תוצאות - LIVE

LeAnnDylan

Well-known member
טוב מצפייה חוזרת../images/Emo58.gif

זה באמת נשמע קצת סיימון אבל אני לא מאמינה שזה הוא אמר. אני מניחה שזה סתם ריאן נשמע מוזר.

Dark faith

New member
יש למישהו את הקטע הזה?

כתובת משהו? מעניין אותי איך בדיוק היא התחרפנה

noa1313

New member
../images/Emo58.gif

אני לא מרוצה. ממש לא. ברוק באמת הייתה גרועה אתמול אבל לא יותר מג'ייסון! והזבל הקטן מסרב להיות בבוטום הבאה בתור היא בטח סאישה ואז נתקע עם טופ 3 משעמם במיוחד, שגם לארצ'ולטה וגם לג'ייסון לא מגיע להיות בו וזה יוביל למה שהיה ברור כבר מתחילת העונה - דייויד VS דייויד

sagi gi

New member
תהיי בטוחה../images/Emo58.gif

שכאשר גייסון יעוף, ונישאר עם דיוויד ודיויד, כל הקולות שגייסון קיבל, ילכו לארצולטה הקטן... אי אפשר יהיה למנוע את זה-ארצולטה-לצערי-יזכה!

איך הגעת למסקנה הזו? ../images/Emo58.gif

דווקא בפורומים האמריקאים (שנכון, לא מייצגים את אמריקה כולה, ובכל זאת) רוב מעריצי ג'ייסון שמים את קוק במקום השני. באופן כללי לקוק יש הכי הרבה אנשים ששמים אותו שני אחרי הפייבוריט שלהם. הרבה הרבה יותר מלצ'יזילטה. כדי שקוק לא יזכה, צריך לקרות אחד מהדברים הבאים: 1. הוא יתחיל להיות גרוע, אבל ממש גרוע, מעכשיו והלאה. 2. המעריצים שלו יחשבו שהוא בטוח, או יחשבו שהוא לא באמת צריך לזכות, ולא יצביעו מספיק (האופציה הכי סבירה, לצערי). 3. ארצ'ולטה יעוף והמעריצים שלו יצביעו נגד קוקי בגמר. יש רגשות מאוד שליליים בין המחנות, אז זה עלול לקרות. אם יהיה גמר קוק-ארצ'ולטה, הרבה תלוי בביצועים שהם ייתנו, כרגע דווקא לקוק יש יותר מעריצים והוא מקבל יותר מקולות המצביעים המתנדנדים, אבל מי יודע מה יכול להשתנות תוך שלושה שבועות.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

אני חושבת שגם רוב הקולות של ברוק וסאישה ילכו לארצ'י.

l TearDrop l

New member
../images/Emo58.gif

אני לא מבינה למה חושבים שאחרי שלמשל ברוק עפה, הקולות מהאנשים שהצביעו לה יעברו למתמודד אחר. האמריקאים הם לא מכונות, הם לא מצביעים רק בשביל עצם ההצבעה. אם הפייבוריט שלהם עף, אין שום סיבה שהם יתחילו להצביע באובססיביות למישהו אחר במקום ועוד בשלב כזה של התוכנית. כשהמתמודד האהוב עלייך עף אני לא יכולה לראות איך הדבר הראשון שעולה לך בראש לעשות זה לרוץ לכוון את כל אנרגיות ההצבעה שלך למישהו אחר. להיפך, זה רק מוציא את החשק. וגם אם זה לפי ביצועים טובים שהיו באותו שבוע, כמה רצון יש באמת ללכת להצביע ב200 אמצעים ולבזבז שעתיים מהחיים בשביל אחד מעוד כמה שנמצאים שם במקום הפייבוריט שלך? פעם- פעמיים אולי, לא יותר.

