שני ארה"ב

Mikel20

New member
שלישי ../images/Emo58.gif

אשלי מתחילה להתחבב עליי יותר ויותר..הרצתי את כל הפרק חוץ מהסצינות שלה...הקאט פייט שלה עם ברוק היה ממש מצחיק, ברוק לא מבינה מאיפה זה בא לה
מה שאני לא מבין זה למה זורקים את ברוק לתוך המשולש עם ראשלי עם גם ככה יש את סיפור הביציות...

Shiri from the block

Active member
אני אגיד לך למה כי בגלל שברוק היא דמות כזאת מושלמת וחשובה ומעניינת אז תוקעים אותה בכל חור בסדרה../images/Emo9.gif

Shiri from the block

Active member
../images/Emo6.gif "יש לה מגירה מוכנה והיא פשוט שולפת כל הזמן את הגבר הנכון?" ../images/Emo6.gif

../images/Emo58.gifרביעי ארה"ב ../images/Emo7.gif

עצוב לי מאוד בשביל ברוק. אמנם זה די מגיע לה כי היא כל הזמן מתעקשת להיפגע, אבל סה"כ היא חלק ממש' פורסטר הרבה יותר מהפולשת מג'נואה סיטי. ולמה ת'ורן ופלישיה בכלל התלהבו מזה שהזמינו את אשלי למסיבת יום העצמאות? היא גם נדחפה למסיבת הבריכה הקודמת
(בתמונה: עצוב)

Indiman1

New member
בתמונה: לא מעניין בשיט

זה פשוט מדהים עד כמה ברוק והאהבה "התורנית" שלה לא מעניינים בכלל. ברוק היא פשוט מהנשים האלו עם המצבי רוח המשתנים כל שני וחמישי. גברים צריכים להתרחק מהן כמו מאש (ואני מדבר מנסיון.. תאמינו לי..) בכלל, בשבועיים האחרונים אני פשוט מעביר כל פרק בFF כמעט את כולו ואני פשוט צופה בחוסר חשק. אני חושב שאני אקח לי פסק זמן מהסדרה.. ואכן הערב הזה בסדרה עובר יותר מדי לאט..

איזה דרמה קווין הפכת להיות

ממש כמו טיילור. למה שלא תלגום איזה רד בול ותצא לדרוס קרובת משפחה?
סתם סתם, אני מסכים איתך שכרגע הסדרה בירידה מסוימת אבל היי, חודש יולי התחיל. האקשן אמור לחזור.

Indiman1

New member
"פייר, אני מזה מאוכזב" ../images/Emo8.gif

אז כן, אני קצת דרמה קווין
ומהפה שלך לדפי התסריט של בראדלי. נקווה שמשהו אכן הולך לזוז שם...

Mikel20

New member
אוי באמת

מתי לאחרונה היה כאן סוויפס ששווים משהו?? בדר"כ זה איחוד או פרידה של ברידג' או משהו אחר בסגנון...BORING! היו שני סוויפס חזקים בשנים האחרונות...החזרה של טיילור מהמתים, וסטפני משתלטת על חברת פורסטר. כל השאר היה די צפוי ומשעמם. למה שזה ישתנה הפעם?

כי

טיילור בהריון עם הילד של ברוק וכשהיא תגלה את זה אני מהמר שהיא: א. חוזרת לאלכוהול ודורסת את פיבי ב. מפתחת שחפת ומתה. שוב.

Indiman1

New member
רק טיילור יכולה להביא את הישועה

מצידי שתקפוץ מהגג רק שתזיז שם משהו כבר. הכל נראה כל כך תקוע

sashkashurik

New member
ברור שהיא תקום לתחיה,

אין פה וויכוח בכלל. אבל היא לא עוף החול... עוף החול נולד מחדש מהאפר, זאת אומרת, היא אמורה לחזור לתחיה בתור תינוקת על מנת להיות עוף החול.

Shiri from the block

Active member
וכל זה את יודעת בגלל הארי פוטר נכון?../images/Emo8.gif אל תשקרי, אני יודעת את האמת!!../images/Emo3.gif

למעלה