שרשור 818

idoPod

New member
../images/Emo58.gif שרשור 818 ../images/Emo58.gif

שרשרו לכאן הכל.. שיהיה לכולם יום מקסים עם המון בשר ושמחה

The Human

New member
../images/Emo58.gif

כצפוי, צדקתי בסוף לגבי התחזית שלי.. ואין מה לומר.. זהו הסטנדאוף האולטימטיבי שיוצרי הסדרה יכלו להגיע אליו. ג'ק מול לוגאן, טיילור, הרוסים והסכם השלום העולמי. אין מה לומר.. הקונפליקטים הבלתי אפשריים הללו והמצבים הקיצוניים והמטורפים שנוצרו הופכים את העונה הזו לאחת העונות הקונטרברסליות והטובות ביותר של הסדרה. מבחינתי, כאילו עונות 6 ו-7 לא היו ולא נבראו. לא יכול לחכות לפרק הבא.

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif WOW

אני רק רוצה להגיד, שעצרתי את הפרק עשר דקות לפני הסיום , כדי להיכנס לכאן למרווח נשימה, ומרווח רשימה
, ולהגיד WOW. זו לא הסצינה עם הכי הרבה אקשן , זו לא הסצינה הכי דרמטית , או עם טוויסט מדהים שאי פעם היה , אבל - הסצינה בין נשיאת ארה"ב לבין ג'ק באוור היא אחת הסצינות הטובות ביותר שהיו בסידרה אי פעם לדעתי ! ההבנייה הייתה בזה שבכלל - כמו שאמרנו , בעונה האחרונה, מרשים לעצמם להגיע לשיאים דרמטיים שלא נראו - כמו להביא את הנשיאה בעצמה לסי טי יו, כדי לדבר עם אחד, שאין לו שום חשיבות דיפלומטית, שום מעמד על בעולם , כולה סוכן אחד, שאפילו לא עובד רשמי של הממשלה ,- והנשיאה מגיעה אליו בסה"כ בשביל שיחה של 10 דקות , לדבר איתו אישית - זו כבר הבנייה מעולה לסצינה. והסצינה עצמה, נשיאת ארה"ב , שבניגוד לקודמיה, היא הכי טהורה, הכי הולכת עם האמונה שלה , עומדת מול ג'ק באוור , ומבקשת ממנו ,כמוה, להסתנוור מהשקרים , מאי ידיעת האמת, עומדת מולו ונכנסת גם היא למשחק ה"לא ידעתי" - זו אחת הסצינות השוברות שהיו. בעיקר בגלל האיכפתיות והכבוד העצום ששני האנשים האלה רוחשים אחד לשני. בשביל אף אחד (!) נשיאת ארה"ב לא הייתה נוסעת במיוחד כדי לפגוש אותו. ג'ק יכול לזכות להמון כבוד בחיים שלו , כבוד כמו בסצינה הזאת - אני בספק. הולך לראות איך זה יסתיים, אבל ג'ק קיבל הנחייה מפורשת מהנשיאה לעזוב את העניין - יותר ראש בראש מזה - אי אפשר להגיע !

RoyBO

New member
../images/Emo58.gif

פרק מעולה, כל הפרק נבנה בצורה מצוינת, מהלבטים של לוגאן אם לספר או לא לנשיאה, עד הלבטים של הנשיאה אם להמשיך או לא בתהליך השלום למרות זאת. ג'ק כמובן לא יכול לוותר על הצדק והחוק ומדהים אבל הכותבים הצליחו ליצור מצב שבו אינטרסים של הנשיאה ושל ג'ק מתנגשים. ג'ק שכל העונה הזו ובסדרה בכלל תמיד מדגיש את נאמנותו למולדת והעובדה שהוא מקבל הוראות רק מאדם אחד- הנשיא של ארה"ב, כעת יוצא כנגד אותם ערכים שהוא משרה בסדרה. הולך להיות חם.