ר ו ח ל י

New member
בדיוק ../images/Emo58.gif

רק אחוז קטן מהם ימשיך להצביע וזה לא כזה יישנה משהו.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אני לא מדברת על הגרופים. ../images/Emo58.gif

לא כולם ימשיכו להצביע. אבל יש הרבה צופים רנדומליים שמשיגים לעצמם פייבוריט בזמן שהם צופים בניחותא, וגם כשהוא עף, הם ממשיכים לצפות ולהצביע. יש גם הרבה מעריצים שממשיכים להצביע למתמודד אחר כדי לנסות להפיל מתמודד.

l TearDrop l

New member
../images/Emo58.gif קשה לי להאמין

שרוב המעריצים של ברוק למשל הם אקראיים כמו אלה שציינת, אז אני לא בטוחה עד כמה הכמות באמת גדולה לפחות במקרה שלה, אבל יותר סביר שמעריצים מסויימים יצביעו למתמודד אחר כדי להפיל מישהו, למרות שגם זה נשמע לי קצת מופרך- ז"א מצב שבו הפייבוריט שלך עף ואתה מחליט להצביע למישהו רק כדי להפיל מישהו אחר [שאולי היה בתחרות צמודה בעינייך עם הפייבוריט והוא זה שנשאר, או שנמצא בתחרות עם אותו אחד שאתה מצביע לו]. זה נשמע כמו שילוב של נקמנות ובעיקר חוסר חיים בשלב די קיצוני של מרמור.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif זה מגוחך אבל לא מופרך.

תתפלאי לדעת כמה כאלה יש.

l TearDrop l

New member
שכל אחד מהם יתרום כמות הצבעות

כזו רק בשביל להפיל מתמודד? שיהיה.

noa1313

New member
../images/Emo58.gifאני דווקא לא ממש מסכימה

קודם כל כמו שאמרו לפני, אם הפייבוריט שלך עף אתה לא תתחיל להצביע באובססיביות למתמודד אחר, אלא אם יש איזה ברית בין המעריצים (אני זוכרת שבאיזשהי עונה בכוכב נולד זה קרה) אבל האמריקאים לא מספיק מתוחכמים ותחמנים כמו הישראלים כדי לעשות את זה
ולמה לדעתך הם יצביעו דווקא לארצ'ולטה? הוא מסוג הזמרים שאם אתה לא אוהב אתה ממש שונא - ככה שלא נראלי שזה יגיע אליו

sagi gi

New member
אני פשוט חושב ../images/Emo58.gif....

ארצ'י וגייסון הם המתמודדים הכי צעירים בתחרות... גיסון מתמודד בינוני מאוד, ואיך הוא נשאר בתחרות-ממיליוני הצבעות של ילדות בנות 12!!!!! כאשר הוא יעוף הילדות האלה יצביעו בשביל ארצולטה.... כל ההצבעות שדיברתי עליהן, הם הצבעות של נערות טיפשעשרה... שפשוט מצביעות למתמודד רק בגלל שהוא נראה טוב, ולא איך שלפי הוא שר...

NP16

New member
אתה חי בארץ או מה?../images/Emo58.gif

אתה חייב להבין שזה קהל של מליונים מצביע. אין שום סיכוי לאף אחד להשאר רק על סמך המראה שלו.

../images/Emo7.gif../images/Emo58.gif../images/Emo7.gif

אז ככל הנראה אני היחידה שבוכה פה. ברוק וויט המדהימה שלי עפה. ... לא יפה לג'יסון הגיע הרבה יותר ולסאישה בכלל. נשארתי עם פייבורית אחד ארצ'י. הדבר היחיד שאהבתי היה שכל השופטים עמדו כשאמרו את השם שלה שבוע הבא ברור מידי או ג'יסון או ג'יסון אין מצב שישאירו 3 בנים לטוף 3 ואפילו לא בת אחת.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif ../images/Emo58.gif

רומינה יאן לנצח
מצטער,הכינוי שלך פשוט קרע אותי מצחוק. ובעונה ה-3 היו טופ 3 של בנות ואפילו טופ 4 שמורכב כולו מבנות.אמריקן איידול זה לא כוכב נולד,הכל יכול לקרות.

למעלה