שרשור עונה 7 פרק 3- Fierce

slayer510

New member
../images/Emo58.gifשרשור עונה 7 פרק 3- Fierce

התיאור הרשמי של הפרק: קארה מנסה באופן נואש להתיידד ולהתאים את עצמה לחיים על פני כדור הארץ, אך קלארק מורה לה לשמור על פרופיל נמוך עד שהיא תוכל לשלוט בכוחותיה. אך כשפסטיבל הקציר מגיע העירה, קארה נרשמת ומכירה את הבנות נגדן היא מתחרה: טיילור (אווה מרסילה), קרלי (אליסה קינג) וטמפסט (כריסטינה קט'לין), שמנסות לגנוב מפה שמובילה לאוצר החבוי בסמולוויל, תוך שימוש בכוחות המטאורים שלהן. ברגע שחזתה בכוחותיה של קארה, טיילור והבנות מנסות להתיידד איתה רק על מנת לגרום לה לקחת חלק בתוכניותיהן. הפרומו לפרק: http://www.youtube.com/watch?v=koBu84hyTW8 צפייה מהנה!

TWIZY

New member
../images/Emo58.gifראיתי את הפרק..חוות דעת

פרק ממש נחמד ומצחיק סוף סוף לאנה חזרה לסמולוויל המפגש בין קלארק ולאנה היה נורא מרגש ציפיתי לו הרבה זמן וסוף סוף אין יותר סודות בין קלארק ללאנה שיחת קריפטון-סמולוויל סוף סוף יצאה לאור!!! חיכיתי לה 7 עונות וסוף סוף הם מנהלים שיחה על הכוחות של קלארק ועל בת דודתו קארה שהפגינה כוחות בפני לאנה אהבתי את התגובה שלה כשהיא שאלה "מעניין מאיזה צד היא במשפחה" :D קלארק בסופו של דבר הבין שההתחמקות שלו מלאנה והסודות בקשר אליו היו מיותרים ממש כיף היה לראות את זה! אבל העלילה הולכת ומסתבכת אחרי שלקס חושד יותר מאיי פעם בקארה ובמשפחת קנט זה היה ידוע שבסוף הוא ימצא אותה \= קיצר אחלה פרק ממש אהבתי.

שיריק2

New member
../images/Emo58.gif

הרוכים הבאים לטלנובלה- מזל שהם לא מדברים ספרדית- האם זה יכול להיות יותר דביק מזה???????????? אוי ג'לי רוטט...... חסר משהו שידביק אותי לכסא- מתחילת העונה זה פשוט לא זה- הונה הקודמת פשוט ריתקה מהפרק הראשון אבל הפעם זה פשוט לא עושה לי את זה- זה כזה נחמד אבל לא מפיל. חייב זריקת אדרנלין להעיר שם מישהו שיהיה יותר אקשן ומתח.

Bejavu

New member
לא מסכים ../images/Emo58.gif

זה פרק שלישי בעונה ולרוב הוא משעמם ובלי קשר אבל הפעם הוא פותח דלתות יפות למקומות חדשים כמו: עוד קריפטוני שנמצא פה כבר 100 שנה... (אולי זה דין קין) או לקס וקארה - איזה נוכל הוא - ראיתי אותך אני אשמור את הסוד שלך רק תיהיה כנה איתי. וכמובן ג'ימי וקארה - איך היא התחרמנה שהיא ראתה אותו (העניים שלה בהקו כמו עם קלארק והמורה הכוסית) הסטוריליין המעצבן - קלואי וג'ימי - קלואי נהיית משעמם שלוייס לוקחת לה את כל התהילה וגם שהיא לא מספרת לג'ימי שהיא מיטאורפריק... לא מבין מה המשיכה המעצבנת הזאת. קלואי היא הדמות האהובה עליי... אבל אם ימשיכו לעשות אותה לוזרית שכבר יעיפו אותה מהקאסט וזהו...

XUXA141

New member
דביק אבל מוזר..

כאילו, אהובתך חזרה מהמתים, ואתה לא מנשק אותה? עובר לסדר היום כאילו כלום?

nlevi15

New member
../images/Emo58.gifתגובות לפרק

שעמוםםם של פרק ,חזרנו לעונה ראשונה ,כמה פריקיות שקיבלו כוח מהאבנים שרוצות לעשות כסף חבל שצריך לראות שטויות כאלו בעונה 7 ועוד שהן כמעט ומנצחות את קלארק שעומד כמו מטומטם .נחמד אחרי שהוא לקח איזה 7 פאנטומים עונה שעברה אין התקדמות בעלילה ואין סטוריליין מעניין

slayer510

New member
אין מה לעשות

כמעט בכל עונה יש פרק או שניים(חוץ מעונה 1 ו-2 שבהם כל פרק היה על פריקי מטאור) על פריקי מטאור. אני חושב שהפרקים האלו הם חלק בלתי נפרד מסמולוויל

