215

irene17

New member
כן ראיתי

הם היו צריכים לקחת את ג'ייסון לזה, הוא אומר את זה הכי טוב.

irene17

New member
יו איך ידעתי שתשימי את זה!

עוד בזמן הפרק זה ביאס אותי.

Lirchu

New member
מוחעחעחע../images/Emo123.gif

מושלמים
טייק איט איזי גירל

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif 215

נראה לי שלוגן דווקא כן פיתח איזשהי קרבה ורגש להאנה, אפילו אם בהתחלה זה היה למטרה כלשהי וניצול אונלי... הוא שכב איתה לא בגלל שהיה לו רע אלא כי הם באמת התקרבו ואולי הוא לא מאוהב בה (ומי צריך להיות מאוהב כדי להזדיין?) אבל איזשהו רגש ידידותי וקרבה כלשהי עדיין קיים...

irene17

New member
זה עדיין ניצול../images/Emo58.gif 215

המטרה שלו של להפרד איתה רק כשאבא שלה יסכים לתנאים שלו לא נעלמה! היא לא יודעת למה באמת הוא התחיל לצאת איתה, והיא לא יודעת שהוא מעמיד לאבא שלה תנאים, היא חושבת שהוא באמת איתה רק כי היא מוצאת חן בעיניו. אז לפי דעתי זה ניצול כשהוא לוקח את מערכת היחסים הזאת צעד אחד קדימה ושוכב איתה. ואם היא תגלה את האמת היא תיפגע, כי הפעם הראשונה שלה הייתה עם מישהו שהשתמש בה. אז מבחינתי אפילו שאולי יש לו כבר רגשות אליה הוא היה לא בסדר. ואני גם לא חושבת שהוא היה שוכב איתה אם לא הייתה עוברת עליו תקופה קשה עכשיו. הם לא סתם הראו לנו שהוא שמע את כל הסצינה בין האנה ואמא שלה. אז רוב ת'ומס ממשיך את הקו של לוגן הוא בן-זונה אבל מסכן.

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif

אבל אחרי הכל לוגן היה על סף פרידה ממנה אחרי השיחה עם אמא שלה כשהם יצאו החוצה... והיא זאת ששלפה את קלף הסקס כשהוא אמר שאולי אמא שלה צודקת אז לוידעת, לדעתי - לא ממש ניצול וחוצמזה, הבנאדם עומד להיכנס לכלא בגלל אבא שלה, מן הסתם הוא יעשה הכל כדי לצאת מזה

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 215

לא בטוח שהוא לקח את זה כ"כ רחוק. זה די נשאר בערפל כמו העניין - האם דנקן שכב עם קנדל או לא.

Lirchu

New member
דיקי ענק../images/Emo6.gif

אימל'ה זה נשמע קצת מוזר......

snoop cat

New member
../images/Emo6.gif אי אפשר להגיד משהו על דיק

ולצאת מזה בשלום... כמו למשל זה
תמים לגמרי, לא?

De-Panther

New member
וזה מה שכולן אומרות|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif