שרשור פרק 302

Charmed Gal

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

אוי, היא כל כך הצחיקה אותי. צחקתי בקול רם! LOLתי!

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif302

קודם כל- פתיחה חדשה! איזה כיף. כולם נראים שם כל כך יפה
אני כבר לא מבינה מי שרף אותו
אבל ממש אהבתי את השיחות של כולם איתו.. הוא משעשע. במיוחד עם קרן שהיא צחקה לו בפרצוף
בהתחשב בעבר של פייטון והקוקאין, זה קצת אירוני שאליזבת' מכורה בעצמה. כנראה שהתפוח לא נופל רחוק מהעץ אחרי הכל. בגדול- אחלה פרק.

מה אתם אומרים?

שווה לי להוריד אותו או לחכות שיגיע לארץ? כי יקח לפחות שבוע עד שיגיע תרגוםם...

Charmed Gal

New member
../images/Emo45.gif קרן מלכה../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif../images/Emo185.gif

שהיא אמרה לו משהו על זה שאולי פעם באה אלה שינסו להרוג אותו לא יכשלו והיה לה כזה חיוך מגחך מרוח על הפנים התאפקתי שלא להתפוצץ ביחד איתה.
הסוף - הוא בטח חושב עכשיו שלוק שרף אותו והוא בטח בעצם נזכר בלוק שבא להציל אותו או משהו אבל הוא לא מודע לזה.
פייטון משעממת אותי עם עלילת האמא שלה, לא אוהב. טוב שהיילי חזרה לטרי היל, טוב שהיא חזרה לקפה וטוב שהיא ולוק שוב ידידים, כמו שצריך! שנאתי כל כך את כל סיפור היילי וכריס שנה שעברה, וכמה זמן שהיא נעדרה זה פשוט היה מפגר... ברוק משעשעת עם השיגעונות שלה ומה שהיא עשתה לדירה.
אין לי הערות מיוחדות על ניית'ן או דב.
השיר פתיחה התחלף! ^__^ כנראה הם באו לפה וקראו שאנחנו כועסים שאין קליפ חדש והחליטו לתקן.
יש לי בעיה אחת בכל פעם שאני צופה בפרק עכשיו בסצינה של לוק וברוק - אני לא מצליח להפסיק לדמיין כמה בטח קשה להם להצטלם ביחד עכשיו. אוף, חבל שהם נפרדו.

א ניצן

New member
../images/Emo133.gifכשהם צילמו את הפרקים הראשונים

אז הם עדיין לא נפרדו..

*superstar*

New member
גמני חושבת עליםה../images/Emo4.gif ../images/Emo58.gif

אני חושבת ש... בעצם, אני כבר לא יודעת מה אני חושבת. כי זה יהיה מאוד לא צפוי שלוק הוא המצית [בגלל שזה כל כך צפוי..], אבל מצד שני- אני באמת חושבת שהוא זה שהציל אותו.

G A L 17

New member
../images/Emo58.gif אני לא חושב

שלוקאס הציל אותו , מצד אחד אתם צודקים , זה נראה צפוי מדי שלוק הוא המצית , מצד שני יש סימנים כאלה ברורים שהוא כן , אני לא מדבר על הפתק לדוגמא כי זה באמת נראה כהפוך על הפוך , אבל המבט שלו בזיכרון של דן היה מבט של שנאה , הפחד שלו בפרק הראשון שהוא שמע מכבי אש.. לא יודע לא נראה לי שלוקאס הציל אותו למרות שזה מאוד מתאים לו מבחינת האופי .. שוב - לדעתי זה קית או ניית'ן

G A L 17

New member
../images/Emo58.gifפרק נחמד...

לצערי בנתיים העונה השלישית לא מהפנטת אותי למסך , הסיפורים לא הכי מעניינים לא ברוק עם לוקאס לא ניית'ן עם היילי ה2 קצוות שממש מעניינים אותי בנתים זה פייטון עם אמא שלה , שב2 פרקים כבר היו כמה סיצנות שממש ריגשו אותי (סוף הפרק הקודם , הקטע עם הסמים בפרק הזה ופייטון מגלה שאמא שלה באה כשהיא הייתה ילדה וכועסת על אבא שלה) גם הקטע של דן עם השריפה די מעניין בקיצור , אם היילי הייתה הדבר שהכי אהבתי בעונה הראשונה , בעונה השניה והשלישית - פייטון הפכה לדמות האהובה עלי..

../images/Emo58.gif

% איזה פרק ענקקקקקקקקקקקקקקקקקק אחחח נייתן כוסון שלייי איזה שרירים!@!!! גאדד בסוף זה יהיה לוקאס~!! 99% ...אני מתחילה לאהוב את היילי...היא נהייתה חמודה לא כמו בעונה השניה כוס אמא שלה איך היאהתעללה בנייתן אהוי (
)

../images/Emo58.gif

לא חושבת שזה לוקאס... אני חושבת שלוקאס הוציא אותו מהאש ובעצם הציל את החיים שלו וכשאמר לפייטון שהוא עשה משהו שהוא מצטער עליו הוא כנראה מצטער שהציל אותו... וכן הקטע עם קרן היה מצחיק... אם אתם שואלים אותי נ'ייתן צריך כבר לסלוח להיילי הם מותחים את זה כמו מסטיק שיסלח לה או יפרד ממנה זה מגוחך.. ואף אחד לא תוהה למה לא אומרים מה קורה עם המחלה של לוקאס? הרי דן לא קונה לו כדורים יותר זה לא משפיע על לוקאס? ומעניין מתי קי'ת יחזור הגיע הזמן כבר...

../images/Emo58.gif

מה בדיוק מותחים?!!?!? זה פרק שני !!!! חוץ מזה אני חושבת שאם אני הייתי נייתן גם אני הייתי עושה כמוהו....זתומרמת היא עזבהה אותו והיא באה ומבקשת סליחה ?! איך הוא יודע שהיא לא תעשה את זה שום ? רק בגלל שהיא אמרה ?! ...גם שנישואים זה אומר שלא עוזבים אפעם ...חוץ מזה ...מה ציפית שהוא יגיד לה בואי נחזור להיות ביחד למרות שעזבת אותי יותר מחצי שנה ...ואני הייתי הרוס ... תכלס הוא עשוה בחוכמה ....זמן מחשבה.. בקשר ללוקאס...למחלה שלו ...פרק 2 אחותי ! חוץ מזה לא ראית בפרק הראשון איך הוא כמעט לא יכל לנשום (או משו בסגנון :p)....אה והוא צעיר ! בן 17....הוא לא יקבל התקף לב בגיל 17 :\ או משו כזה

yasminale

New member
../images/Emo58.gifלא משהו..

לא פרק מי יודע מה.. די מיצינו את פייטון והסמים, ניית'ן והיילי וכריס וברוק והידידים-עם-צ'ופרים. אבל, אלוהים, יש מצב זה לוק. דן שליטע!

נשי נש

New member
שנאתי את היילי בעונה השניה

ראיתי קודם את העונה השניה ואז את הראשונה אז שנאתי את היילי ואז התחלתי לאהוב אותה

למעלה