ckll

New member
פרק שלישי לעונה לגיטימי

ככה זה כל עונה פרק שלישי נחמד וטוב בלי הרבה קשר לעלילה ספציפית לפרק הזה היה מעולה יחסית נחמד עם הבחורה החדשה נרקמת כאן עונה נהדרת נדמה לי

nick fury

New member
אחח איזה פרק! ../images/Emo58.gif +מש"ש להמשך עונה 7

פרק זה והאחד לפניו, שבו הכירו לנו את קארה היו יפים מאוד, ואני אוהב את ההתפתחות שהחלה מאז עונה שישית. אז חזרנו למתכונת רגילה של פרקי פריקי מטאורים, but who fucking cares? הקטע שבו הבחורה מקפיאה את ג'ימי ואז קארה מגיעה וקורעת את הדלת ממש החזיר אותי אחורה לסרט המקורי של סופרמן שבו הוא מציל את לויס מרעידת האדמה. אוהב את המחוות האלה. הדמויות המרכזיות כבר מפותחות מספיק בשביל להתחיל להתנהג כמו שצריך וכמו שאני מכיר מהקומיקס (טוב, פחות או יותר, הרי בכל זאת סמולוויל היא סיפור בפני עצמו). אהבתי את פגישת קלארק-לאנה, משהו שחיכינו לו המון זמן, והפעם זה היה ישיר וכנה ולא מסטיק דביק ומתמשך. פלצני ונחמד. fuck it אהבתי. העלילה החדשה שהוסיפו בעניין קארה טובה מאוד, וכל סיפור ההצלה של לקס קצת מחזיר דז'ה-וו לפרק הראשון בעונה ראשונה. מצחיק שבדיוק לקס אמר משהו כזה בסוף הפרק. אהבתי גם את הדחיפה שלויס קיבלה בדיילי פלאנט, כמו שצריך להיות ואני כבר רואה אותה בנעלי מרגו קידר
. בינתיים אהבתי את האפקטים. הם מרשימים יותר יחסית למה שראינו בתחילת עונה רביעית. וסוף סוף מביאים לקארק גורם מדרבן שילמד אותו לעוף, בדיוק כשם שהוא מלמד אותה להשתמש ביכולותיה (אחרי שעברנו כבר איתו את כל הנסיונות האלה, היא מקבלת את זה בחינם חחחח). באמת הגיע הזמן. פרק הבא - וונדל סאבאג' מגיע לביקור! גאד אני מת על המחוות הקטנות האלה לקומיקס. ועוד דין קיין.

nick fury

New member
דין קיין../images/Emo9.gif

לא, סתם. מדובר בדמות קומיקס אלמותית שחיה כבר מאות שנים, והוא אויב קטלני להרבה מגיבורי הקומיקס. הגיע הזמן שסמולוויל שלנו יכיר אותו. האמת שגם אני לא שמעתי עליו והתחלתי להתעניין אחרי שקראתי את תקציר עלילת פרק 4.

handlessman

New member
רגע... ../images/Emo58.gif

הוונדל סבאג' הזה הוא זה שמתחזה לרופא פריקי המטאורים? ומה הוא בעצם, פריק בעצמו? קריפטוני? משהו אחר...?

nick fury

New member
בודק....

לפי ויקיפדיה האנגלי, וונדל סאבאג' היה איש מערות שחי בשנת 50,000 לפני הספירה ונחשף לרדיואקטיביות של מטאוריט מיסתורי, מה שהפך אותו לאלמותי וחכם מאוד. עוד כתוב שם שהדמות של דין קיין תהיה דומה לזו של וונדל סאבאג'.

yafufa88

New member
שמתם לב...

שסמולוויל בעצם לא משאירה שום דבר לסיפור המקורי??

slayer510

New member
../images/Emo58.gifפרק פאקינג מעולההה...!!!

המפגש בין לאנה וקלארק היה נורא מרגש. אהבתי את השיחה ביניהם ואיך שלאנה אמרה לקלארק: "קלארק, אני מכירה אותך, אתה תרוץ לשם ותנסה להציל מישהו גם אם זה אומר לסכן את חייך". הקארה הזאת קורעת אותי כל פעם מחדש. חחחח, אהבתי איך שהיא נכנסה באמצע השיחה של קלארק ולאנה עם ביקיני
זה היה נורא משעשע. מסכנה קארה, קלארק כל הזמן אומר לה מה לעשות כאילו הוא אבא שלה. אהבתי את הקטע שקלארק אמר לה שהיא צריכה להשתלב ואז היא ראתה את ג'ימי ואמרה: "איך אני משתלבת איתו?" עדיין לא הבנתי דבר אחד קטן: האם אמורה להתפתח מערכת יחסים בין ג'מי לקארה בעונה הזו? זה אני, או שלקס נהיה טוב מדי?! טוב, זה עניין של זמן עד שהוא יהפוך לרשע... הרי זו רק תחילת העונה. הקיצר, פרק מדהים!!

למעלה