תגובות ל401

tulchi

New member
../images/Emo41.gif תגובות לפרק 401../images/Emo41.gif

יש לי וידוי: 3/4 מהפורום הזה כבר ראו את הפרק הראשון לפני שבועיים, ורבע מהפורום כבר ראו את כל ששת הפרקים הראשונים. יאי!
כן, כן, תאכלו את הלב- 6 פרקים כבר מאחורי (ומלפני ומצדדי)
שנתחיל? One two three four או Cue the Pulse to Begin (ריל פלייר) לא ראיתי את הפתיחה החדשה, אז אני אפסח עליה בשלב הזה. דראג קווין עומדת על במה ומזמרת כמו ציפור שיר. קאט לבריאן (אבל אל תדאגו. הדראג קווין עוד תחזור ותחזור ותחזור). בריאן עצבני. It's that time of the month again. חשבונות לשלם ואין לו אין גרוש. ג'סטין מציע לתת לו כסף. בריאן מסרב. הגאווה היא מחלה חשוכת מרפא. I thought we were partners We are
בריאן לו צריך את העזרה של אפחד אבל מה שהוא כן צריך זה קצת אלכוהול. ואני חייבת לציין שמזל שבריאן גר בתוך הטלויזיה כי גם אם היה לו את המשגר הזה ממסע בין ככובים הוא לא היה מגיע לבבילון כ"כ מהר. בריאן וג'סטין עושים ס"ד בבבילון, שמתחיל בבאר ומסתיים בבאק רום. ג'סטין המעצבן מציע לשלם על המשקאות (כאילו, הוא מכיר את בריאן מאתמול???) וממשיך לנג'ס על זה שבריאן הציל את ליברטי אווניו ובלה בלה בלה ועכשיו כשהוא צריך עזרה בעצמו הוא לא מוכן להודות בכך.תמיד חייב להיות the one in charge, the one on top כמובן שבריאן מסכים איתו מיד ואף מוריד לו את המכנסיים לאות הוקרה אבל יותר מזה לא תזכו לראות. Haven't I cried Enough ????? אמא של האנטר מציקה לבן. היא מחפשת את האנטר ומאיימת על בן ומייקל. בן טוען שהוא לא יודע איפה שני המתהוללים. מלני, לינדזי ואמט גם - הבנות מתלוננות על זה שמזמינים אותן לכל מיני ארועי צדקה ומנסים לחלוב מהם כספים. אמט מזהה איזה עציץ מוכר על השולחן. העציץ שייך לטד. הוא ביקש מהבנות לשמור עליו. לעציץ אפילו יש שם אבל אני לא רוצה לדבר על זה. אמט מתחיל להגיד כל מיני דברים לא ממש נחמדים על טד והבנות משתיקות אותו ואומרות לו שטד הכניס את עצמו לגמילה. מייקל והאנטר באיזה מוטל, לא יודעים מה לעשות ולאן לפנות. אין להם אוכל, אין להם כסף והם מעצבנים באופן כללי. בן מתקשר ומבקש לדעת איפה הם. מייקל מסרב לחשוף את מיקומם מחשש שבן יהיה שותף לדבר עבירה (כי אמא מונטגמרי איימה שהיא תביא משטרה ותאשים את מייקל בחטיפה). מייקל קצת נבהל אבל אומר שהם בסדר ומנתק. האנטר יוצא מהחדר ואומר שהוא הולך לחפש אוכל לפני שהם ימותו ברעב. דיינר- דבי דואגת למייקל. בן אומר לה שהוא דיבר איתו ושהכל בסדר. דבי מציינת שזאת הפעם הראשונה מאז שמייקל למד להרים טלפון שהם לא דיברו 3 פעמים ביום. ג'סטין קצת בהלם- three ? ובריאן מוסיף שזה אכן מסביר הרבה. (בריאן וג'סטין כאלה חייכנים שאני מתחילה להתעצבן על זה שלא הראו מה קרה אחרי שירדו המכנסיים
