה וחסרת עניין. חבל באמת

אממ - לא מסכימה ../images/Emo58.gif 310

לדעתי הרבה אנשים מתבלבלים בין סת' וסאמר לבין אדם וריצ'ל יש בינהם כימיה טובה וזה לא פלא מכיוון שהם זוג במציאות, אבל גם לראיין ומריסה יש מלא כימיה פשוט פחות רואים את זה כי תמיד יש לך את המחשבה בראש שהם לא זוג אמיתי במציאות. אם כבר אני דווקא מרגישה שסת' וסאמר הם כמו זוג שנשוי מליון שנה, שום דבר לא קורה להם... מה קרה להם מתחילת העונה ? טיילר ?!? וגם זה נמשך פרק וחצי והיה ברור שכלום לא יהיה פה... לעומת זאת, ראיין ומריסה, הזוגיות שלהם היא כמו חדשה עבורי, כי הם כמעט ולא היו ביחד בעונה השניה, אז העונה הזו הם מרגשים אותי, וכיף לי לראות אותם ביחד, חוץ מהעובדה שהם לא משעממים כמו סת' וסאמר ותמיד קוראים להם דברים, הדיקן, ג'וני, וולצ'אק ןעוד... יש להם סיפורים מעניינים, הם עושים את העלילה עבורי וכל השאר הקאסט פשוט צריכים לעמוד שם ולהראות יפים.

שלטון

New member
אבל זה לא העניין../images/Emo58.gif

זה שסת' וסאמר משעממים זה בכלל בעיה אחרת. ריאן ומריסה פשוט לא נראים כמו זוג. אין מושי מושי קוצ'י קוצ'י. אז סת' וסאמר משעממים, אבל לפחות יש אהבה בינהם, ולפחות הם נראים כמו זוג. קצת חבל וקצת הורס

../images/Emo58.gif עונה 3

אז אולי אני עיוורת, אבל אני רואה מלא כימיה בינהם ויש מלא קוצ'י מוצ'י ( כמו שבחרת לקרוא לזה LOL ) אם ייצא לך לצפות ב-10 הפרקים שכבר שודרו תראה שעד פרק 8 סת' וסאמר לא התנשקו בכלל והם גם בקושי התחבקו או שידרו איזשהיא זוגיות, הם התנהגו כמו זוג שנשוי מליון שנה, או זוג חברים טובים. והרבה אנשים לא שמו לב לזה, כי אני אומרת לך, זה עניין פסיכולוגי, ברגע שאתה יודע שהם זוג במציאות ( והם באמת זוג מאוד חזק במציאות) אתה יישר מקשר אותם לדמיות שהם משחקים. מצד שני- לראיין ומריסה היו מלא סצנות של חיבוקים ונשיקות במהלך כל העונה (חוץ מפרק 6 ו-9 אני חושבת שהיה להם סצנה "מינית" בכל פרק כמעט) במיוחד ב-5 הפרקים הראשונים (שלא נדבר על פרק 303 שבו הם מקיימים יחסי מין בפעם הראשונה- מתי סת' וסאמר עשו את זה לאחרונה ?) העניין הוא שהם לא זוג במציאות,ושוב זה פסיכולוגי. הרבה אנשים מתבלבלים בין סת' וסאמר לאדם וריצ'ל- לאדם וריצ'ל יש מערכת זוגית חזקה והם נראים מאוד מאוהבים אחד בשני, אבל ההבדל הוא שאדם וריצ'ל הם בני 26 ו-25 המערכת יחסים שלהם הרבה יותר בוגרת וחזקה ממערכת יחסים של 2 בני עשרה, לסת' וסאמר לעומת זאת יש הרבה מאוד בעיות בזוגיות שלהם, אבל הרבה אנשים בוחרים לא לראות את זה ומבצעים השלכה של המערכת זוגית החזקה שיש בין אדם וריצ'ל במציאות למערכת היחסים של סת' וסאמר בסדרה. ותוך כדיי שהם עושים את זה, הם מזלזלים במערכת יחסים של ראיין ומריסה מכיוון שהם יודעים שהם לא זוג במציאות והאהבה שלהם לא אמיתית.

shiri li

New member
../images/Emo58.gif 310- נחמד... =\...

זו רק אני, או שפרק כריסמכה אמור להיות אחד הפרקים היותר יפים שראיתי? ועוד בר מצווה לראיין? איך יכול להיות שזה רק "נחמד"? מאכזב... כילו היו קטעים ממש חמודים עם כולם, אבל בתכלס כלום לא קרה וזה לא היה באמת כריסמכה... וג'וני הזה תקוע, מעצבן, צפוי ולא מועיל לכלום. גרררר הוא כל כך מיותר!ועכשיו כשצ'ילי לא ממש בתמונה, ג'וני עוד יותר מיותר ומעצבן! סאמר וסת' חמודים והכל, וגם סנדי וקירסטן וראיין, אבל לא יודעת, משו לא מעולה כמו פעם.. עד פרק 5 בערך העונה הייתה מצוינת, ובפרקים האחרונים שום דבר לא קורה, משו תקוע... מצד אחד הספוילרים מבשרים על הרבה עניין בפרקים הבאים, אבל מצד שני גם הברמצווכה של ראיין הייתה אחת הסיבות לחכות לפרק הזה אז... מממ...

רק עכשיו ראיתי את הפרק ולדעתי|ספויל

הוא הכי טוב מכל העונה ה-3 בינתיים הוא היה פשוט מצחיק לאללה סת' וסאמר הרגו אותי וג'ולי עם החוטיני אין זה פרק פשוט קורע

יפה שתגיד על מה לצחוק ועל מה לא

אותי הפרק הצחיק ואני לא שואלת אותך מה לכתוב בתגובות שלי

למעלה