תוצאות - LIVE

moshavnikit

New member
../images/Emo58.gif תוצאות - LIVE

טוב, אז מרווח וכאלה.. בינתיים זה ככה: ג'ייסון - SAFE ארצ'י - SAFE

moshavnikit

New member
פרשתי לישון ועדיין לא נגמרה התכנית ../images/Emo58.gif

כי דיויד קוק גם ככה SAFE. לא יפה שקראו לו שלישי.. הייתי בטוחה שיש פה משהו מסריח והוא הולך להיות בבוטום. בינתיים נטשה בדנגפילד (או משהו כזה) מופיעה.. לילה טוב!!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif

ברוקי
שמישהו יהרוג כבר את הסאישה הזאת >< זהו סופית אין לי ענין באיידול יותר שלושת הפייבוריטיות שלי הודחו בזו אחר זו. זוועה פשוט זוועה. איידול סאקס

Fairywitch

New member
../images/Emo201.gif גם לי עצוב על ברוקי../images/Emo10.gif אבל...

השבוע היא הייתה ממש ממש גרועה בשיר הראשון, זה עשה לי כאבים באזניים... אני לא מבינה למה ג'ייסון עוד שם
כבר כמה שבועות שהוא משעמם פחד.

omrimayo

New member
תכלס... ../images/Emo58.gif

נמאס מג'ייסון וזה לא מצחיק כבר. הוא בטופ 4 עם סיכוי ענקי להיות בטופ 3 ופעם אחת הוא היה בבוטום מה שאומר שהוא יכול גם לקחת את זה... אחח תחי הבינוניות, הוא כאילו איכותי יותר כי הוא שקט יותר וב-נישה שלו ואני אוהב את זה בד"כ אבל הוא פשוט לא טוב... באמת. מפחיד לגמרי. ברוק? בסדר... הייתה צריכה לעוף.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

באמת הגיע הזמן. היא צריכה קצת להירגע. ווא ווא, מה הם עשו לי כשהוציאו את קוקי שלישי... אבל מה כן? הקללה נשברה!

סאמוואן

New member
../images/Emo58.gif ברור

ברור שנשברה הקללה...אף אחד ושום דבר עדיין לא הצליח לעצור את דייויד....אז נראה לך שאיזה קללה של הטופ 5 תצליח לשבור אותו??....הכישרון המהלך הזה יגיע לגמר!! וואו ולפחות ברוק יצאה...פיינלי...its about time יאללה ג'ייסון,סאישה וארצ'ולטה הביתה.. דייויד קוק the next american idol

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif אל תהי כ"כ בטוחה עדיין.

יש לנו עוד לעבור את קללת דוטרי וקללת מלינדה.

סאמוואן

New member
שטויות...קטן על דייויד../images/Emo99.gif

אבל זה כמובן...שהמעריצים של התעשתו וישכחו מכל העניין של...."לא כדאי לו לזכות"....וכל הבולשיט הזה...

סאמוואן

New member
../images/Emo58.gif

יש מן "קללה" כזאת שכל שנה באמריקן איידול מי ששר שני בטופ 5 עף הביתה...ודייויד קוק שר שני...וכמובן שהוא שבר את הקללה הזאת.. אני מקווה שלא הרסתי לך ואתה כבר יודע שהוא לא עף...אם כן, אז אני מתנצלת מראש

NP16

New member
../images/Emo58.gif

הו מגניב...תודה שענית לי. וממש לא הרסת,גם ככה זה ברור שהוא לא יילך הביתה.

NP16

New member
../images/Emo58.gif

סאישה היא ממש קריסטי 2. מצד שני לא הגיע לה,נראה לי, סומך על תגובות שהיו פה.. אבל כמה בן אדם יכול להיות בבוטום? היא שברה את השיא אלא אם כן היא בפיינל 2.[חע] מעניין אם יעופו 4 בנות ברצף.

kerenhon

New member
נקודה למחשבה ../images/Emo58.gif

ראיין לא אמר שזה הבוטום 2. הוא רק אמר שאחת מהן safe ואחת הולכת הביתה. הוא לא אמר שזה הבוטום 2. אולי מה שקרה זה שג'ייסון היה בבוטום 2 אבל בגלל התקרית עם פאולה לא רצו שזה יצור מהומה כאילו התוכנית מכורה או משהו ולכן שמו את סאישה עם ברוק למרות שסאישה היא לא באמת עם מס' הקולות הנמוך ביותר אחרי ברוק

piglet1

New member
../images/Emo58.gif

אחלה שירות עשו לו, עכשיו כל העולם שונא אותו

kerenhon

New member
למושבניקית

איפה את רואה בשידור חי את התוכנית? אני מאוד רוצה לראות את הגמר בשידור חי ואני לא יודעת איפה

moshavnikit

New member
בצ'ט.. אני לא באמת רואה את התכנית

אני פשוט יודעת מה קורה לפי מה שכותבים בצ'אט של ריקי

למעלה