2x03

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif|ספוילא| כ"כ כואב לי :<

אני צריכה אותם ביחד........... אני לא יכולה לסבול יותר את ורוניקה ודאנקן. לא רק שלא קורה שומדבר מעניין איתם... גם לא מראים כ"כ שלוגן רוצה אותה :< כאילו כן הייתה רמיזה קטנה אחרי שהם הלכו מכות אבל זה לא מספק אותי בכלל... גם הקטע שהם הלכו מכות התחיל בצורה מטרידה.. כאילו זה לא נראה נדרש בכלל... [מאולץ בקיצר..] מסכן ביבר. אוך. מתה עליו. עוד 09er מושחט. מי היה מאמין. לא אוהבת ג'קי. ולא רק איך שהיא מתנהגת אל וואלס [
] בכלל... לשחקנית יש קול מעצבן... או שזה פשוט איך שהיא משחקת את ג'קי ועושה לה קול מעצבן.. כאילו שומעים התנשאות בכלללל זמןן שהיא מדברת. כל ההתפתחות עם האוטובוס, ההוא עם הVeronica Mars על היד וכל זה פשוט קריפיייייייייי. מסכנה ורוניקה :< אז מה, הוא היה מעריץ מטורף של אהרון או משהו?.. סעמק עם העולם. בקטע שורוניקה נכנסה לחדר של לוגן ואז הוא יצא מהאמבטיה והם דיברו... כל כך רציתי שיקרה משהו... שיהיה רמיזה למשהו... אבל כלום! דמט... אני צריכה את המרכז תמיכה שלי עכשיו... אני מזמנת פגישה של כל הקליינטים! [בנתיים אנחנו שלוש..] I NEED SUPPORT! בוּהוּהוּ..

tool2

New member
קבלי תמיכה אחותי ../images/Emo24.gif

אגב, גם אני שונאת את ג'קי היא ממש קוץ בתחת עדיף לוואלאס בלעדיה...

../images/Emo58.gif203

דוגרי מעצבנת. עדיין לא הבנתי למה ורוניקה לא אמרה משהו לוואלס. אחק בא לי להרביץ לה, היא ממש סתומה.];

Charmed Gal

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

בהחלט אהבתי! למרות שהייתי בטוח שימשכו את הקטע עם זה שכתוב לו "ורוניקה מארס" על היד איזה חצי עונה.
אכן מסכן ביבר, אבל מה לעשות, מגיע לאבא שלו.
לוגן מציק לי. אני דווקא שמח שורוניקה לא איתו, לא שאני מת עליה עם דאנקן, אבל עדיף כבר דאנקן מלוגן. ג'קי מעצבנת. מי צריך אותה בסידרה? לחסל.
מה היה הסיפור עם האיש ההוא ואמא של וואלס?
מסכנה ורוניקה איך היא בכתה בסוף.
אוי! אם כבר ורוניקה, בסצינה בחדר כושר, היא וכריזמה... אוי, שתי
ות! קרעו אותי מצחוק. מת על שתיהן.
סידרה גאונית. אין אין עליה.

A n g e l u s

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo44.gif../images/Emo33.gif

לוגן אכן מעצבן, דאנקן עדיף בהרבה.

snoop cat

New member
אלוהים! מתי כבר הספקתם לראות??

התוכנה המטופשת שלי בהחלט מוציאה שם רע לביטוי- עובד כמו חמור...

noa4u

New member
../images/Emo58.gif 2X03 ../images/Emo58.gif

טוב הרגע סיימתי לראות את הפרק והוא פשוט מעולהההההההה!!! אהבתי יותר מאשר את פרק 2.. הסצנה של דאנקן ולוגן בחדר של האחות פשוט מעולה! ממש אהבתי אותה!!! היה מצחיק כשורוניקה ודאנקן התנשקו ולוגן כזה "איבדתי את התיאבון" וזרק את האוכל שלו.. ג'יסון פשוט שחקן ענק!!! בקיצור סדרה גאונית!!! :) נ.ב: לכל מי שדאג, האיכות מצויינת!!!

