../images/Emo58.gif310../images/Emo58.gif
אוקיי, הפרק היה שיפור ניכר לעומת שבוע שעבר אבל, זה עדיין לא ממש זה... אהבתי את הפרק, הוא היה בסדר, אבל זה פרק של כריסמיקה !!! הוא אמור להיות יותר מבסדר !!!! קודם כל ג'וני- נמאס לי ממנו !!!! למה הוא לא מת בתאונה למה ???
כל הפרק סבב סביבו, אוחחח זה פשוט מעצבן !!! למרות שאני חייבת להודות שהוא נראה פחות פתטי לעומת הפרק של שבוע שעבר, והעלילה שכללה אותו הפעם, אפילו היתה קצת מעניינת (אולי בגלל שהיו לו הרבה סצנות עם ראיין). ראיין ומריסה- כל כך אהבתי !!! הם ממש "גדלים" כזוג, כבר לא רבים על שטויות והם מדברים על דברים ולא רצים להפרד על כל שטות, הם היו ממש חמודים בפרק הזה. יותר מתמיד
ראיין- אהבתי את השיחה שלו עם סנדי, אהבתי איך שהוא הודה לכוהנים בדרשה שלו, אהבתי איך שהוא אמר לג'וני שהוא מבין אותו,ממש ממש אהבתי את התמונה של "ראיין הקטן" בבר מצווה SO CUTE !!! למרות שקצת איכזב שהם לא הסבירו מאיפה הם השיגו תמונה שלו. 2 דברים הפריעו לי: 1. שראיין נכנס למכולת הזו שג'וני ניסה לשדוד, הוא מבקש חפיסת מרלברו- אממממ למה שימכרו לו סיגריות ? הוא אמור להיות בן 17 ?!!! 2. שהוא דיבר עם ג'וני הוא אמר לו "לפעמיים אתה צריך לתת לאנשים העשירים לעזור לך" WTF ? איזה משפט מפגר להגיד ? אז ראיין הוא עכשיו אותם מה"אנשים עשירים" ? מריסה- אהבתי שהיא אמרה לראיין שאין לה רגשות לג'וני, אהבתי את הסצנה הראשונה שהם כולם בוחרים עצים וראיין נותן לה נשיקה על הלחי לפני שהיא הולכת לבדוק עצים עם סאמר. מעצבן אותי שהיא עדיין חברה של ג'וני, כאילו אני מבינה שהיא מרחמת עליו וכזה, אבל זה רק מחמיר את המצב, כאילו...הוא מאוהב בך !!! ואת מסתובבת מסביבו... סאמר- וואו וואו ושוב וואו !!! הם סוף סוף נתנו לה סיפור שלא קשור בסת' והוא היה ממש מעניין !!! בדרך כלל סאמר היא הדמות הפחות חביבה עליי, אבל היום אני חייבת להודות, ממש נהניתי מכל רגע, חבל שלא פיתחו את זה קצת יותר. קנדי- לא היה מספיק מהם. קירסטין נהיית משעממת ויבשה מפרק לפרק, הם הורסים אותה לגמרי !!!! סת'- לא היה כ"כ הרבה סת' בפרק הזה (הם יותר מידי היו עסוקים בג'וני) אבל הוא היה חמוד כתמיד, אבל הילד ששיחק אותו בסרט של הבר מצווה (סת' הקטן) היה ממש נוראי !! לא יכלו לבחור שחקן קצת יותר טוב ??? ג'ולי- כרגיל, מלכה !!! אהבתי את הקטע עם דר רוברטס (שדרך אגב, כל כך שמחתי שהם החזירו אותו) לעוד מישהו יש הרגשה שלסאמר הולכת להיות אמא חורגת חדשה בשם ג'ולי קופר ניקול בקרוב ? זה יהיה דווקא חמוד לאללה. לא אהבתי שהראו את החוטיני שלה- זה נראה זול !! בסך הכול פרק חביב פלוס, קצת קיטשי אבל סבבה, לפחות יותר טוב מהפרק הקודם
וזה הרבה !!!