2X11 |חלב||מיוחדת|

Charmed 4ever.

New member
../images/Emo58.gif 2X11 |חלב||מיוחדת|

פרק מצויין. חיכיתי כלכך הרבה זמן לפרק הזה. והוא לא אכזב אותי אפילו טיפה. טוב... אולי טיפה כן... פרק מצויין. הסדרה ממשיכה בדרכיה הצפויות, אבל זה כלכך כיף. חבל שלא היה שיר פתיחה בתחילת הפרק, זה בהחלט היה עושה את חוויית הצפייה שלאחר הציפייה כלכך הרבה יותר טובה. סיפור חדש עם אנה שאני מאוד מתחברת אליו. לא, לא כי אני לסבית, אני לא, אלא כי כשהיא סיפרה ללוקאס באמת ידעתי מה הוא חושב. וג'ייק! ג'ייק. אני כלכך אוהבת את ג'ייק. הגיע הזמן שהוא יחזור באמת. והוא כלכך מקסים. וחכם. מה שהוא אמר לפייטון והכל. היילי מאוד עצבנה אותי. לא שניית' לא עצבן אותי מעט.. אבל, אני חושבת שהיא הייתה צריכה להגיד לו שהיא וכריס התנשקו. אני לא יודעת כמה היא אמרה את האמת כשהיא אמרה שכריס הוא כלום בשבילה, כי בכלזאת, הוא די סימל את הקריירה שהיא יכולה לפתח. והקטע בהתחלה לגמרי זרק אותי לכעסים. אם לא היו מגלים שזה לא קרה, כמובן. ברוק נראית די מאושרת ואני מקווה שפיליקס באמת יכול לגרום לה שמחה, לא רק עם כסף וסקס. אה... ואנדי חמוד נורא. והחברה של קית' גם אחלה. אני מאמינה שהיא באמת אוהבת אותו. וזהו. אחלה פרק. החזיר לי את כל התחושה הכיפית הזאת של צפייה בפרק של וואן טרי.
אה, כן... והעיניים של ניית'ן מושלמות. כולו מושלם. אבל העיניים ממש בלטו מלא פעמים בפרק... טוב. זהו.

Charmed Gal

New member
איזה פרק!../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

ניץ סיכמה את זה דיי יפה גם.
למרות שאני אישית לא אוהב את אנה. היא מעצבנת אותי ובא לי להעיף לי כאפה. למרות שזה היה דיי ברור, אני חשבתי שהיא דווקא בּי ולא לסבית, כי בפרק הראשון שהופיע עם הערב חובות היא נראתה כאילו לוקאס באמת עושה לה את זה.
פליקס מעצבן וצריך להרוג אותו. לא שאני מת על לוקאס, אבל פליקס הזה פשוט שפל ומגיע לברוק טוב יותר ממנו, אני מניח שאפילו לוקאס טוב יותר. אהבתי במיוחד את הקטע שלוקאס וניית'ן היו במגרש והם כזה התחילו ללכת מכות בצחוק, כמו שני אחים/חברים טובים, זה היה חביב כזה. לפעמים גורם לי לרצות אח(ולא אחות קרציה
).
והחברה של קית' ממש יפה ואני מקווה שהיא לא תשבור את הלב שלו בסוף כמו שדן רוצה. היא באמת לא נראית רעה וזה באמת לא מרוע לב. אחות של היילי...
היא סקסית.
אני מקווה שהיא תשאר בסביבה כי היא מוסיפה פלפל .בכלל, יפה להם כמה דמויות יש בסידרה. דן לא חסר לי בפרק וגם וויטי לא. וויטי בקושי מופיע בכלל, העיקר דואגים לציין בכל פרק את השם שלו ו"בתפקיד וויטי". לדעתי הוא יכול להפוך כבר לתפקיד אורח עם מספר הפרקים שהוא מופיע בעונה הזו. ו...ברוק. היא הכי חמודה. הכי טובה, הכי... הכל! מת עליה.
פייטון קצת מעצבנת. פ'סדר, ברור שאת מקבלת את עניין הלסבית והכל אבל קשה לי להאמין שזה לא הפריע לה אפילו קצת שהיא פשוט התנפלה עליה כמו חיה רעבה. וג'ייק מציק לי. הוא מדבר בשקט ואין לו דיקציה ואני כל הזמן צריך להגביר בקטעים שהוא מדבר.
פתח את הפה שלך, דאמט!
קיצר, פרק מעולה, בהחלט היה שווה את הצפיה ולצפות בו עכשיו, לילה לפני הבגרות כדי להסיח את דעתי ל-45 דקות.
נתראה שבוע הבא
^__^

