215

../images/Emo58.gif2x15

בלעכסה, לא משהו. כאילו, פרק סבבה והכל, אבל זה עוד פרק קיטש שלא קידם אותנו לשום מקום, אלא סתם העביר את הזמן בסבבה. לאחרונה יש יותר מדי פרקים כאלה, וזה באמת חבל לומר שבעונה הראשונה דברים גם איכשהו זזו. האנה, לוגן, יאדה יאדה, זה צפוי מראש שהם לא יחזיקו מעמד ליותר מ-1-2 פרקים. (למרות שאהבתי את ה"אווו" הציני של ורוניקה, היה משעשע נורא). הרבה אנשים פה די שמחים שלוגן שוב בא לבקש מורוניקה עזרה, אבל כבר היו כ"כ הרבה מקרים כאלה שזה כבר נהייה מעצבן קצת. לא, ברצינות, היו לפחות 3 פרקים שנגמרו בזה שלוגן מבקש מורוניקה עזרה, ובאיזהשהו שלב כשעושים את זה שוב, ושוב, ושוב, זה כבר די מעצבן ולא מעניין. באמת שלא היה בפרק הזה חידוש משהו (השריף מתנקל לקית'?? וואווווו), והופעת אורח קצרצרה וחמודה של הנרי המלין. חבל שקריזמה צריכה להתפשט בכל פרק, היא שחקנית טובה גם בלי שנראה את החזייה שלה כל 3 דקות.

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif 215

ממש אהבתי קודם כל, היה לי קצת חסך לוגן, נכון שראינו אותו בפרקים האחרונים, אבל עדיין הרגשתי שזה לא היה מספיק... לוידעת, לוגן והאנה לא הכי מספקים, ולעומת זאת, סצינה אחת של לוגן עם ורוניקה מספיקים לי לשבוע... והפעם היו לנו כמה... הסצינה של האספרסו משין הייתה מקסימה
כרמה לי להחזיר אחורה ולראות שוב ושוב את המשפט של you never know where true love's gonna find you
מה שהיה מעצבן - הפריוויוסליס של כל הפאקינג עונה, הלו, אנחנו רואים את הפרקים, אוקיי? לא צריך להראות לנו אותם שוב. בחיים לא ראיתי כאלה פריוויוסליס ארוכים. אהבתי גם את הסיפור של היידי ואת ויני, אני מתה עליו ואיך אפשר לא לקפוץ משמחה כשארון וקנדל מופיעים על המסך? איי דמויות שחוזרות עושות לי את זה

Lirchu

New member
../images/Emo58.gif216 OMG ASHMORE../images/Emo6.gif

אשמור איז אין דה האוסססס!!!!
*טרוי*
שווה ביותר!!!

irene17

New member
חמווווד ../images/Emo58.gif עונה 2 כללי

ד"א בזמן האחרון אומרים שהוא לא חוזר בסוף ל-4 פרקים ושכנראה כל סיפור 4 הפרקים היה ספוילר מזויף. איזה באסה...

SuperGirl82

New member
בהחלט!!!

אני מחכה בקוצר רוח לפרק הבא... גם אני אוהבת ששחקנים חוזרים

bigbird123

New member
דווקא אני הייתי צריך את זה

אחרי הפרק הראשון אחרי ההפסקה אני כבר לא זכרתי כלום ולא הבנתי כלום עכשיו אחרי התזכורת הארוכה הזאת אני שוב נהנה מהפרקים

אני רואה ש

לוגן ורוניקה הם הזוג השולט בפורום? כמו באפי ואנג'ל בפורום הברונז.

irene17

New member
הם הזוג השולט בכלליות

בלי קשר למה שאני חושבת, זה די ברור את מי אוהב הקהל. חבל רק שרוב ת'ומס הוא קשה קליטה...

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 215

זהו - עכשיו אני בטוחה שהוסיפו אותה אח"כ בפוטושופ. גם היא לא לבושה בהתאם לתמונה, וגם היא נראית מודבקת! זה בטח "בגלל הלו"ז הצפוף של אליסון..."

guysahaf

New member
אה! הבנתי מה קנדל עשתה!

הבנתי מה קנדל עושה כשהיא הלכה "להתרענן"! היא עוזרת לאהרון להפליל את דאנקן ברצח של לילי והיא שותלת ראיות. כמה אני גאה בעצמי! ועכשיו אני אגלה שכולם כבר עלו על זה לפני...

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif ל215 מעליי והתגובה גם כן

ספויילר 215 היא עוזרת לו להוכיח חפותו היא לא שתלה ראיות היא לקחה ראיות ( השערות של דאנקן)

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 215

כן אבל דאנקן הוא לא היחיד שהשתמש במקלחת הזאת, אני מניחה שגם ורוניקה, וגם קנדל ואולי אפילו לוגן השתמשו בה. חוץ מזה, מאז שדאנקן עזב השערות שלו עוד שם?? בעעע...

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif 215

אולי יש שם שתי אמבטיות???? ובאמת זה דחה מה לא מנקים שם???

למעלה