222

Bruce Wayne

New member
לא מדוייק../images/Emo58.gif

הוא לא התאבד כדי להתחמק ממעצר, הוא התאבד כי הוא עשה את כל זה כדי שהעובדה שהוא עבר התעללות מינית לא תצא החוצה, והוא ידע שאין סיכוי שזה לא יקרה עכשיו.

dan the man

New member
../images/Emo58.gifלא נראה לי

עכשיו כשהוא רצח ואנס וזה התגלה אז העובדה שהתעללו בו מינית יכולה רק לעזור לו עכשיו...

Bruce Wayne

New member
../images/Emo58.gif

ביוור היה Control Freak. עכשיו כשהדברים התחילו לאבד שליטה, הוא ראה רק דרך אחת, קלה החוצה והוא לקח אותה.

Lirchu

New member
חחח../images/Emo58.gif

כמעט הכל
חוץ מהסוף...חחח ריממבר? XD

אם כבר 22 ../images/Emo58.gif

גם אני בדיוק ראיתי היום את הפרק הזה (שוב) והיו לי כמה תהיות. לא שמתי לב לזה בפעם שעברה, אבל אמרו שלילי גדולה מהחברה בשנה. וזה קצת מוזר כי קודם כל, מצד אחד לא חשבתי שהיא ודנקן תאומים, מצד שני הוא אף פעם לא התייחס אליה כ"אחותי הגדולה". דבר שני, היא כל הזמן הסתובבה עם ילדים שקטנים ממנה בשנה? לא היו לה חברים בגילה? החברה הכי טובה שלה קטנה ממנה, החבר שלה! קטן ממנה.. וכמה בנות כבר יוצאות עם בנים שקטנים מהן? והיא העדיפה להסתובב עם ילדים בגיל של האח הקטן שלה במקום עם חברים שלה? אני בתור אחות גדולה מתקשה להאמין בזה.

ועוד משהו ../images/Emo58.gif

איך גילו אצל ורוניקה קלמדיה שנה אחרי שאנסו אותה?

snoop cat

New member
תשובה ../images/Emo58.gif 222

לדעתי זה בגלל שלוקח למחלה זמן להתפתח. כאילו, היא יכולה להדבק בזה, אבל זה יכול לדגור שנה ולהתפרץ רק אח"כ.

Bruce Wayne

New member
../images/Emo58.gif 222

גם רוב הזמן אין סימפטומים, כמו שהרופא אמר ב220.

sweet shir

New member
../images/Emo58.gif

כל הקטע הזה היה באמת מוזר... במיוחד בעקבות העובדה שכל הקטע שהיא הולכת לרופא בפרק 220 נקטע מהפרק שהורדתי! -______-" כי נגיד יש לי כזה ספר ל"בנות" ["צאי מזה"].. ושם היה כתוב אם לא מטפלים בזה מהר אז זה הופך לנזק בלתי הפיך, עברו פאקינג שנתיים!! היא הייתה אמורה להרגיש.............. אמורות להיות דלקות וזה.!

snoop cat

New member
טוב לגבי לילי

אני מניחה שבגלל שההורים שלהם היו חברים אז הם הסתובבו ביחד מילדות והיו חברים טובים מאז (והבדל של שנה זה לא כ"כ משמעותי) , וזה לא משנה שהם לא היו באותה שכבה, וחוץ מזה, יש להם כל מיני שיעורים שהם יכולים לקחת בלי קשר לשכבת גיל, שפתוחים גם לי"א ולי"ב או לי' וי"א whatever.

Bruce Wayne

New member
בנוגע ל-לילי ולוגאן

הוא הבן של שחקן קולנוע מפורסם שמרוויח מיליונים. זה לא היה משנה לה שהוא קטן ממנה בשנה.

Bruce Wayne

New member
זה לא קשור לכסף

אלא לעובדה שההורים שלו שחקני קולנוע ממש מפורסמים.

חוץ מזה שהיא שכבה עם אהרון

שאני לא חושבת שזה היה מתוכנן מבחינתה אין שום רמז לעובדה שבגלל זה היא יצאה עם לוגן ובאמת לא נראה לי שבגלל זה היא הייתה חברה שלו. כי להגיע לאהרון היא יכלה גם בדרכים אחרות.

dan the man

New member
עוד משהו ששודר ולא הבנתי

באחד מהפרקים האחרונים ששודרו באקסטרה הוט 17 או 16 הראו שאחרי השיחה של אהרון עם קנדל בכלא הוא ביקש ממנה לעשות משהו... ואז כשהיא הייתה בבית של לוגן היא שמה לו משהו במקלחת... מה זה היה ואיך זה מתקשר?

Lirchu

New member
תשובה

היא ניסתה לקחת שערה של דנקן ולשתול על הכלי שרצחו בו את לילי...כדי שלא יאשימו אותו... אם טעיתי או משו תתקנו אותי

למעלה