NitsNats©

New member
ok |milk||unique|../images/Emo11.gif../images/Emo58.gif

i can't seem to change the language on the computer, so you will have to make the effort to read english. ok first, i think you misunderstood the point. Anna did not say she was a lesbian, all she said was that she likes girls. so i guess she did like Lukas as we all probably thought. I don't hate Felix, and i actually think he could be good for Brooke. maybe more than Lukas. 'cos, Hey! Lukas cheated on her once. And what you said about Jake, well... It's his character, i don't think he should change. I had annother thing, but I forgot... so later.

Charmed Gal

New member
אבל...../images/Emo58.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

היא אמרה שהיא חיבבה אותו כי הוא חיבב אותה כזה, אז היא חשבה שאולי אם הוא כבר מחבב אותה היא תצליח לחבב אותה גם ושהם יהיו ביחד... אבל היא הבינה שהיא טועה. היא אוהבת בנות. רק בנות. ופליקס מעצבן. הוא חרא של בנאדם לדעתי ביסוד שלו ובגלל זה הוא לא יכול להיות טוב לברוק גם אם הוא טוב אליה ספציפית. כי הוא מניאק בגלל מה שהוא עשה ללוקאס והוא מניאק בגלל האגואיסטיות שלו כלפי אנה וכו'... יש לו גם דברים טובים, כן, אבל יש גם רעים והוא מעצבן אותי באופן כללי. לדעתי, שאני חושב על זה, ברוק נעשתה הדמות הכי טובה ותמימה בסידרה. היא לא בוגדת, לא משתמשת בסמים, לא שוכבת עם אחרים מאחורי הגב... אז היא קצת הרימה מחנויות, נו, מותר לה, היא במשבר.
(למרות שאת זה אפשר לומר גם על פייטון, אבל אני לא אוהב אותה כמו את ברוק
)

iKilledKenny

New member
../images/Emo58.gif לא בדיוק

היא אמרה שהיא חשבה שאם הוא מחבב אותה והיא מחבבת אותו היא תפסיק לחבב בנות, אבל אז הוא נפרד ממנה והרס לה את התוכנית.. זה לא אומר שהיא לא אוהבת גם בנים וברוק- אי אפשר להגיד עליה שהיא תמימה היה לה גם את הדבר הזה עם פליקס לפני כמה פרקים..אבל חוסר תמימות זה אחד הדברים שאני ממש אוהבת אצלה. אבל אני מבינה למה אתה מתכוון ואתה צודק..וזה נורא מוזר שהיילי בגדה, לגמרי שינו לה את האופי, זאת לא היא שצעקה על לוקאס שהוא בגד בברוק?

Charmed Gal

New member
../images/Emo45.gifבקשר להיילי../images/Emo58.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

אני גם לא אוהב את הקטעים האלה שעושים בסדרות, ואם הסצינה ההיא על האוטובוס הייתה מתגלה כאמיתית בכלל הייתי משתגע. אני מתכוון שאני לא אוהב שזוגות מאוהבים עד הגג, עד שני פרקים לפני הם היו הכי מאוהבים בעולם, פתאום בא כריס והופס כל האהבה לניית'ן הלכה? זה לא עובד ככה.

