310

וואיי..חח..

מה זאת אומרת שודר?! חח..איפה אתם רואים את הפרקים? אתם לא מורידים אותם..?! כי אמרתם שאתם מורידים..אז מה זאת אומרת שודר? חחח..תענוו ליי=]

shiri li

New member
שודר באמריקה.. וכן אנחנו

מורידים מהאינטרנט.. ואסור לדבר על זה פה אז אם את רוצה פרטים אז במסרים...

../images/Emo58.gif310../images/Emo58.gif

אוקיי, הפרק היה שיפור ניכר לעומת שבוע שעבר אבל, זה עדיין לא ממש זה... אהבתי את הפרק, הוא היה בסדר, אבל זה פרק של כריסמיקה !!! הוא אמור להיות יותר מבסדר !!!! קודם כל ג'וני- נמאס לי ממנו !!!! למה הוא לא מת בתאונה למה ???
כל הפרק סבב סביבו, אוחחח זה פשוט מעצבן !!! למרות שאני חייבת להודות שהוא נראה פחות פתטי לעומת הפרק של שבוע שעבר, והעלילה שכללה אותו הפעם, אפילו היתה קצת מעניינת (אולי בגלל שהיו לו הרבה סצנות עם ראיין). ראיין ומריסה- כל כך אהבתי !!! הם ממש "גדלים" כזוג, כבר לא רבים על שטויות והם מדברים על דברים ולא רצים להפרד על כל שטות, הם היו ממש חמודים בפרק הזה. יותר מתמיד
ראיין- אהבתי את השיחה שלו עם סנדי, אהבתי איך שהוא הודה לכוהנים בדרשה שלו, אהבתי איך שהוא אמר לג'וני שהוא מבין אותו,ממש ממש אהבתי את התמונה של "ראיין הקטן" בבר מצווה SO CUTE !!! למרות שקצת איכזב שהם לא הסבירו מאיפה הם השיגו תמונה שלו. 2 דברים הפריעו לי: 1. שראיין נכנס למכולת הזו שג'וני ניסה לשדוד, הוא מבקש חפיסת מרלברו- אממממ למה שימכרו לו סיגריות ? הוא אמור להיות בן 17 ?!!! 2. שהוא דיבר עם ג'וני הוא אמר לו "לפעמיים אתה צריך לתת לאנשים העשירים לעזור לך" WTF ? איזה משפט מפגר להגיד ? אז ראיין הוא עכשיו אותם מה"אנשים עשירים" ? מריסה- אהבתי שהיא אמרה לראיין שאין לה רגשות לג'וני, אהבתי את הסצנה הראשונה שהם כולם בוחרים עצים וראיין נותן לה נשיקה על הלחי לפני שהיא הולכת לבדוק עצים עם סאמר. מעצבן אותי שהיא עדיין חברה של ג'וני, כאילו אני מבינה שהיא מרחמת עליו וכזה, אבל זה רק מחמיר את המצב, כאילו...הוא מאוהב בך !!! ואת מסתובבת מסביבו... סאמר- וואו וואו ושוב וואו !!! הם סוף סוף נתנו לה סיפור שלא קשור בסת' והוא היה ממש מעניין !!! בדרך כלל סאמר היא הדמות הפחות חביבה עליי, אבל היום אני חייבת להודות, ממש נהניתי מכל רגע, חבל שלא פיתחו את זה קצת יותר. קנדי- לא היה מספיק מהם. קירסטין נהיית משעממת ויבשה מפרק לפרק, הם הורסים אותה לגמרי !!!! סת'- לא היה כ"כ הרבה סת' בפרק הזה (הם יותר מידי היו עסוקים בג'וני) אבל הוא היה חמוד כתמיד, אבל הילד ששיחק אותו בסרט של הבר מצווה (סת' הקטן) היה ממש נוראי !! לא יכלו לבחור שחקן קצת יותר טוב ??? ג'ולי- כרגיל, מלכה !!! אהבתי את הקטע עם דר רוברטס (שדרך אגב, כל כך שמחתי שהם החזירו אותו) לעוד מישהו יש הרגשה שלסאמר הולכת להיות אמא חורגת חדשה בשם ג'ולי קופר ניקול בקרוב ? זה יהיה דווקא חמוד לאללה. לא אהבתי שהראו את החוטיני שלה- זה נראה זול !! בסך הכול פרק חביב פלוס, קצת קיטשי אבל סבבה, לפחות יותר טוב מהפרק הקודם
וזה הרבה !!!

אהה ושכחתי ../images/Emo58.gifטריילר 311

אוווווווו הפרק הבא הולך להיות מעולה !!!!!!!!! האחות של מריסה חוזרת, והיא מתנשקת עם ג'וני (ברור שיש לה טעם רע- יאק ג'וני מכוער) ומריסה חוזרת להארבורד...אולי ? אוווו ואהבתי שראיין הראה למריסה את החולצה שכתוב עליה "FREE MARISSA". וטיילור מופיעה- יאיי !!! התגעגעתי לטיילור- דמות האורח החביבה עליי העונה הזו
חבל שזה רק בינואר

BinNs

New member
../images/Emo58.gifענק להמשך העונה השלישית...

ואתם יודעים מי עוד חוזרת?????
ANNAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!

STA1

New member
וואו..כמה אנשים מגיעים..אוף אין לי

סבלנות עד ינואר.. ספויילרספויילר ספויילר..310 היה פרק ממש נחמד..אבל כמו שמיכל אמרה זה היה אמור להיות יותר מנחמב..ואני חייב להסכים עם רוב המ שהיא כתבה..אהבתי שסיפרו על סאמר זה היה נחמד..ואני קיוויתי לקצת דמי מור או משהו..היא לא אמורה להיכנס לסדרה?? וטיילור חוזרת??איזה כיףף..התגעגעתי אלייה!!ואני באמת ציפיתי לזונה עם החותלות שתבוא..חח.. מחכה לפרק הבאא@!!

יאווווווווווווווווו ../images/Emo58.gif

הטריילר שולט!!!
זה הולך להיות טוב, אהבתי את Free Marissa
קייטלין נהייתה שווה |אוהב|

shiri li

New member
במה שראיין אמר במכולת ../images/Emo58.gif

הוא התכוון שכילו האנשים העשירים, הניופסיז והכהנז יעזרו לו... חוצמזה אני מסכימה איתך על סאמר... ולמרות שזה יהיה קיטשי עד דמעות, זה לא יהיה ממש נחמד לראות את דר רוברטס וג'ולי כזוג? =]

mikmik000

New member
../images/Emo58.gif 310

היה פרק נחמד +
הפרקים של כריסמכה תמיד טובים.. אפילו שזה היה טיפה פחות ממה שציפיתי
אהבתי את הרעיון של בר מצווה לריאן.. חבל רק שלא יצא לשמוע אותו מדבר עברית..
כ"כ שקוף שג'ולי ואבא של סאמר הולכים ליהיות ביחד..
חח סאמר ומריסה יהיו אחיות
גם לי הציק קצת שהפרק סבב בעיקר סביב ג'וני ולא מספיק סביב כריסמכה כמו בכל שנה.. בכל זאת, בסכ"ה היה שיפור מהפרק הקודם.. אני מקווה שהפרק הבא יהיה אפילו טוב יותר.. לא יזיק לנו לראות קצת פחות מג'וני.. ואני מקווה שיפתחו את העלילה של ג'ולי ואבא של סאמר.. זה יכול ליהיות מגניב.

למעלה