תוצאות - LIVE

whatever4

New member
../images/Emo58.gifאת שוכחת אבל

שהאינטרנט זה ל-א העולם האמיתי. באיידול צופים 20 מיליון צופים (אגב, רק לאחרונה זה ככה- עונות קודמות איידול בקלילות הגיעו לכמעט 30 מיליון) ולא כולם ניזונים מהאינטרנט. הרבה מהקולות הקובעים אלה קולות ה"מצטרפים"- אלה שמצביעים ע"פ ההופעה הטובה באותה תוכנית ולא ע"פ פייבוריט מסויים. אם ג'ייסון ייתן הופעות טובות- הוא יכול עדיין להישאר. וחוץ מזה- יש אנשים (כמוני למשל) שלא ממש אכפת להם מכל מיני הצהרות כאלו. כמו ששנה שעברה בלייק אמר שהוא לא רוצה לזכות. זה לא ממש משפיע.

l TearDrop l

New member
כן, בוא נסמוך על זה שג'ייסון יתן הופעה טובה.

זה לא קרה כבר מספיק זמן למרות כל ההערות שנועדו לנער אותו ולגרום לו להבין באיזה מקום הוא נמצא ומה הוא צריך לעשות כדי להצדיק את המקום הזה [בתור מתמודד ולא בתור גירוי להורמונים והתלהבויות אוטומטיות של מעריצים], אני בספק גדול אם זה יקרה עכשיו.

frhx

New member
בלייק לא רצה מסיבות אחרות...

הוא חשב שלג'ורדן מגיע לזכות, והוא לא רצה שהשתלטו לו על האלבום... חוץ מזה שהוא לא דרך על אנשים אחרים...

ר ו ח ל י

New member
הטענה ../images/Emo58.gif

על החיוך בשיר ההדחה של ברוק ממש מפגרת. וואלק זה הבחור. הוא לא מחייך כי הוא מאושר עד הגג וזה לא חיוך של שמחה. הוא גם חייך שקרלי עזבה. מת העולם? התחרות הזו לא מתאימה לו ויותר מדי כבדה עליו. הוא כל שבוע מתקשה ומנסה לשרוד.. אני תמיד אמרתי שיש בו משהו קליל,ושהוא הלך יפה עם הקלילות הזו שלו ב- daydream ו- somewhere over the rainbow, אבל כל הנושאים האלה הם קייס רציני בשבילו. הוא לא יודע איך לאכול את זה.. הוא גם ממש איבד את עצמו ולא נלחם על מקומו ,ולכן הוא חייב לעוף. אגב עד לפני 3 שבועות האישיות שלו תמיד כבשה אותי אבל יש קצת גבול.. גישת ה"דאה" הזו שלו מתחילה קצת להמאס. הלא כן? \=

piglet1

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo46.gif

אלוהים איזה לכלוכים על ג'ייסון! http://www.myfoxla.com/myfox/pages/InsideFox/Detail?contentId=6439374&version=3&locale=EN-US&layoutCode=VSTY&pageId=5.2.1 אני חושבת שהשופטים המכובדים ושאר הפלצנים שם בתוכנית שוכחים שהם מדברים על בחור בן 21! ילד בסך הכל. הם לא חושבים על זה שהוא הולך לראות את הדברים שהם אמרו עליו?
שונאת אותם

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

עוד לא הגבתי... לדעתי האישית זאת הייתה תוכנית התוצאות המרוחה ביותר, מה שהתאים כי תוכנית ההופעות הייתה המציקה ביותר. נטשה בדינגפילד הייתה לא קשורה לי שם, מעצבן שרעיון יפה של איידולים מהעבר הפך לשיחה ב-2 מילים עם ג'ינה וקונסטנטין. השיחות מהבית היו משעשעות הפעם עד מאוד, למרות שהיה נחמד אם היו כמה שאלות למתחרים עצמם. המחרוזת של האיידולים הייתה ממש לא קשורה, לא נשמעה וואו והייתה די משעממת (ואני בדרך כלל אוהבת את המחרוזות שלהם). התוצאות- אני אישית הייתי מאוד מרוצה. זה היה במקום, כל הכבוד לה שהגיעה לטופ 5, לדעתי זה היה מספיק גבוה. אבל, בחיים לא ראיתי מתמודד\ת של איידול שהיו כל כך הרוסים מההדחה. או שאני סתם לא זוכרת. כל הכבוד לסאישה שנשארה הבת האחרונה בטופ 4, אין לי מושג איך זה קרה לאור הטענות על חוסר מעריצים וביקורים רבים בבוטום 3, אבל כל הכבוד. ברצינות יפה לה. היא מעולה.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif אני זוכר את קארי...

שהייתה הרוסה למוות מההדחה של אנת'וני בטופ 4.זה היה משעשע XD.

Bleed for Me

New member
גם אני הייתי הרוסה מההדחה של אנתו'ני

לא יודעת למה אבל ממש אהבתי אותו חחח

אלוהא1

New member
שאלה

למה אין גירסאת סטודיו ל all i really need is you? מאכזב משהו... מה, הם עשו רק לשיר אחד?

LeAnnDylan

Well-known member
כן

ברגע שעוברים לשלב של שנים\שלושה שירים למתמודד הם בוחרים רק אחד ומקליטים אותו

אלוהא1

New member
והוא בחר את זה? באסה

ממש רציתי לשמוע איך הוא היה עושה את השיר השני...

נעמהdj21

New member
אני פשוט לא מאמינה../images/Emo7.gif../images/Emo58.gif

שקרלי הודחה... אני בהלם! היא הייתה צריכה לזכות

למעלה