תגובות ל401

tulchi

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה עם כל מילה! הפורום אכן מכיל 4 אנשים פעילים ואכן לא נעים להכנס לפה כשכל מה שיש פה זה צביעות וחנפנות. 10 חודשים 4 אנשים מנסים לשמור על הפרום פעיל ומה קורה כשמתחילה עונה 4? צצים כל מיני אנשים כמו פטריות אחרי הגשם שכל מה שמענין אותם זה להוריד את הפרקים. אני לא אתנצל על זה שראיתי את הפרקים. אין לי שום סיבה לעשות את זה. באמת תתעוררו.

coocoola

New member
חבל...

ייתכן ואני לוקחת את זה מעט אישי מידי. אבל גם בתור מישהי שאין לה יותר מידי סנטימנטים.. הדברים שכתבת הם לא הכי סימפטיים שבעולם. ייתכן וכן.. "צצנו" כמו פטריות אחרי הגשם וכאלה.. אבל איש לא נותן לך את הזכות לכתוב דברים שעלולים לצאת רע או לפגוע במישהו... ואני מצטערת.. אבל בי זה פגע.. וחבל. שיהיה לכם המשך ניסיון בנייה מחדש נפלא.

Pink Powder

New member
אמ...

האנשים ש"מה שמעניין אותם זה להוריד את הפרקים" מעוניינים בסדרה בדיוק כמוך, והם לא נכנסים הרבה לפורום כי בו מה לעשות מלבד לראות תמונות, קליפים ולדבר על הפרקים. אין פה דיונים או דברים אחרים שתורמים לפורום. בגלל זה רק שהעונה מתחילה אנשים נכנסים. אני אישית נכנסת בקביעות- אבל לא מרגישה שיש על מה להגיב (כי אני לא קוראת ספוילרים). ואם את מפרסמת שאת ועוד מספר אנשים כבר ראיתם את ששת הפרקים הראשונים את יכולה להבין שאנשים שאוהבים את הסדרה גם ירצו לראות- גם את היית שואלת אם המצב היה הפוך- וגם היית מצפה לתגובה רצינית. "ביום שמש יפה" הסבירה טוב מאוד למה לא נכנסים לפורום... ואני מסכימה איתה. איך לשפר? להתחיל בלהיות נחמדים יותר לאנשים... וזה לא אומר להגיב להודעות של האנשים החדשים. וטולצ'י- זה שהשגת את הקלטת עם הפרקים לא עושה אותך ליותר טובה מאיתנו ולא נותנת לך את הזכות לזלזל ולהתנשא.

netaK

New member
אין חוק שאוסר על כניסה לפורום

אתם נפגעים ממה שטלי כותבת עכשיו אבל אולי גם אנחנו נפגעים מהעובדה שאנחנו מנסים לשמור על הפורום ואנשים עדיין נכנסים לפה רק לדבר אחד? כמו שאנחנו יכולים לעזור בהורדת פרקים אנחנו יכולים להיות גם אנשים שיחה נפלאים

Pink Powder

New member
נכון

אבל כשמישהו נכנס בפעם הראשונה וכבר הוא מקבת יחס מתנשא ומזלזל הוא לא ירצה להישאר לבדוק אם אתם אנשי שיחה מעניינים. ובקשר לאלה שנכנסים רק בשביל הפרקים- פעם אחת ניסיתי להעלות טופיק- ולא הייתה הענות. זאת לא פעם ראשונה שאני כותבת פה, אבל למרות שאני לא כותבת הרבה לא מגיע לי יחס מתנשא ומגעיל.

netaK

New member
אנשים שנכנסים פעם ראשונה

זה שונה, כן אני משתדלת לענות לכל בנאדם חדש. ונכון שלא מגיע לאף אחד יחס מתשנא ומגעיל אבל באותה קלות שאפשר לכתוב הודעה בפורום ולהתלונן על כל העולם ואישתו אפשר גם לפתוח את חלון המסרים של תפוז ולדבר עם אותו משתמש.