) טוב תשמעו, האמת היא שהפרק הזה לא משהו. מכל ששת הפרקים שראיתי הוא הכי מעפן. הוא סוגר קצוות פתוחים מעונה 3 ופותח עלילות חדשות לעונה 4. בקיצור נמרץ - בריאן מרושש, לא מוכן לקבל עזרה מאף אחד. החבורה המתוחכמת עובדת עליו ועושה ערב צדקה ל concerned citizens for the truth בריאן לא ממש מבין מה רוצים ממנו בהתחלה אבל בצעד מפתיע מסכים לקבל את הכסף, כי- לפעמים צריך לדעת מתי לקבל עזרה (אני מוצאת את עצמי מתגעגעת לימי עונה 2 שבה בריאן גרם לג'סטין לשנן את המנטרה הזאת. זה יפה ששתי עונות אחרי כן בריאן מתחיל להבין את הזמירות של עצמו). מייקל חוזר עם האנטר לפיטסבורג. יש שימוע בבית משפט. אמא מונטגמורי מקבלת חזקה על האנטר (להפתעת כולנו |מגלגל עיניים|). האנטר מקבל את גזר הדין בהבנה ומדביק לאמא שלו צרפתית (קטע מטריד במיוחד). כשהיא תוהה על פשר פרץ האהבה, האנטר מודיע לה שהוא נשא איידס והיא מתחילה להשתולל ולקלל את האנטר. וכל זה לפני פרצופה מוכה ההלם של השופטת, שכמובן נותנת להאנטר להשאר עם בן ומייקל. (אני חייבת לציין שזה שכבן קורא להאנטר Pal זה מעצבן אותי מאוד מאוד. וזה חוזר על עצמו כל הזמן!!!). אמט הולך לבקר את טד במרכז הגמילה וטד מתייחס אליו בזילזול מחריד. אני הייתי מסתובבת כשם שבאתי ועוזבת אותו לנפשו. מי צריך אתץ ההשפלה הזאת? אמט עומד מושפל וסופג את הדברים של טד. כמובן שהוא גם עונה לטד, אבל טד לא מוכן שיגרמו לו להרגיש נחות. בסוף אמט מגלה שבלייק הוא היועץ של טד ויש סצינה מצחיקה בוודיז שבה בריאן וג'סטין מנסים למחש את מי נמצא במרכז גמילה עם טד. יש גם את כל הקטע שבריאן רוצה למכור את הלופט וג'סטין מתנהג בבלונדיניות האופיינית לו. כלומר, לא מבין שבריאן רוצה למכור את הלופט עד שלא אומרים לו את זה במפורש ובקצב דיבור איטי. זוכרים את הדראג קווין? היא מופיעה כל הפרק עם קטעי מעבר בין סצינה לסצינה. לבחור הנחמד קוראים דארן וכשכולם עוזבים את וודיז, אחרי שבריאן מסכים לקבל את הצ'ק, הוא מקבל מכות רצח מחבורת הומופובים באיזו סמטה חשוכה. מצמרר. ציון- 6 פלוס (רק בגלל ההתעסקות עם כל השיעמום מעונה שעברה, באמת שזה הפרק הכי משעמם מבין כל ששת הפרקים הראשונים). דמות מצטיינת- החולצה הלבנה של בריאן. סצינה נוגעת ללב - ג'סטין: Hi mom ג'ניפר: Hi honey בריאן: Hi honey סצינת שממולץ לעשות עליה מיוט - ג'סטין: It's where we first made love בריאן: That wasn't love, I just gave you a rim job and fucked your Brains out ג'סטין: It was love to me סצינה שאחרי צפיה ראשונה תעבירו כל הזמן קדימה- בן ומייקל סקס. סצינה הזויה שלא ברור מאיפה היא הגיעה ולאן היא הולכת - בריאן אומר תודה. תודה לכולכם ושבוע טוב! נ.ב- הפתיחה החדשה להורדה

