../images/Emo96.gif../images/Emo58.gif כל שאלה הגיעה על פתרונה? טחחחח.
אני אמנע מלחזור על חלק מהדברים שנאמרו וקראתי, אז שאלות אחרות- -עם מי דראקו התחתן? -למה הוא לא באזקאבאן? -מה עם אמא ואבא שלו? איפה הם? -מי טיפל בטד כל השנים האלו? הארי או סבתא של טד, אנדרומדה? -
איך ההורים של הרמיוני חזרו מאוסטרליה? איך מצאו אותם? -מה עם בלייז, נוט ושאר הסלית'רנים החביבים? הזכירו אותם לקישוט בספרים הקודמים? נוט גם רואה ת'סטראלים- את מי הוא ראה שמת? -מה עם לונה? קרום? שיימוס? דין? מירטל המייללת?
מאדאם מקסים, אולי?! פירנזה? סלחו לו, בסוף, הקאנטאורים שהבינו שהם בסך הכל עשו טעות? - כל הקטע עם מחלקת המיסתורין. -אמברידג'- שלחו אותה לאזקאבאן כמו שמגיע לה? איך היא נרפאה בדרך פלא מספר חמש? חשבתי שכל פעם שעושים לה קצת עם הלשון היא מתחרפנת, לא? ומאיפה באמת היא השיגה את העין של מודי? למה אף אחד לא אמר על זה שום דבר? -האם טדי ירש תכונות זאביות מאבא?
- האם חדר הנחיצות נהרס? -מי נהיה שר הקסמים הבא? -ועוד הרבה הרבה שאלות שאני לא חושבת עליהן כרגע, אבל חשבתי עליהם ככה בכללי~ והחלק הכי מעצבן. טוב, אחד מהם.
מה עם פאקינג ג'ורג', אישה?! מה קרה, את כל כך גרועה בלכתוב התמודדות עם מוות שאת לא יכולה לתת לו כמה מילים?! בספר הזה זה פשוט התחוור כמה שהיא גרועה בזה. הדוויג, שהייתה עם הארי במשך שש שנים, ליוותה אותו בכל החופשים וכל הזמן הוזכרה כ"הקשר היחיד שלו עם עולם הקסמים" שהיה חולק איתה חלקים מהמנות המיניאטוריות שלו בספר השני, מתה. טוב, באסה. יאללה, נכתוב על זה עמוד-שניים, נכתוב את He felt a pang in his heart, a pain in his chest הרגיל ונמשיך הלאה בחיינו! היה כמה קטעים טובים, אבל בסך הכל, ככל שמתקרבים לסוף התאכזבתי יותר ויותר מרולינג. שלא נדבר על פרק הליליסנייפ המ-ז-ע-ז-ע שאני עדין מכחישה, המוות ה
מביש והפתטי שהיא שמה לסנייפ, בלי להזכיר אותו כמעט ובכלל בספר, שהשתווה בפתטיות שלו למוות של פיטר. לסיכום- קראתי פיקים טובים יותר מזה. ברצינות, אם מישהו רוצה פיק סנארי שהכותבת ממש יודעת להתמודד עם
מוות של דמויות (*GASP*) וממש
מקדישה לזה פרק שניים שעשויים בצורה טובה ומשכנעת , אתם מוזמנים לבקש, אשמח לתת לכם לינק (למרות שהסוף מדכא תחתתתתתתת ;;;;;;;;; אבל הי! לפחות הוא לא כזה "... ממ, גרוע, רולינג, גרוע.")