222

dan the man

New member
../images/Emo58.gif222

עכשיו סיימתי לראות את הפרק האחרון ואני פשוט עדיין לא מצליח לעכל את הכל... זה בגלל שראיתי את ה5 אחרונים ברצף או שבאמת היו יותר מידי פרטים בפרקים האחרונים? קצת התבאסתי שלא השאירו אותנו יותר במטח לקראת העונה השלישית... כי השאלה האחרונה שנותרה היא מה הייתה ההצעה בסוף הפרק ? או שיש עוד משהו לא מוסבר? בכל מקרה הסוף היה טוב...יותר טוב ממה שציפיתי אפילו...

חפציבה7

New member
../images/Emo58.gif222

גמאני בכלל לא הצלחתי לעכל את הפרק למרות שסיפרו לי כבר הרבה לפני שראיתי את הפרק מי פוצץ את האוטובוס ומי אנס את ורוניקה ולמה, ואיך, עשו את זה כ''כ טוב. כל הסצינה על הגג הייתה מעולה, הדיאלוג בין ורוניקה וביבר היה מצויין ונכתב טוב מאוד. בכלל, כל הפרק היה מצויין. כשהיה את טקס הסיום, ולאמב בא לקחת את וויבל והראו את סבתא שלו הרגשתי דמעות בעיניים כי כל מה שהיא רצתה זה לראות אותו על הבמה בטקס הסיום. קראתי את התסריט של הפרק האחרון, ולא היה כתוב שיש כסף במזוודה, יכול להיות שזה איזשהו חפץ, או משהו שיכול להיות קשור לורוניקה. עוד 4 פרקים, וזה נגמר :\ אגב, כמה זמן חיכיתם אחרי שהעונה הראשונה הסתיימה לעונה השניה שתבוא? לא ראיתי את הראשונה אז אני לא יודעת.

dan the man

New member
../images/Emo58.gif222

כן...כל מה שהיה על הגג פשוט היה ענק... וגם אני לא חושב שבמזוודה היה כסף כי לא נראה לי שהוא היה מבריז לורוניקה בנמל תעופה רק בשביל כסף... היו להם הרי הזדמנויות לעשות כסף בעונה ה1 והשניה..וזה לא נראה כמו דבר חשוב בשבילם... אממ ראיתי את העונה הראשונה ואת השניה עד עכשיו בהוט אקסטרה... והשבוע הורדתי את כל הפרקים שעוד לא ראיתי של העונה השנייה... אז אתמול בערב ראיתי את פרק 18 וישר אחריו ראיתי את 19 ו20 ו21 ו22...חח 5 ברצף...

חפציבה7

New member
נו בסדר, אבל

כמה זמן חיכית אחרי שהעונה הראשונה נגמרה עד שהעונה השניה התחילה? שבוע? שבועיים? חודש?...

dan the man

New member
לא זוכר...

אחרי כמה זמן אקסטרה הוט התחילו לשדר את העונה השנייה אחרי הראשונה?

אולי ../images/Emo58.gif 222

אולי במזוודה היה השיער של דנקן? שהיא הרי רצתה להפליל אותו ברצח של לילי...

dan the man

New member
חחחח

כן מזוודה מלאה בשיער..זה יהיה מעניין.... רעיון נחמד אבל ההפתעה על הפנים של קית' סימנה שזה משהו גדול... וגם אם השיער היה במזוודה הוא לא ההי כזה מופתע...

dan the man

New member
אז איך הוא ידע ../images/Emo58.gif

איך הוא ידע והבין ישר שזה דווקא השיער שלו?

אולי הוא לא ../images/Emo58.gif

אולי הוא סתם כזה אה!!
שיער!! מה כל כך דחוף בזה?! ואז היא אמרה לו

dan the man

New member
אני יותר חושב../images/Emo58.gif

שבמזוודה היו הוכחות לקיום של צורות חיים אחרות בחלל

sweet shir

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo58.gif

רק אני חושבת שזה פלאיין אול' מאני?!

חפציבה7

New member
נצל''ש-שאלת ספוילר להמשך הפרקים..

אני רואה עכשיו את השידור החוזר של פרק 18, וורוניקה אמרה שפיטר תכנן את 'אם כל היציאות' אם הוא לא התכוון למר וו, הוא התכוון לוודי, נכון? אני לא ממש יודעת, אבל אני משערת שהוא היה אחד מהילדים שוודי התעלל בהם.. תענו לי על זה בבקשה, זה מסובך.. תודה :)

../images/Emo58.gifגם אני היום ראיתי..

כי הורדתי לא היה לי כוח לחכות לאקסטרה הוט האלה... אלוהים איזה פרק!!!!
איזה קטע זה לקחת כביכול את הדמות שהכי פחות יחשדו בה וחשבו שהוא הכי תמים ולהפוך אותו לאשם בהכל...גאד הכי התחלחלתי מזה שהוא אנס את ורוניקה המניאק הזה!!!! איזה ילד עם הפרעות..מזל שהתאבד..
אויייי זה היה כל כך טוב שקלרנס ווידמן נשלח בידי דנקן המדהימון הזה להרוג את אהרון הפסיכי הזה שכל כך עיצבן שהוא יצא לחופשיייי!!! ובאמת מה הקטע של קנדל שעכשיו היא באה לקית' עם איזה מזוודה?! והאמת שגם לה מגיע להענש! גם היא היתה פוסטמה..איכ עזרה לאהרון..אז איך זה שהיא זוכה בכסף בסוף?! אבל אוך הנקודות אור בפרק...לילי..דנקן..
גוד טיימס פרק שווה ביותר...לא דמיינתי את זה ככה..אבל הכל יצא לטובה יחסית..

הוא כזה טיפש ../images/Emo58.gif

שהוא התאבד. הרי הוא 09r ואנחנו כבר למדנו שבנפטון כל 09r יכול להתחמק מכל דבר.

למעלה