SweetRevenge

New member
../images/Emo58.gif211../images/Emo185.gif../images/Emo44.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

אאאאאאא!
מיסד יו, או-טי-אייץ'. אני פשוט חולה על הסדרה הזאת, מזמן לא היתה פה סדרה כזו מתקתקה
פרק מצוין, אבל לא מקבל ממני
מתוך חמש כי ניילי בוגדים אחד בשני וזה
. אוקיי, אז יש לנו ניו ביץ' אין טאון, עם בלונד וסיליקון, ממש פרחה קומפלט. יש למארק מה-שמו הזה הרבה מזל שהסצינה ברכבת התבררה כלא אמיתית אחרת הייתי דואגת שהוא יפוטר מתפקיד התסריטאי לאלתר (אה, נזכרתי שהוא בעצם המפיק, טוב לאמשנה). וברוך שפטרנו מהכריס הזה (מתפללת שהוא קנה one way ticket) הוא כל כך דורש
, האדישות שלו, והדיבור שלו, והפרצופים שלו
מעצבנים אותי כל פעם מחדש. והוא כ"כ לא מתאים להיילס. ניית' היה היום יפה מתמיד, אולי כי התגעגעתי כ"כ. טיילור כבר מעצבנת אותי והרומן הצפוי עם הגיס עוד לא התחיל
אוף, למה הם חייבים להפריד בין ניילי. היילס מתוקה ומקסימה כרגיל. טוב ולחלק הלא מעניין (הלא-ניילי): מדהים איך לוקאס נדחק לתפקיד המשנה יותר ויותר. בהתחלה זה היה נראה כאילו הסדרה זה סוג של "אלו הם חיי" עליו ועכשיו אפילו החזה המשופץ של האחות מהגיהנום קיבל יותר זמן מסך ממנו. אבל זה לא מפריע לי כי הוא מעצבן, והפרק בפעם הראשונה הרגשתי משהו חיובי כלפי פילקס רק בזכות המכות שהוא דפק לו. הסיפור עם ג'ולי משעמם, החיוך שלה מעצבן אותי, המרצה האנגלי מתוק וגם נראה לא רע, אנה היא הדבר הכי מעצבן שאי פעם דרך בטרי היל (כן, גם אם מחשיבים את ניקי ווייטי ומאות'). ג'ייק מתוק והשחקן שמגלם אותו פשוט מעולה. פייטון צפויה ומשעממת אבל היו לה כמה רגעים חמודים, אהבתי שהיא נוסעת עם ג'ייק. ברוכה השבה והשווה OTH

123יעל

New member
כמה חיכיתי יוו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif

פרק ממש יפה
אני ראיתי אותו היום בבוקר כדי לשמח אותי לפני הבגרות (אין יותר מתמטיקה
) אני הייחידה שממש ממש אוהבת את לוקאס? כאילו אין הוא הכי יפה ואני שמחה שהדמות שלו חוזרת להיות טובה כזאת... איך התעצבנתי בהתחלה שעשו אילו היילי כן עזבה איתו... יווו אני ממש לא אוהבת אותה עכשיו! אפילו שהיא לא עזבה בסוף, היא חשבה על זה יותר מדיי... מאיפה האחות של היילי מוכרת לי? התגעגעתי לאנדי! חמוד.... אני חשבתי שייקרה ללוקאס משהו יותר רציני כשפיליקס הרביץ לו ואז הוא ממש קיבל מכה חזקה בראש אז חשבתי שמשהו יקרה לו (באמת מזמן לא היה משהו בבית חולים) ואז הוא יחליט שהוא כן רוצה לעשות את הבדיקה..... אנה מעצבנת, אבל טוב שהיא שם כי אז לוקאס לא לגמרי לבד, מסכן שלי, אני הכי מתחברת אליו, ואל פייטון! אוף למה הם לא ביחד??? הכי מתאימים! באמת! ואיזה חמוד לוקאס שהוא זה שהתקשר לג'ייק ואמר לו לבוא!!!!! אאההה ג'ייק! טוב זהו נראה לי, איזה כיף שחזר! אה וגם לי ממש הפריע שלא היה שיר פתיחה אחרי כל הציפייה לסידרה...

