../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif|ספוילא| כ"כ כואב לי :<
אני צריכה אותם ביחד........... אני לא יכולה לסבול יותר את ורוניקה ודאנקן. לא רק שלא קורה שומדבר מעניין איתם... גם לא מראים כ"כ שלוגן רוצה אותה :< כאילו כן הייתה רמיזה קטנה אחרי שהם הלכו מכות אבל זה לא מספק אותי בכלל... גם הקטע שהם הלכו מכות התחיל בצורה מטרידה.. כאילו זה לא נראה נדרש בכלל... [מאולץ בקיצר..] מסכן ביבר. אוך. מתה עליו. עוד 09er מושחט. מי היה מאמין. לא אוהבת ג'קי. ולא רק איך שהיא מתנהגת אל וואלס [
] בכלל... לשחקנית יש קול מעצבן... או שזה פשוט איך שהיא משחקת את ג'קי ועושה לה קול מעצבן.. כאילו שומעים התנשאות בכלללל זמןן שהיא מדברת. כל ההתפתחות עם האוטובוס, ההוא עם הVeronica Mars על היד וכל זה פשוט קריפיייייייייי. מסכנה ורוניקה :< אז מה, הוא היה מעריץ מטורף של אהרון או משהו?.. סעמק עם העולם. בקטע שורוניקה נכנסה לחדר של לוגן ואז הוא יצא מהאמבטיה והם דיברו... כל כך רציתי שיקרה משהו... שיהיה רמיזה למשהו... אבל כלום! דמט... אני צריכה את המרכז תמיכה שלי עכשיו... אני מזמנת פגישה של כל הקליינטים! [בנתיים אנחנו שלוש..] I NEED SUPPORT! בוּהוּהוּ..
אני צריכה אותם ביחד........... אני לא יכולה לסבול יותר את ורוניקה ודאנקן. לא רק שלא קורה שומדבר מעניין איתם... גם לא מראים כ"כ שלוגן רוצה אותה :< כאילו כן הייתה רמיזה קטנה אחרי שהם הלכו מכות אבל זה לא מספק אותי בכלל... גם הקטע שהם הלכו מכות התחיל בצורה מטרידה.. כאילו זה לא נראה נדרש בכלל... [מאולץ בקיצר..] מסכן ביבר. אוך. מתה עליו. עוד 09er מושחט. מי היה מאמין. לא אוהבת ג'קי. ולא רק איך שהיא מתנהגת אל וואלס [