Pink Powder

New member
קודם כל

לא התלוננתי על כל העולם ואישתו- התלוננתי על נושא ספיציפי אחד ונראה לי שהנושא נוגע לכל הפורום (יש עוד בנות שכתבו שזה מציק להם) אז מסר לא נראה לי מתאים.

netaK

New member
אבל זה נושא טחון כבר

אבל כל מי שעושה את זה בפורום מה הוא עושה בעצם? במקום לנסות ולפתור את זה בפרטיות זה הופך להיות נחלתו של כל הפורום ופתאום כולם מצטרפים וכולם כועסים כשבעצם בדרכים קצת פחות פומביות אולי אפשר לפטור את זה וגם אם מישהו היה אומר לי להיות יותר נחמדה בכזאת הודעה על גבי הפורום איפה שכולם רואים, אני לא יודעת עד כמה הייתי משתדלת...

Pink Powder

New member
טוב את צודקת

עדיף במסרים. אבל זאת לא הבעיה עכשיו. בכל אופן זה כבר לא משנה- מי שסביבה התחיל כל הויכוח לא מגיבה, אז אני לא רואה טעם להמשיך- כי את היחידה שמגיבה ודווקא אליך לא הייתה לי שום תלונה.

netaK

New member
סתם חבל על העצבים

כולם פה בשביל הג"ש הרי
ותודה לאל שזה חזר!

Pink Powder

New member
כן רק חבל שהק*** שלי לא מוצא כלום

אפשר להשתגע מלבהות במסך של החיפוש ככה. זה באמת לא נראה לי בריא כל כך

JTrulez

New member
גם אני מתחברת לפורום באופן קבוע

ולמרות שאני לא מגיבה הרבה אני פה למעלה משנה אני חושבת שאת נטע, או שאת מעדיפה שאני אקרא לך המנהלת כי אנחנו לא מכירות, באופן רשמי לפחות, מנהלת נהדרת ואני באמת רואה שאת טורחת לענות על מאה השאלות שחוזרות על עצמן כל הזמן!! כל הכבוד!!!!!! ותפסיקו להתלונן כבר! אנחנו סופרות את הימים כבר כמעט שנה ונאחזות בכל ספויילר קטן כי אנחנו באמת אוהבות את הסדרה והיו כאן הרבה פניות לערוץ שלוש ובכלל לכל הרשתות! יש כאן זרימה שוטפת של העברת הודעות ומורל גבוה! אני מבינה שכולנו נעלבנו מטלי (או שגם לה צריך לפנות בשם אחר.......) מהעובדה שהיא השיגה את כל הפרקים ובאמת כל הכבוד לה!! אבל אני עדיין חושבת שהיא יכלה לשמור את העובדה הזאת לעצמה או לפחות לא לכתוב את זה בפורום שכולם יכולים לקרוא בו. אם היא לא רוצה לתת לנו איזשהיא גישה לפרקים זאת זכותה המלאה. ונטע צודקת תפסיקו להתלונן כל הזמן! אם אתן צריכות להתלונן סתם כי משעמם לכן אז תמצאו עיסוק אחר או שלפחות תקדישו לזה עוד טיפת מחשבה ותדמיינו איך אתן רוצות שהפורום יעבוד/יראה ועל ידי כך יבואו העצות לשיפור! זה הזמן לכל הקוראים ה"לא פעילים" להגיב ולהוכיח שאין 4 משתמשים בפורום הזה........חחחחחחחחחחחחחחח

netaK

New member
../images/Emo4.gif

הקטע עם השם היה בצחוק קראו לי שמוליק מצידי

ofrikit

New member
איזה שטויות

בטח שהיא יכולה לכתוב שהיא ראתה את הפרקים ואיך בדיוק שלמישי מיכן צריכה להיות בעיה עם זה? תגידו לה,"יפה לך,כיף לך בלה בלה בלה" או שתשאלו איך היא השיגה את הפרקים וזהו אין סיבה להכנס לריב,אתן לא אוהבות את איך שהיא ענתה תפנו אליה במסרים גם אם זה כמה מכן.. אבל להגיד לה שלא תכתוב פה שהיא ראתה 6 פרקים כבר זה שטויות. די להעלב מכל שטות

netaK

New member
יש לך הצעות איך לשפר את הפורום?