RoyBO

New member
../images/Emo58.gif אגב היה רגע אחד

כאשר לוגאן יצא מהרכב עם העוזר שלו והעוזר בדיוק קיבל שיחת טלפון, באותו רגע הייתי בטוח שהולכים לחסל את לוגאן, במיוחד המבט עם הסוכן החשאי המוזר ההוא, בכלל חשבתי שהעוזר של לוגאן הוא עם הרוסים. זה היה רגע גאוני של הכותבים, שימו לב שגם לוגאן לא אהב את הסוכן ההוא וביקש להחליפו.

דנה1982

New member
../images/Emo58.gif בדיוק מה שאני חשבתי

הייתי בטוחה שהוא עומד להיות מחוסל, בייחוד כשהוא עמד שם לכמה רגעים בחוסר מעש והבחור המוזר הסתכל עליו. גם חשבתי שתהיה משמעות לזה שלוגאן ביקש להחליף אותו... אולי עוד תהיה?

RoyBO

New member
../images/Emo58.gif ועוד סצינה ראויה לציון

בה הנשיאה עמדה בין אית'ן ללוגאן וניתן היה להרגיש ממש איך לוגאן מייצג את "השטן" ואית'ן מייצג את "המלאך" כמו בסרטים המצוירים האמריקאים.

The Human

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

כן.. גם אני שמתי לב לזה. מיזנסצנה דרמטית במיטבה. בכלל, חוץ מכמה טעויות קטנות שניתן היה לפתור עם חשיבה אפריורית יותר, כל העונה הזו כתובה ומתוסרטת באופן יוצא מהכלל. מבחינתי, אם היו מוותרים על עונות 6 ו-7 והיו מוציאים 2-3 סרטים על עליית טיילור לשלטון ובניית היחסים בין ג'ק ורנה הסדרה בכללותה היתה קרובה לשלמות.

דנה1982

New member
../images/Emo58.gif היום אנחנו באותו ראש!

זה בהחלט הרגיש ככה וזה הפך את הסצינה לכ"כ חזקה. אפשר היה להוציא את אית'ן מהשיחה ולתת לטיילור לנהל את החלק ה"מוסרי" בדיון, אבל הם הצליחו לייצר סצינה שבה טיילור בוהה מבעד לחלון, מנסה להחליט ושני הגברים שעמדו משני צדדיה ניהלו בשבילה את הדיון שהיא בוודאי ניהלה מול עצמה. סצינה מצוינת.

דנה1982

New member
../images/Emo58.gif פרק 818

זה לא היה פרק חזק במיוחד מבחינת התרחשויות אבל היו בו רגעים מעולים שהפכו אותו לטוב, אפילו טוב מאוד, למרות סצינת הסיום המאוד-מאוד צפויה. לא יודעת מה אני חושבת על ההחלטה של טיילור, אבל קצת נאיבית לדעתי. ברור לה שצ'רלס לא גילה "רק לאחרונה" על מה שעומד לקרות. מהרגע הראשון היא חשדה שהוא מנצל אותה, שהוא משקר. היא הייתה צריכה להבין שהוא לא אומר הכל, שהוא לא רק ידע - רוב הסיכויים שהוא גם היה אקטיבי וגם אם לא, עצם הידיעה הופכת אותו לשותף באירועי היום וברצח של חסן (ורנה, באופן בלתי ישיר). ובכל זאת השיחה שלה עם ג'ק הייתה חזקה מאוד. לא הבנתי למה היא לא מזמנת אותו אליה במקום לצאת ל CTU, אבל במהלך השיחה הכל התבהר. בכל זאת, למרות שג'ק הוא כולה איזה סוכן בפנסיה, הוא דמות קריטית. הוא יכול לעשות מספיק נזק בדיוק כמו שעשה ללוגאן בעונה 5. והסצינה הזו הפכה את סצינת הסיום לכ"כ צפויה. היה ברור שג'ק יחטוף את המסוק. מה שכן, קלואי מפתיעה אותי. היא נכנסה לתפקיד המנהלת בגדול. בכל מצב אחר היא הייתה עוזרת לג'ק אבל הפעם (ועוד אחרי המחמאות מהנשיאה) היא לוקחת את הצד "הנכון" והוא לפעול לפי ההוראות ולא לפי הלב. מעניין לראות איך היא תתמודד עם זה בהמשך, עכשיו שג'ק (שוב) יוכרז כנמלט ו(שוב) יהיה צורך לרדוף אחריו בזמן שהוא יוצא לחקור את האמת. זה היה לגמרי פרק מעבר, וככזה הם עשו עבודה מעולה - אני משתוקקת לפרק הבא!!

