תוצאות - LIVE

zoraya

New member
בשנה שעברה

שידרו בסטאר וורלד את הגמר בשידור חי. אולי גם השנה?

../images/Emo58.gif

מוזר איך סאישה כול שבוע בבוטום ולא עפה אבל בטח שבוע הבא היא תעוף

MaiEgan

New member
../images/Emo58.gifשמחה ו-מרוצה!!!!!!!

הבא בתור ג'ייסון אחר כך סאישה אחר כך ארצ'ולטה וקוק - אתה המלך האחד והיחידי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פטל 11

New member
../images/Emo62.gif יש לי כמה שאלות ../images/Emo58.gif

תגידו, - למה ראיין התכוון בהתחלה ב"שמועות" על פאולה? ושהיא עדיין חלק מהמשפחה? את קטע החרפון שלה אתמול כמובן ראיתי, אבל אשמח אם מישהו יוכל לחדד לי את זה. - בהכרזה בסוף, מי הכריז שברוק הולכת? (כלומר, ממש אמר ברוק) תקשיבו, אני חושבת שזה לא היה הקול של ראיין. מי זה היה, סיימון? מה הלך שם? גם בצפייה חוזרת ביוטיוב לא הבנתי בדיוק מה זה היה. אני שמחתי מאד שסאישה נשארה. זה יופי יופי.
אבל עדיין, היה לי עצוב לראות את ברוק מתייפחת מבכי ובקושי מצליחה לשיר... אאעעה.

Danielle G1

New member
זהווו מישהו יודע? ../images/Emo58.gif

מה הייתה היציאה הזאת של ראיין בתחילת התוכנית? לאיזה שמועות הוא מדבר? כאילו או שיש שמועות שהיא על סמים קשים (מה שגם דיי הגיוני) או שיש שמועות שהכל מכור ושהיא סתם כתבה ביקורת מראש כי הקטע שאתמול בתוכנית אז גם אחרי שהיא התבלבלה והקריאה מהכרטיסיות את ההערות שהיא כתבה כביכול על השיר השני של ג'ייסון.. אז אני לא זוכרת בדיוק מה היא אמרה אבל היא העירה הערות בכל אופן. ואז שהיא אמרה "אההה זה היה דיוויד בשיר השני" אז פתאום היא אומרת לו "אתה היית פנטסטי.." כאילו מה גם אם זה נגיד הכרטיסייה של דיוויד אז איך פתאום לו לא הקראת שום הערה? חחחח אם היא לא על סמים אז היא פשוט מטומטמת.

Danielle G1

New member
דרך אגב שכחתי.. עוד שאלה.../images/Emo58.gif

הם לא הקיראו את זה לפי סדר מסויים נכון? זה לא באמת כאילו דיוויד קוק היה שלישי בהצבעות אחרי ג'ייסון נכון? אם כן זה ממש רע.. הוא היה הכי טוב :)

NP16

New member
../images/Emo58.gif לתוצאות

זה לא לפי סדר מסויים,רק שסאישה באמת הייתה לפני האחרונה. כל השאר אין לדעת.

NP16

New member
זה כן ../images/Emo58.gif לתוצאות

ראית מסוף התכנית? אני אמנם לא ראיתי אז אולי כדאי שמישהו אחר יאשר פה, אבל אין מצב שלא היה בוטום 2 כי תמיד יש. וגם מושבניקית פה אמרו שאחרי שהקריאו את דיוויד קוק הייתה הופעה. אני בטוח שראיין אמר שזה הבוטום 2, והן ישבו על כסאות ואף שרו כנראה לא ראית או לא שמת לב. כי זה איידול ורק בטופ 3,24,20,ו16 הבוטום 2 אקראי.

../images/Emo58.gif הפעם דווקא לא

יש הרבה מחלוקת על זה, כי כביכול השניים האחרונים הם בוטום 2, אבל ריאן לא קרא לסאישה וברוק "בוטום 2" אפילו פעם אחת! הוא רק אמר שאחת מהן עפה, ושהשנייה תהיה בטוחה... יש תיאוריות שלמות שבגלל מה שפולה עשתה, הם לא רצו להראות את ג'ייסון בבוטום 2, ובגלל זה שמו שם את סאישה במקומו. האמת? אני לא יודעת, המעריצים של ג'ייסון היו באטרף הצבעות כדי להגן עליו, אני יכולה להאמין שהוא לא הגיע לבוטום. מצד שני, סאישה הייתה ראשונה בדיאלאיידול, ועוד לא קרה שמישהו שהיה שם ראשון הגיע לבוטום 2.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif יכול להיות ../images/Emo58.gif

שהם יודעים כמה להוטים הם המעריצים של ג'ייסון, והם לא רצו שטיול לבוטום 2 יגרום להם להיות להוטים עוד יותר, ובמקום להראות שהוא בטוח ולגרום להם להרגיש פחות בטוחים בעצמם ולהצביע פחות. אני גם לא אתפלא אם שבוע הבא הם יתנו ביקורות נהדרות לג'ייסון כדי לתת למעריצים שלו את אותו הבטחון ודרך כך להעיף אותו, כי הוא באמת יכול להוות איום לגמר הדיווידים.

NP16

New member
רגע../images/Emo58.gif

ובתחילת התכנית הוא לא אמר הכיסאות שמורים לבוטום 2? היה את הכיסאות? אולי הוא הרגיש שאין צורך להגיד,הזוי.

kerenhon

New member
מישהו מצא ../images/Emo58.gif

קטע בתוכנית בו ראיין באמת אומר שסאישה וברוק הן הבוטום 2?? ואם כן תעלו לכאן. אני בטוחה שהוא לא אמר ואני גם בטוחה שסאישה היא לא השניה מהסוף. ג'ייסון הוא השני מהסוף אבל בהפקה פחדו לשים אותו בגלל פאולה, אז הם עשו תרגיל כזה בו הם משאירים 2 לסוף אבל לא אומרים שהן הבוטום 2

הוא לא אמר

מרגע שהוציאו את שתיהן הקשבתי לשמוע אם הוא אומר "בוטום 2", בדיוק בגלל שחשבתי שהם יעשו תרגיל כזה. הוא לא אמר את זה. האמת? היה נראה שהוא עשה אפילו מאמצים לא להגיד את זה. אני לא אוהבת תיאוריות קונספירציה, אבל הפעם? אני מוכנה לקנות את זה.

LeAnnDylan

Well-known member
בקשר למה שריאן אמר ../images/Emo58.gif

באינטרנט רצו מלא שמועות שמפטרים את פולה בגלל היציאה שלה בתוכנית ההופעות אז ריאן אמר שהיא עדין "חלק מהמשפחה" משמע, אנחנו הולכים לסבולאותה עוד הרבה זמן

פטל 11

New member
תמיד אפשר לסמוך עלייך ../images/Emo58.gif

שתדעי את התשובה
ומה לגבי הדבר השני שכתבתי? יש לך פתרון לתעלומה? או שהזיתי?

LeAnnDylan

Well-known member
אממ ../images/Emo58.gif

לי זה נשמע ריאן אבל אני אלך לצפות שוב יכול להיות שלא הקדשתי יותר מידי תשומת לב

למעלה