didushkit

New member
יווו אני חיכיתי לזה מלא זמן אבל אני

לא מצליחה לפתוח את הקובץ... ואין לי מושג מה הבעיה... מישו יודע??. למישו זה גם קרה? בבקשה. אני לא יכולה לחכות יותר

iKilledKenny

New member
../images/Emo58.gif211../images/Emo58.gif../images/Emo9.gif

אהה איזה פרק...או קיי אז נתחיל קודם מהחלקים המרדימים: דב וקרן- בפרק הקודם זה נראה לי כאילו זה בא משום מקום..ואז גם כשהיא פתאום סלחה לה..זה היה מוזר וגם נראה כאילו זה בא משום מקום. ג'ולס - עיצבנה אותי נורא..במיוחד כשהיא אמרה ללוקאס שהיא באמת התאהבה בקית' אני מקווה שלוק יספר לו מתישהו ניית'ן היילי- למה לזוגות בטרי היל אין בעיות של זוגות נורמאלים..תמיד חייבים להכניס משולשים? הם התחילו לשעממם אותי אבל לפחות הם היו מאושרים ועכשיו אני צריכה גם לראות אותם אומללים...יופי.. אהבתי את השחקנית ששיחקה את טיילור ואהבתיאת טיילור נראה שיהיה מעניין. אנה- זה היה צפוי ובכל זאת היא נראית לי די מיותרת שם, קיוויתי שאיכשהו יהפכו את הדמות שלה ליותר מעניינת. טוב נו, ניסו. ועכשיו לחלקים הבאמת מעניינים: ברוק/פליקס/לוקאס- די רחימתי על לוק בקטע של הגשם..זה היה נורא עצוב..מעניין מתי הוא יספר לברוק שיש לו רגשות כלפייה.. אני לא סומכת על פליקס ולא אהבתי איך שהוא ניסה לקנות את ברוק אבל אהבתי איך שהיא עמדה על שלה ואמרה שהיא לא רוצה שהוא יקנה לה דברים.. פייטון וג'ייק- הם פשוט עשו לי את הפרק! יש להם פוטנציאל להיות ממש אחלה זוג!!!אוי איזה חמודים הם היו..הוא שמר את האיי מיילים שלה

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif211 ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

יא! סופסוף פרק!! חיכיתי לזה כל כך הרבה
ג'ייק! אהובי! הוא חזר
מי יודע למה זמן, אבל לא איכפת לי
אנה.. ידעתי ידעתי ידעתי! ידעתי שהיא לסבית.. גאד, זה היה כל כך צפוי. טיילור מגניבה, אני חושבת שזה היה טוב להביא אותה במיוחד אחרי הקטעים עם כריס [
], אולי זה ניער אותה קצת. השיחה של פייטון וג'ייק על השיר שהופך להיות מעיין פסקול לרגע כל כך נכונה לדעתי, גמני מוצאת את עצמי עושה את זה.. ומחליפה שיר בשביל למחוק את הרגעים שעברו.. גם אתם עושים את זה? |פלספנית| בכל מקרה, הם כאלה חמודים ביחד
אני מקווה שיהיה משהו.

*superstar*

New member
ועוד דבר../images/Emo122.gif../images/Emo58.gif

מה עשו להיילי בסוף הפרק?? מזה העקרת בית הזאת באמצע החיים?

Charmed Gal

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

גם אני חשבתי את זה. שראיתי את זה פשוט התחלתי לצחוק פתאום בקול רם. זה היה ממש מצחיק.

iKilledKenny

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo6.gif

זה היה נורא מבדר!! כן פייטון וג'ייק צריכים להיות ביחד! הם כאלה חמודים...כל השיחות שלהם בפרק ושני החיבוקים
..לא נראה לי שפייטון חייכה ככה אף פעם.

Peter and Wendy

New member
מה מה מה?? ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif Help!

אני לא עוקבת..
על איזה פרקים מדובר?! בטוח לא על הפרקים שמשודרים ביס?! הסבר בבקשה... ~מבולבלת!!~

Charmed Gal

New member
דרכים לא חוקיות.../images/Emo3.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

ואסור לדבר עליהן בפורום.

למעלה