../images/Emo58.gif
אלוהים! אני ממש מצטערת שג'ייסון לא עף. אלוהים כמה שנאה רצה כלפיו באינטרנט. אנשים מתייחסים אליו כאילו הוא מינימום בין לאדן. כמה טענות מופרכות משמיעים כלפיו. אנשים שונאים אותו על זה שהוא כביכול מחייך כשברוק שרה אחרי ההדחה. זה ממש ברור שהוא מנסה לשיר איתה. כן, הוא שר בחיוך, כי זה מה שהוא רגיל לעשות. וכולם טוענים שדייוויד א. בוכה בזמן שרואים בבירור חיוך ע-נ-ק על הפרצוף שלו בהתחלה. זה אולי קטנוני מצידי להתייחס לזה, אבל אם תראו כמה מילים נשפכו ביו-טיוב על השטות הזאת. עוד טענה זה שהמצביעות שלו הן בנות 12. טוב, כבר הסכמנו שלכל מועמד יש כאלה. טוענים שהוא היה גרוע כבר כמה שבועות. ממש לא נכון. בשבוע שעבר (אנדרו לויד וובר) הבחור קדח מחום ולא הזכירו את זה אפילו. ובשבוע מריה קארי אני ממש אהבתי את ההופעה שלו, וכנ"ל שניים מהשופטים. נכון שאתמול הוא לא היה משהו, אבל מי באמת היה משהו אתמול? אני סבלתי כל התוכנית. כן, אני לא מתווכחת על זה שאין לו את הקול הכי טוב בתחרות. אבל מה אתם רוצים שהוא יעשה? יפרוש עצמאית? הבן אדם בא ועושה את הקטע שלו, ומי שמצביע - מצביע. הוא אשם שהוא נראה טוב? זה כמו להגיד לדייוויד קוק שלא יעשה עיניים למצלמה. דיוויד עושה את זה הרבה - וזה נחמד וסקסי, וזכותו לעשות את זה. בקשר לטענה שאין לבחור כישרון - כן, הבן אדם יודע "רק" לנגן על תופים, לנגן על גיטרה ולשיר. וגם כותב שירים בעצמו. והיו לו הרבה יותר מהופעה אחת טובה באמריקן איידול. אני ממש אהבתי את כל אלה: daydream, halleluya, somewhere over the rainbow, I don't wanna cry. וגם האחרות, שלא היו מדהימות, היו נחמדות. אני לא חושבת שג'ייסון צריך לזכות באמריקן איידול. הוא לא נותן "SHOW" ובתכנית הזאת צריך לתת שוואוו. ו-כן, אני מודה, הבחור לפעמים מאבד את הקול או מזייף קצת, אבל מכאן ועד להשמיץ אותו כמו שהולך עכשיו... בחיי, הייתי מייעצת לו לעזוב את כל זה וללכת הביתה. יש מספיק אנשים שישמחו להמשיך לעקוב אחריו, ואני ביניהם, בלי קשר לאם הוא הגיע למקום חמישי או שישי או ווטאבר.
אוף. ואגב, הוא הרבה יותר רגוע בהופעות שלו מחוץ לאיידול. אני חושבת שהוא פשוט נלחץ שם בטירוף. מצחיק שאומרים שלא אכפת לו מהתחרות ושהוא לא באמת רוצה להיות שם. הבחור כמעט מתפלץ מלחץ כל תוכנית מחדש. - עד כאן - הייתי צריכה להוציא קצת קיטור.