שרשור 818

poland1

New member
זו סדרה ואנחנו חייבים לקבל את זה.

בסדרה יש הרבה דברים הזויים, במיוחד כדי לא לשעמם את הצופים ובגלל לחץ הזמן.. אין זמן לקישקושים ושטויות. 24 עושה את זה מעולה.. כיף למצוא דברים לא הגיוניים, אבל לא צריך להתעצבן מזה.. אחרי 8 עונות אתה חייב להבין שככה זה ב-24. הלוואי והייתי יכול לכתוב רבע מהסדרה הגאונית הזו.

דנה1982

New member
המסוק זה אחד הדברים היחידים

שעדיין הגיוניים ב "24"... מישהו פה שם לב שבעונה הזאת ג'ק דובר כנראה כל שפה קיימת? הוא דיבר גרמנית כשהתחזה לקניין כדי להגיע לרנה, הוא דיבר ערבית כשנתקל בטרוריסט בדרך לחסן. אני לא זוכרת שהוא היה כזה רב-לשוני בעונות קודמות. היה לו זמן ללמוד בזמן הטיפולים אחרי עונה 7 כנראה. אגב, חוץ מריבוי שפות ויכולת להניע כל כלי רכב (פרטי, מסחרי, מטוס, מסוק) הוא גם כנראה למד רפואה מתישהוא (כמה פעמים שמענו אותו מדבר כאילו הוא לפחות סיים 7 שנות לימודי רפואה), ועוד אלף ואחד דברים שהוא עושה או אומר שאנחנו לא מבינים מאיפה זה בא לו. הוא ג'ק באוור. הוא כל יכול. לגבי קלואי... אני חושבת שדווקא בגלל שאנחנו כל כך קרובים לסוף, כן נראה אותה לפחות 2 או 3 פרקים מנסה לעצור את ג'ק. סוף הסדרה זה זמן טוב ליצור קונפליקטים אדירים וזה בהחלט יהיה פייט גדול. בדיוק כמו ג'ק נגד טיילור. אז עזוב חוסר הגיון, כן מטיס מסוק או לא - 5 פרקים לסיום הסדרה, שישתוללו!!

Boran

New member
לגבי השפות

המשפטים שג'ק פתאום שלף בגרמנית הזכירו לי תקופה יפה הרבה יותר - שנינה מאיירס פתאום התחילה לדבר ערבית, ואמרה לאלוהים-זוכר-מי שהיא הייתה בכלא (זה מה שאני זוכר
)

Y. Welis

New member
וגם גרמנית, בסוף עונה 1

ואגב ה-brother מ'אבודים' (הנרי איאן קיוזיק), היה סוכן גרמני בעונה 3 אאל"ט.

poland1

New member
מבחינתי ציטוט הפרק הוא:

קלואי לג'ק ברגע ההימלטות שלו: "אתה יודע שאני אצטרך להגיד לחיל האוויר לאלץ אותך לינחות. זה רעיון ממש רע"

מוצארט

New member
../images/Emo58.gif 818

חרא פרק. בניגוד לכולכם, 10 הדקות האחרונות של השעה פשוט הרסו לי. די, נשבר הזין. כמה כבר ג'ק יכול ללכת נגד כולם?? הרי הפרקים האחרונים היו ממש נהדרים, למה להרוס את זה? למה שוב לחזור למובן מאליו. הנשיאה ליכלכה ביג טיים.

דנה1982

New member
10 הדקות האחרונות

כמו שכולם אמרו פה, היו מיחזור של כל עונה קודמת של "24". ג'ק בורח וצריך להציל את העולם לבד כשהוא מתחמק מצו המעצר נגדו. אבל כל מה שקדם לזה היה מעולה (לעניות דעתי). היו דיאלוגים חזקים, ודווקא העובדה שטיילור כאילו בצד של לוגאן זה לא "ליכלכה" זה משהו שהיא כנראה הייתה חייבת לעשות ואם יהיה הסכם שלום אז יופי שהרוסים רצחו את חסן - הם עשו את זה כדי לתקוע את ההסכם ובסוף חתמו אז מה זה משנה באמת? עשתה משהו שאולי לא הייתה לה ברירה אלא לעשות. אני מקווה שלמרות המיחזור, הפרקים האחרונים שנותרו לנו יהיו חזקים ומלאי הפתעות. כי כבר ראינו בעונה הזאת שגם מה שממחזרים אפשר לעשות בצורה כזו שנישאר המומים (כמו החפרפרת ג'ני סקוט, שאף אחד פה לא חשב שהיא חפרפרת!) או הפצצה הא"מ (השבתה של ה CTU התרחשה בסדרה בעונות 2,5,6 אבל בעונה 8 זה היה שונה, מפתיע, לא צפוי. עשוי היטב).

