2x03

SuperGirl82

New member
../images/Emo58.gif 2x03 ../images/Emo58.gif

טוב, בינתיים אין שום ספויילרים, רק נפתח שרשור משום שהפרק החדש הוקרן בארה"ב. וחבר'ה - תתכוננו נפשית - באימייל שנשלח מהאתר של רוב תומס אמרו שגם השבוע הפרק לא שודר בקליפורניה בגלל הבייסבול, זאת אומרת שגם השבוע הפרק יהיה אחרי הרבה מאוד זמן באיכות גרועה אם בכלל!

irene17

New member
פרק ../images/Emo58.gif 2X03

פרק נחמד מאוד. ראיתי כבר כמה חתיכות ממנו מהאתר של ג'ייסון דורינג. ואם חשבתי שאי אפשר לאהוב את לוגן יותר ממה שאני אוהבת אז טעיתי, אני אוהבת אותו יותר ויותר כל פרק. מסכן, כשהוא פינה את המקום לורוניקה ודאנקן פשוט כ"כ רציתי לחבק אותו!! ואחרי המכות כשהוא אמר THE HELL WITH VERONICA - אני שמחה שהם לא עושים אותו כולו בוכה על ורוניקה וכו'. שמראים לנו שזה לא הכל בגללה אלא גם בגלל דאנקן והחברות שלהם. ואני מקווה שעוד יהיו לנו סצינות של לוגן-דאנקן כי גיליתי שאני לא שונאת את דאנקן כשהוא עם לוגן. והסצינה לקראת הסוף!! לוגן רטוב במגבת, ורוניקה צועקת עליו, הם מגעילים אחד לשני כמו פעם! אה... חלומותיי מתגשמים! ומסכן ביבר! הוא כזה מתוק!

snoop cat

New member
לא יודעת אם זה ../images/Emo58.gif אבל

קוראים לפרק Cheaty Chety Bang Bang והוא כבר פה!

snoop cat

New member
אוקיי מה נסגר איתי?

כמה טעויות! חחח
Cheatty Cheatty Bang Bang ככה. זהו.

tool2

New member
נצל"ש ../images/Emo9.gif

פעם מישהו אמר בפורום שלקריסטין יש חבר זה נכון?? אם כן תביאו לי פרטים עליו ותמונה!!!! חח תודה מראש

tool2

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif תגיבו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

tool2

New member
וואי הוא ממש פוץ

יאללה שתיפרד ממנו!!!!! יש הרבה לוגנים ודאנקנים איי שם חחח

snoop cat

New member
כן הוא באמת לא כ"כ נראה מתאים לה

היא קלילה ומשוחררת כזאת והוא כולו חנוט ומחוייט כמו איזה בן 40!
lighten up dude!

buffgirl

New member
פחחח איזו תמונה נוראית ../images/Emo6.gif

הוא נראה בדיוק כמו כשהוא מעך את האף שלו על השימשה כשהוא הסתכל אל אמא של לוגאן

יש לה חבר, אבל אין לי תמונה שלו....

נראה לי לאירנה יש... או למישהו אחר ששמר את התמונה שלו כשהיא שמה אותה כאן... בקשר לפרטים, אין לי הרבה, אני רק זוכרת שהיא נפגשה איתו כשהוא ראיין אותה לאיזה תוכנית, נראה לי...

למעלה