תגובות ל401

coocoola

New member
כמה דברים...

תראי, זה ידוע ומוכר שכאשר פורום מסויים מוקדש למשהו מסויים ובאותו המשהו אין חדש וכלום לא נראה באופק אז הנושאים לשיחה מתחילים לרדת.. ומדברים על שטויות והפורום לא שוקק חיים כמו שהוא בימים בהם יש דברים חדשים/שונים וכד'... אם הייתי יודעת מה אפשר לעשות אני מאמינה שהייתי מציעה את זה כבר ממזמן... אבל שוב, צריך את שיתוף הפעולה של כל האנשים שמעוניינים ב"החיית" המקום, ז"א. לנסות לדון על דברם שקשורים לסדרה ולא קשורים לסדרה... כמו ה
השבועי וכד' ( שזה לדעתי מבורך עד מאוד)... אני מקווה שהצלחת להבין בערך למה אני מתכוונת... וכן, לפעמים יש תחושה של התנשאות מצד מספר אנשים כאן.. אבל אין אני בעלת הזכות להתלונן... בקיצור ולעניין, אני מקווה שהמצב ישתפר וזהו.. כי זה כואב לראות מקום שנהנת לבקר בו מתפרק...

netaK

New member
מה שאני לא מבינה...

זה איך שכשבנאדם אחד בא ומעז לאמר את דעתו פתאום המקום "מתפרק" הרי זה ברור שאנשים חשבו ככה כבר קודם אז למה לא לאמר משהו? עם מערכת המסרים של תפוז אפשר לדבר עם כל משתמש של תפוז ולברר את העניין, לשפר לנסות להשקיע מה לא. אני לצערי עוד לא שמעתי תלונות שאני יכולה לעזור ולתקן אותן...אני מחכה...

coocoola

New member
אני לא..

חושבת שהפורום מתפרק.. אני לא, עובדה שאני נכנסת לכאן פעם, פעמיים בלילה... ( כשעוד הייתי נכנסת רק בלילה- לפני השחרור) וכל פעם היה משהו חדש.. ולדעתי זה מאוד נפלא שהמקום שוקק חיים.. אבל ה"מתפרק" הכוונה לדעתי ולפי התפיסה שלי היא על דברים שנאמרים מידי פעם שכמו שכבר כתבתי עלולים לפגוע באנשים... או אפילו דרך הכתיבה שלהם... והוא לא מת.. הוא רק זקוק למעט זעזוע בשביל לחזור לחיות.. ככה זה בד"כ.. אני מאמינה שאין יותר מידי מה לומר.. זה סתם ניצול של "פיצוץ" אישי/לא אישי רגעי שגורר וסוחף אחריו... זהו.. נראה לי..

netaK

New member
אני מקווה שעם תחילת העונה הרביעית

אנשים יבואו בשביל פרקים וישארו כי אני לא יכולה להכריח אנשים להישאר

אני לא חושבת שממש מת

אני חושבת שיש פה המון אנשים שצופים אבל לא מגיבים (כל אחד מסיבותיו), כמוני. הייתי פה בערך שנה (נו... לא זוכרת בדיוק) והיה ממש נחמד בתקופה הזאת, ואז בסוף התקלקל ולמרות שהייתי די פעילה הפסקתי להגיב לחלוטין... אבל אני עדיין מסתכלת (קצת מפחידה, הא?
) pretty little ditty לשעבר. אני חושבת שהייתי מהבעיתיות

danared

New member
אוי אלוהים תתבגרו קצת

תגידו מה קרה לכם? יש לכם זמן פנוי אז אתם רבים? גם ככה אתם מול המחשב אז עדיף שתראו פרק ותהנו במקום להתעסק עם הקטנוניות הזאת. אני יושבת עכשיו וקוראת את התגובות שלכם ופשוט צוחקת.... נטע היא מנהלת מדהימה וטלי חמודה בטירוף- לא שאני מכירה אותן במיוחד אבל כהייתה לי שאלה הן ידעו לעזור- וכמובן מי שלא נכנס דרך קבע לפורום לא רואה את זה והוא מותח ביקורת על כלום, אני אומרת מי שלא רוצה להיות כאן אז שלא יהיה אחרי הכל אנחנו כאן כי אנחנו אוהבים את הכי גאים וכן יש לנו משהו משותף- תשתמשו בו במקום להיות ילדים קטנים- חבל!!! ואין כאן רק 4 אנשים יש יותר!!!! חולה עליכם keep up the - good work

הממם..?

אני רבתי...? אני רק הכרזתי שאני קוראת פסיבית. אי אפשר לריב אם פסיביים
להפך, הפסקתי להגיב כדי להימנע מזה

היי לך ../images/Emo13.gif

פעם גם אני הייתי כמוך- הגנתי על הפורום ונורא אהבתי אותו וכל זה. ואז, כמו שpretty little ditty (בשבילי תמיד תשארי ככה!) אמרה- הכל התקלקל. וחבל. ולמי שתוהה- פעם הייתי Dizen

ועוד משו

אני כן נכנסת לעיתים קרובות לפורום. וכמו שאמרתי הייתי פעילה, אפילו הרבה, אז אני לא סתם מציקה. ובכל אופן לא אמרתי שומדבר שנגע לנטע או טלי, וגם לא עזבתי בגללן. ולא ניסיתי לריב, אז למה ישר לעבור למגננה? סתם הבעתי את דעתי והראתי סימן חיים, לא תקפתי אפאחד.

netaK

New member
כן אבל את אומרת שמת פה

למרותש אנחנו 10 חודשים בין עונה 3 ל4 ניסינו לשמור על הפורום שתהיה לו צורה כלשהיא יש חוקים יש יותר עזרה לחדשים אבל אי אפשר לבנות אותו על 4 אנשים

לא נראה לי שזה הבעיה

לפי הניקים יש פה כמות יפה של אנשים, הם פשוט לא כל כך מדברים... אולי כשתתחיל העונה הם יהפכו ליותר פעילים כי יהיה על מה לדבר. זתומרת, יש ארועים קטנים בין העונות, אבל איזה דיונים כבר יכולים להתפתח על חתימות על דיוידי?
(או על החברה הקופה של גייל
)

לא רוצה להיכנס לזה

היה לי פה תקל עם מישהי בגלל משהו שאמרתי...ולא רק אחד...ולא הייתה לי סבלנות לויכוחים כי יכלתי לחשוב על דברים יותר נחמדים להוציא אנרגיה, אז פשוט שתקתי

למעלה