danared

New member
מצטערת ../images/Emo140.gif

זאת ממש לא היתה הכוונה.... ואגב- תודה על פתיח החדש הוא מדהים

tulchi

New member
מגלה איך

1. הדלקתי את הטלויזיה 2. הכנסתי את הקלטת לוידאו 3. העברתי אותה אחורה 4. לחצתי play 5. שמתי משקפיים 6. ראיתי את הפרקים

dfjghJdfgh

New member
ועוד שאלה

למה הדיסקרטיות? זה נראה כאילו זה איזשהו סוד שרק עכשיו יכולת לגלות

tulchi

New member
שום דיסקרטיות

אם היית משתתפת פעילה בפורום (ולא רק את, אלא כלללל מי שקורא פה) היית יודעת שיש קלטות שנקראות screener tapes. אחת מהן מצאה את דרכה אלי והיא מכילה את ששת הפרקים הראשונים.

dfjghJdfgh

New member
אני קוראת פה מידי פעם

אף פעם לא כתבתי שום דבר כי לא היה לי אף פעם מה להוסיף רק פעם בהרבה זמן כשיש לי שאלה או משהו כזה אז אז אני שואלת בכל אופן זה הרושם שקיבלתי מקריאת ההודעה... טעות

Pink Powder

New member
אה הבנתי

והעברת את הקלטת לעוד חברות פורום... או שהעלת את זה לאינטרנט? כי אם העלת לאינטרנט- אני אשמח אם תוכלי לי להגיד לי לאן העלת כדי שאני אוכל גם לראות.

dfjghJdfgh

New member
חחחחחחח...

זה ששמת משקפיים זה היה פרט מאוד חשוב אני חייבת לציין אבל באמת מאיפה הקלטת?

שלום טלי

אני מאד מאושרת ש3/4 מהפורום ראו את הפרק הראשון, ו1/4 ממנו ראו את ששת הפרקים הראשונים. יש לזה הסבר מאד פשוט: 1/4 מהפורום, יהיה בן אדם אחד: את. 3/4 הנותרים, למי שכבר הספיק לעשות את החשבון, יהיו שלושה אנשים אחרים (בינהם נטע?). אני מניחה שרובכם כבר הגיעה למסקנה: הפורום הזה מכיל בערך 4 אנשים. תשאלי למה?
בגלל הזלזול (ואני מצטטת: "כן, כן, תאכלו את הלב- 6 פרקים כבר מאחורי (ומלפני ומצדדי)
")
בגלל הצביעות (כשאת שואלת אנשים אחרים "למה ברוע?", כן, זו צביעות)
בגלל הירידות על כל בן אדם חדש שמגיע, שברוב חוצפתו מעז להגיד משהו ואחר כך אתם מתפלאים שהפורום מת? אל תגידי לי שאם לא מוצא חן בעיני, אז אני לא חייבת להיות פה- כבר עשיתי את זה. אני *לא* פה. אני כותבת את ההודעה הזאת מתוך עצבים, מתוך רצון שתתעוררו כבר!!! פעם, הפורום היה מקום שעוד איכשהו נחמד להכנס לשם (לא אתיימר להגיד שאני וותיקה, כבר ב"תקופתי" היו השטויות האלה) ועכשיו הוא פשוט מקום בלתי נסבל. ורק עוד דבר קטן: אמנם עצם כתיבת ההודעה היא מתוך עצבים רגעיים, אבל אני חושבת כך כבר הרבה זמן. זמן מה חשבתי, שאני היחידה שחושבת כך על הפורום. חשבתי שאני רגישה מדי, לוקחת דברים קשה מדי. ואז גיליתי, שעוד הרבה אנשים לוקחים את זה קשה. ויש הרבה אנשים פה בתפוז, שאוהבים את הסדרה, ושונאים להכנס לפורום הזה בגלל האנשים שבו. חלק, כמוני, נכנסים מדי פעם להתעדכן. השאר פשוט וויתרו מזמן.... אז-
על שראית את הפרק. אני, יחד עם שאר פשוטי העם, אראה אותו מחר.

למעלה