שרשור עונה 7 פרק 3- Fierce

ItzikTigra

New member
יש לי שאלה

אני יודע שהשאלה דיי מפגרת אז תהיו סלחנים עם התשובה שלכם: למה כולם רושמים "קלאנה" ולא "לאנה"? ושוב! אל תרדו עליי חזק מידי... חחחחחחחח

handlessman

New member
וכנ"ל עם שאר הדמויות:

קלארק + לויס = קלויס קלארק + קלואי = ק'קלואי קלארק + אלישיה = ק'אלישיה קלארק + ראיה = קראיה השניים האחרונים = LOL XD הצחקתי את עצמי... :p

slayer510

New member
גם לראיה המצאתם קיצור??../images/Emo58.gif

האם היא אי פעם שיחקה תפקיד חשוב בחיי האהבה של קלארק?? זה שהיא הופיעה בפרק 1 של עונה 6 ובפרק 6 לא אומר שהיא חלק ממושא אהבתו של קלארק. היא סה"כ הופיעה בשני פרקים! מה יהיה ה-ק' הבא. אולי קלארה?? נו בחייכם?!

yafufa88

New member
מוסיפה לרשימה..

לולי = לויס + אוליבר לקסאנה = לקס + לאנה קג'ימי = קלואי + ג'ימי (למרות שאני לא בטוחה שאי פעם השתמשו בזה( ו"קראיה"??? מה זה אמור להיות?!

handlessman

New member
סתם המצאתי...

נו כמו שעושים קלאנה וקלויס לקחתי את ראיה ועשיתי מזה קראיה.

SharoNofit

New member
חח שאלה חמודה

אבל לא צוחקים עלייך! קלאנה זה פשוט קיצור שימושי של ה-זוג קלארק ולאנה

RAZOSH

New member
האמת .. אני די חולק עליכם...ספויילר עונה 7

אתם ישר רוצים את הBig story של העונה וזה חבל... בעונה השישית בגלל שהתחילו איתו מוקדם מידי, הייתה תחושה לקראת הפרקים האחרונים שהיא יותר נמתחת ממסטיק....מפרק החתונה עד פרק 21 לא היה שום אירוע מיוחד...אולי כמה פרטים קטנים (כמו ההפלה של לאנה) הפרק שג'ימי נכנס לסרט היה מיותר לחלוטין...יכלו את כל הגילווים שליוו את ה6 פרקים האחרונים להכניס לפרק אחד חזק וטוב.... העונה השביעית לדעתי לוקחת את הזמן...שימו לב שלאט לאט כל פרק עולות תהיות חדשות, כמו איפה הגביש, מי הקירפטוני הנוסף שבארץ...ככל שהביג סטורי יתקדם לאט יותר העונה , ככה הפינאלה , ה5 פרקים האחרונים יהיו חזקים יותר... גם בבאפי זה היה בנוי ככה... בכל עונה, היה הרשע העונתי(ה"ביג סטורי) אבל כל גם עמד בפני עצמו עד שהגענו לנקודה שכל הפרקים מתחברים אחד לשני ויוצרים סיום חזק במיוחד...

hgny

New member
אבל...

זה נראה שרין השקעה. ולראיה- תחילת עונה שישית, קלארק מת וחוזר (איך לא...) לחיים. הסצנה שם, שלאנה מגלה שהוא חי, הייתה הרבה הרבה יותר חזקה מהסצנה שהיא חוזרת "מהמתים". אין לי בעיה שה"בשר" של העונה יגיע בהמשך, מה שאני מצפה זה טיפה יותר השקעה בסצנות... שיהיה יותר מושך.

למעלה