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif פרק מעולה , את סתם אומרת

רק כי חטפת הפרק בגדול ,אז זה לא היה נעים לך גיברת ד נ ה או שמא עליי לומר... ג ' נ י
סתם.

poland1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דנה1982

New member
../images/Emo58.gif חח

זו דוקא אחת הסצנות הטובות ביותר בפרק. ברגע שהוא נכנס לחדר היה לי ברור שיהיה מכות וכשזה קרה ניסיתי להיזכר מתי בפעם האחרונה ג'ק הרים יד על אישה... ומה אמרנו לגבי השם??????????????

idoPod

New member
../images/Emo58.gif 818

אוי זו הייתה סצינה אדירה ג'ק פיצץ לה את הפנים.. אבל עם כל הכבוד לג'ק ו-24 זה היה מעט מוגזם.

danas22

New member
פרק מעבר בלבד!!! עם כמה סוכריות מעניינות

אני חולקת עלייך. ראו לפי הקצב של הפרק שזה בסך הכל מעבר. ואינפורמציה לחלק השני של העונה. אבל כמו שאמרת אין על קלואי. "אתה יודע שנצטרך להפיל אותך"... מעניין מי יהיה עכשיו עם ג'ק? המועמד הטעי הוא "קול " אבל הוא אחראי על האבטחה. בקיצור הרבה כיף מחכה

דנה1982

New member
זה מה שאמרתי..

שלדעתי זה פרק מעבר... דווקא הרוב פה לא ראו בזה פרק מעבר אבל בעיניי זה לגמרי כן
אני מאמינה שקול יעזור לג'ק. הוא יהיה חייב עזרה, בייחוד כשקלואי כנראה לא תהיה שם. אז או קול, או שאולי קלואי תביא איזו הברקה שאם היא לא יכולה לעזור, אז היא מכירה מישהו שיכול לתת לג'ק סיוע טכנולוגי/לווין וכו'... אחד שקוראים לו מוריס אוברייאן? כמו ברוב ההודעות שלי, אני לגמרי צוחקת. אני לא באמת חושבת שזה מה שיקרה כן?

poland1

New member
818../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אז ככה.. היה פרק מ-צ-ו-י-י-ן! עכשיו אני אגיד משהו שיגרום לכם לחשוב שחטפו את "poland1" האמיתי והוציאו ממנו את הסיסמא שלו בעינויים קשים כדי לכתוב במקומו, ובניגוד לרצונו... אחרי שאהבתי את הנשיאה, אליסון טיילור, במשך 2 עונות, כעת... אני לא סובל אותה! איכס.. קיללתי אותה מאז שהיא החליטה ללכת עם לוגן נגד ג'ק. היא הולכת עם מנוול כמו צ'ארלס לוגן כנגד אית'ן וכנגד ג'ק! הרוסים אחראיים להכל והיא מעלימה עין, טיפשה! רק לפני פרק היא אמרה שהיא לא סומכת על לוגן בשיט ופתאום היא מקשיבה לו? שתלך לחפש..
אני לא מאמין שאני כל כך לא אוהב אותה כעת. ההחלטה שלה מאוד איכזבה אותי.

poland1

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif עוד משהו שאני רוצה לציין..

הייתי נורא עצוב (על סף דמעות, בהגזמה כמובן כדי להמחיש את ההרגשה) שהנשיאה דיברה עם ג'ק ב-CTU.. איך שהיא צעקה עליו קצת.. איך שהוא כמעט בכה.. עיצבנה אותי. הסצינה הזו הייתה כל כך חזקה, אבל כל כך!

למעלה