ג-ד-ו-ל !! ../images/Emo58.gif 215
ממש נהניתי. לפני שראיתי את הפרק שמעתי שלוגן והאנה ישכבו וממש כעסתי על לוגן אבל אחרי שראיתי את זה אני מרחמת עליו. הוא היה כ"כ מסכן! וגם לא לגמרי היה ברור אם הם שכבו או לא, אבל קראתי המון הודעות בפורומים אחרים והרוב בטוחים שהם שכבו. נחיה ונראה, אולי יהיה משהו על זה בפרק הבא. ואני רוצה את התמונה שהראו בתוכנית הזאת על משפ' אקולס, התמונה של לוגן בחליפה! הם חייבים להוציא סטיל של זה. וה"אם ה- TRUE LOVE תבוא לחפש אותי אני אהיה ליד מכונת האספרסו" או מיי גאד - גדול. לא זוכרת מי כתב את הפרק הזה (זה בטוח לא רוב ת'ומס אז אני לא מתכוונת להודות לו) אבל כל הכבוד לו. וגם אהבתי את ההערה של ורוניקה על חברים לשעבר ושאי אפשר באמת להוציא אותם מהלב, מה שכן זה גם הערה שכוללת את דאנקן אז באסה לי. אהבתי את העלילה עם הכלה, שוב זה נשמע יותר טוב על הנייר, אבל הם הפתיעו אותי בסוף עם הטוויסט של ויני ואן לואו ועוד אח"כ שמסתבר שהחתן גם היה בקטע. וורוניקה נראתה ממש טוב הפרק, אני אוהבת אותה עם קוקו כזה. הסצינה של לוגן במכולת - כ"כ עצוב, בכלל כל הפרק ריחמתי עליו, ועוד דיק ה&*%$^$^% הזה! מה הוא מחייך? כששמים את כל החיים הטרגיים של לוגן בטלויזיה, זוועה. ועד כמה שאני חושבת שלוגן הוא ממש מטומטם ורע על כך שהוא ניצל את האנה (במיוחד אם הוא אכן שכב איתה), הבנתי למה הוא עשה את זה. אין לו אף אחד, למרות שכל מערכת היחסים הזאת עם האנה היא מזויפת מבחינתו, לפחות האנה רואה בו משהו טוב. היא מתחייסת אליו כמו לבן אדם ומנסה לדבר איתו על מה שמציק לו, אז הוא היה במצב מאוד ירוד ולא חשב על התוצאות ועל כך שבעצם הוא יוצא איתה רק כדי להשיג משהו, ושהמשהו הזה יחייב אותו להיפרד ממנה. רציתי קצת לבעוט בורוניקה כשהיא עשתה את ה"אוווו" הציני שלה ללוגן אחרי שהאנה הפריחה לו נשיקה. נכון, היא לא יודעת מה הוא עובר כרגע, אבל אני כצופה כן, אז רציתי לזרוק עליה משהו מאוד כבד וחד באותו רגע. אני חולה, חולה על ביבר. ואם כבר ביבר, איפה מאק לעזאזל? ומעניין מה ג'קי תחשוב כשהיא תגלה שאבא שלה עומד להכנס לכלא בגלל מידע שורוניקה ואבא שלה מסרו למשטרה... בנושא אהרון וקנדל, לא ברור מה קורה שם - השאלה היא האם אהרון מנסה להפיל את זה על דאנקן או שהוא מחפש ראיות לכך שדאנקן באמת היה הרוצח. מבחינתי אני אשמח שדאנקן יהיה הרוצח האמיתי אבל אם זה אומר שאהרון ייצא אדם חופשי - אין מצב, הוא כמעט רצח את ורוניקה והתעלל בבן שלו במשך הרבה שנים - שישב בכלא! והסוף, הסוף הזכיר לי את פרק 13 של העונה הראשונה. גם שם זה נגמר בלוגן שבא לבקש עזרה מורוניקה. ואז זה היה איזושהי נקודת מפנה במערכת היחסים של לוגן וורוניקה, אני מקווה שזה יקרה גם הפעם. ואני שמחה שהוא עדיין רואה בה כמישהו שיוכל לעזור לו ולהקשיב לו. ואני גם שמחה שהפרצוף שלה לא הביע ציניות אלא דאגה אמיתית, יותר כמו בפרק 13 של העונה שעברה.