Nitzan122

New member
../images/Emo58.gif איזה

מסכנה ורוניקה, עכשיו היא צריכה לחיות עם האשמה על המוות של כל האנשים שהיו באוטובוס ומג... איך ריחמתי עליה... אני שונאת את ג'קי! אין לי מושג למה אבל היא כל כך מעצבנת אותי! מה וולאס מוצא בה? אבל ורוניקה ממש מעצבנת, שתיתן לו לצאת עם מי שבא לו הוא לא בן 5 (למרות ספל הפודינג...) והיא לא אחותו הגדולה שצריכה להגן עליו או משו אז שתתגבר על עצמה ותתמוך בו במקום להתנהג כמו לא יודעת מה.. מה לו לא מגיע שתהיה חברה? היא חושבת שהוא מת על דאנקן ולוגן? ואהבתי את השיחה של דאנקן ולוגן, זה באמת לא היה טוב אם הריב הזה היה רק על ורוניקה, אחרי הכל למרות כמה שאני שונאת את דאנקן וורוניקה וכמה שאני אוהבת את לוגן וורוניקה, דאנקן צודק, זה לא כאילו שהוא גנב אותה ממנו, זה לא אשמתו שהיא בחרה כרגע להיות איתו, וזה לא כאילו היא עזבה את לוגן בשביל דאנקן, והיא גם נהיתה החברה של לוגן אחרי שהיא יצאה עם דאנקן, נכון עברו חודשיים ולא שנה אבל עדיין אין ללוגן מה לכעוס עליו בגלל ורוניקה כשהוא עשה לדאנקן את אותו הדבר... בקיצור טוב שזה לא על ורוניקה, ואיך ריחמתי על לוגן בקטע הזה איזה מסכן, זאת לא אשמתו שאבא שלו הוא פסיכופת ורוצח... ומה נסגר עם אלישיה? שר? מה יש לה איזה זהות בדויה? חחחח... זה נשמע די דפוק, אבל מתי בפעם האחרונה משו בורוניקה היה דפוק? (טוב נו חוץ מזה שורוניקה ודאנקן חזרו, אבל זה היה חייב לקרות...) אז אני בטוחה שיצא מזה משהו מענין... והם היו כל כך חמודים בסצנה בבית של לוגן, זה באמת בול כמו בתחילת העונה הראשונה... מסכן קסידי... חחח מעניין איך דיק יגיב אוי אני מתה לראות את זה כבר...

noa4u

New member
....

הסכמתי עם הכל חוץ מעם הקטע של וואלס, זה לא שהיא אחותו הגדולה שהיא תגיד לו עם מי לצאת, היא בסה"כ נותנת את דעתה, הוא יכול לקבל אותה או לא אבל בתור חברה הכי טובה שלו היא רשאית להביע את דעתה, כמו שהוא יכול להגיד את דעתו על הקשר שלה עם דאנקן או לוגן. וזה לא שהיא רוצה לרעתו ולא רוצה שתהיה לו חברה להפך, היא רוצה שתהיה לו חברה הכי טובה שיכולה להיות, בגלל שהיא חברה טובה שלו...

Nitzan122

New member
אבל זה לא כאילו../images/Emo58.gif203

היא אפילו מביעה את דעתה היא פשוט מסתובבת איתם בפרצוף חמוץ ובגישה כזאת של "אני לא אוהבת אותך תתתרחקי מהחבר הכי טוב שלי" חוץ מהפעם שהיא אמרה לוואלס בעצם שהוא לא בליגה שלה, ואז תירצה את זה שהיא לא בליגה שלו... ומזה "חברה הכי טובה שיכולה להיות"? היא מוצאת חן בעיניו? אז היא "הכי טובה שיכולה להיות" בשביל וולאס, וורוניקה צריכה לקבל את זה...

Ch3nf3l

New member
פרק מעולה. ../images/Emo58.gif203

אהבתי בעיקר את הדקות האחרונות, כשאבא של ביבר (?) נטש את המשרד. משהו חשוד הולך בסדרה הזאתי, במיוחד עם אלישיה. ג'קי, יא כלבה. ורוניקה מצחיקה כמו תמיד, בעיקר בתחילת הפרק. ד"א, אני מתרגם את הפרק ברגעים אלה ממש... הבעיה היא שהמתרגם השני gaysahaf עכשיו נהנה לו בארה"ב....

LemonLimeLilach

New member
203 ../images/Emo58.gif

היה מעולההההההההה אהבתי כל רגע! המכות - וואי איזה כיף זה היה, אפילו שזה היה קצת קצר. אבל מה שהכי אהבתי? כשהאחות שאלה את לוגן אם שרף לו. כי היה לו דמעות בעיניים. ענק. CREEPY - אהרון וקורלי וכל הקטע עם הסטאנטס... זה פשוט מפחיד. סיימתי את הפרק עם צמרמורות. וגם התחלתי אותו עם צמרמורות כשביבר ביקש מורוניקה לעקוב אחרי קנדל... בגלל שזה היה כזה צפוי שהיא תגלה על לוגן... אבל כמה אהבה יש לי לזה שהיא באה אליו הביתה, וכל ה"שיחה" שהייתה ביניהם
אוח שיחזרו כבר.

SuperGirl82

New member
../images/Emo58.gif 203

משום מה יש לי הרגשה שאלישיה נמצאת בתוכנית להגנת עדי מדינה או משהו... לכן שינו לה את השם והעבירו אותה לנפטון... לא נראה לי שהיא רעה או משהו. אם זה לא זה, אז התחושה שאני קיבלתי היא שהיא הייתה זונה, אבל אז מה הקשר לשוטר? הסצינת מריבה של דנקן ולוגן הייתה טובה. היה מרגש קצת כמו פעם. הסצינה במסעדה של הערב קריוקי היה מטופש ומנותק לגמרי... מה היה הקטע הזה? למה זה טוב? סתם מבזבז 2 דקות מהפרק... או שרק אני הרגשתי ככה?! חוצמזה, לא הבנתי איך ורוניקה קישרה את תאונת האוטובוס אליה? מזה ש"קורלי" היה הstunts man של אהרון אקולס? איך היא יודעת שזה היה מכוון אליה?

למעלה