לבוא ולהתלונן זה לא בעיה, חופשי אני יכולה עכשיו להיכנס לכל פורום בתפוז ולהגיד את זה השאלה היא מי האמיץ שיעז חהציע דרך לפתור את זה יופי שאת יודעת שהפורום מת, כל הכבוד
גמני יודעת. ואני לא יודעת איפה את כשמגיעים אנשים חדשים ואני עונה לכל אחד שאני יכולה ומשקיעה 90% מהזמן הפנוי בפורום תמורת "מחמאות" מקסימות כמו שלך.

ה"מחמאות" לא הופנו אליך

לדעתי את אחלה מנהלת. איפה אמרתי אחרת? זה הופנה בעיקר לטלי (ואיה, אבל היא כבר לא כאן וטוב שכך) אבל את צודקת, אולי לא כתבתי מספיק ברור את ההצעות שלי לשיפור הפורום:
להפסיק עם הזלזלול
להפסיק עם הצביעות
להפסיק עם היחס הרע לחדשים (ופה אבהיר עוד דבר: אני לא מדברת על האנשים שנכנסים עכשיו ורוצים להוריד פרקים. זה באמת מעצבן, ולא אליהם הכוונה. אני מדברת על אנשים שבאים תמיד, ורוצים להצטרף.) מספיק ברור?

netaK

New member
אבל זה מה שהופך את הפורום למגעיל

ולדעתי מי שקרוא בפורום כבר יודע שטלי צינית רוב הזמן והיא לא הבנאדם היחיד הציני בעולם ואפשר להתעלם היא לא היחידה שכותבת ואם יודעים כבר שאי אפשר לקבל ממנה תשובה עניינית, אז פשוט אין טעם לקרוא את התגובות שלה.

netaK

New member
ועוד דבר אחד בבקשה...

אני אפנה את זה אלייך כי את הגולשת היחידה שרק קוראת ולא מגיבה בפורום המגעיל הזה שאני מכירה... מי את חושבת שאת? מצטערת אבל גם לי יש את הרגעים שאני עצבנית,
מי היה מאמין? אני פשוט לא מאמינה שיש אנשים, שיושבים וקוראים את ההודעות שלנו, חושבים שהם מכירים אותנו, תראי קראת לנו טלי ונטע, כמעט כאילו שאנחנו מכירות רק הקטע הוא, שאת חושבת שאת מכירה אותנו כי את קוראת פה וזה מקסים באמת מקסים אני אוהבת ניתוחי אישיות! אבל מה שלא מקסים, הוא שהרי אנחנו מכירים, אנחנו קרובים, את מכירה אותי! אבל בכל זאת כל מה שאנשים כמוך יודעים לעשות זה להתלונן. רק כשרע פתאום מותר לכתוב כאילו היית פה תמיד איך אני אמורה לדעת לשפר את הפורום לאנשים שלא משמיעים קול? כל אחד פה יודע, כל משתתף פעיל, סליחה, יודע שהוא יכול לפנות אליי ויש לי פה כל אחד ואחד באייסיקיו לכל הצרכים. אבל את, את ביום בהיר של שמש החלטת שנמאס לך לקרוא את הפורום שבכלל לא נוגע לך כי את לא משתתפת בו והחלטת להגיב במילים נעימות כ"כ. קצת חשיבה לפני שפועלים, זה הכל יש את מערכת המסרי לא? למה אף אחד מהקוראים ולא כותבים לא פונה אליי? כי ניתחתם את האישיות שלי עפ"י ההודעות שלי לאחרים והחלטתם שאין שום טעם? זה נחמד. כיף יופי! תהנו

למעלה