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif רק שהפעם

זה ג'ק מ מ ש נגד כולם - הכוונה היא כזאת , הוא נגד הוראה אישית של נשיאת ארה"ב + נגד קלואי עצמה .. ממש כולם ! אין לו אף אחד. (לא שאני טוען שאין פה מיחזור) היו הרבה עניינים ממוחזרים העונה הרי.. .אבל אני גם רואה את השדרוג בסיטואציה - בנוסף , מדובר פה על נקמה אישית (טוב, גם את זה ראינו) , אבל שדי ברור שתוביל את ג'ק לצעדים גדולים יותר ממה שראינו עד כה).

טיי 1

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo58.gif אל תגידי

ש א-ף אחד פה לא חשב שג'ני היא החפרפרת
אני , כבר בפרק 17 ידעתי שזאת היא !!!

דנה1982

New member
צודק, סליחה

אתה באמת ידעת. היית הראשון שאמר את זה. אני צריכה להתחיל להקשיב לך יותר.

lyla12

New member
ג'ני - דנה

כי בהתחלה כולם הסתנוורו מהבלונדה עם התפקיד הרם שהיה לה, וכמה היא מסכנה שהעבר והאקס שלה רודפים אותה. אני לא חיבבתי אותה בכלל, נראית כמו גבר אחרי ניתוח שינוי מין. ובסוף היא הכי ביץ' שיש. נראה לי שדווקא קול ייצא לעזרת ג'ק, הוא ייתן לג'ני כביכול לברוח על מנת לעקוב אחריה ואחר משלחיה.

דנה1982

New member
יש כרגע 2 אפשרויות עבור קול

לדעתי, לפחות. אפשרות ראשונה היא שהוא יעזור לג'ק, מאחר ואין מי שיעזור לו (גם לא קלואי). אפשרות שניה היא שנגלה בסוף העונה שהוא המניאק הראשי. כל אופציה באמצע הופכת אותו לדמות די שולית בכל העונה הזאת, לא?

Y. Welis

New member
רבותיי, חסינות על הפרק

כמו שהיה אומר גיא המזוקן (בקרוב חוזר עם נבחרת האולסטאר - כן, 3 עונות מצדיקות אולסטאר). פוליטיקה הפעם, ומוצלחת. כמובן שכל דקה של עיני הפודל של גרגורי 'איציק' איצין שווה הכל - אבל עדיין לא ברור מה האינטרס שלו בעניין: לבנות את עצמו ('תבנה אותי, אית'ן ')? לתרום לביטחון? לשמור על ערוץ המידע הפרטי שלו ממוסקבה? הרי הוא הראה בעבר שיקולים אנוכיים גם בתנאי חירום לאומיים. האמון בו מוגזם, אבל העיניים כנראה משכנעות. אגב בשיחה המרתקת שלו עם הנשיאה, חשבתי שהיא תדחה אותו סופית, בגלל ההסתרה ואח"כ הדרישה להסתיר מאשתו של חסן - אבל לא. היא שוכנעה וזה קצת out of character. אלא אם היא מנסה הטעיה משלה. ב-CTU היה לנו payback time והנקמה ברעה - הרי ג'ק חייב לענות מישהו מתישהו, ואין עונה שלמה בלי קטע כזה, מוצדק או לא (וצריך לציין שוב שזאקהוף לא משכנעת בכלל). אגב לא ברור מדוע קלואי לא המשיכה בחילוץ המידע מדיינה, או מדוע הנשיאה באה לבקר - היא היתה יכולה להורות לג'ק לעזוב ולשלוח כוח ליווי שיוודא את זה. למה לבקר בעצמה? עם כל הכבוד להערכתה לג'ק, הוא מפקד זוטר והיא בשעת חירום ושיחת טל' יכולה להספיק. נדיר שנשיאים מגיעים ל-CTU, ולרוב זה מסיבות מכריעות יותר. ומה הבעיה עם התיחקור? האם אין לנשיאה טיילור אמון בקלואי וביכולתה לשמור את המידע אצלה ובנאמנותה? (בשיחת הסיום בינהן, היה רמז לקידום עתידי). אם דיינה לא אמורה לקבל חסינות, אז להעביר אותה לידי ה-CIA, שממונה על טיפול בסוכנים כפולים (אאל"ט). ג'ק עובד במישור הרגשי, כמו שניחשתי (לא השאירו לו הרבה ברירה...), וזה מה שמחזיק אותו בתמונה עדיין. מפגש בינו ל'איציק' הוא על כן רק שאלה של זמן, וכנראה שגם הוא ישלם על מעשיו... לדעתי היה יכול להיות מעניין יותר אילו הוא היה לוקח את דיינה איתו. אבל כנראה שעוד ישמר לה משהו בהמשך (אלא אם המפיקים חושבים גם שהיא לא מוצלחת).

למעלה