שני ארה"ב

S c a r l e t t

New member
../images/Emo58.gif שני ארה"ב

למרות שהפרק היה משעמם ברמות קשות אני חייבת להגיב... איך לעזאזל ברוק מספיקה כל הזמן לעדכן את התמונות ליד המיטה שלה? יש לה מגירה מוכנה והיא פשוט שולפת כל הזמן את הגבר הנכון? ומאיפה באה כל "הדאגה" הזו לילד שלה פתאום. נשבר ממנה כבר!! והסצינה האחרונה הייתה פתאטית ברמות קשות, הולכת לישון עם התמונה של רידג' בזרעותיה

Yaki J

New member
קוראים לזה להיות אמא

בתור מי שגידלה 7 ילדים היא מבינה בזה יותר מכל אחד אחר בסדרה.

S c a r l e t t

New member
תעשה לי טובה!

האחרונה שיודעת מה זה להיות אמא זאת ברוק! אני מצטערת שאני נשמעת כמו תקליט אבל אני חייבת להזכיר את הרומן שלה עם דיקן, את כל המצב שלה ושל ניק כשהוא וברידג'ט היו ביחד. את העובדה שהיא תמיד מנצלת את הילדים שלה כדי להשיג גברים (כולל עכשיו) כי היא לא חשבה לשנייה על הילד הקטן והאומלל שלה כשהיא חזרה מאוסטרילה וזרקה את עצמה על המיטה של ניק!

Yaki J

New member
מה קשור הרומן שלה? ../images/Emo122.gif

הרומן עם דיקן התחיל בכלל מזה שהיא רצתה להפריד בינו לבת שלה. ומה בדיוק קשור אר ג'יי? את קוראת בכלל מה שאת כותבת? היא חזרה מאוסטרליה ואר ג'יי היה עדיין אצל המטפלת, אז מה? מה קרה מישהו מת? אולי גם ציפי ליבני היא זונה? כן, היא ללא ספק כלבה מניפולטיבית. משחקת אותה שרת החוץ הזונה הזאת, ובשניה שהיא חוזרת הביתה רצה להתראיין לעיתונאים. היא לא חושבת על זה שיש לה ילדים? הרי אשה צריכה להיות כבולה לילדים שלה (ולמטבח) כל הזמן. אין ספק שציפ]י היתה צריכה בשניה שירדה מהמטוס לעלות על מונית וללכת לחמם שניצלים לילדים. בינתיים מי שגידלה את הילדים של טיילור (ואפילו לא זכתה לקבל תודה ממנה) זו ברוק, שגידלה בנוסף עוד 4 ילדים, ועזרה לגדל את האחיות שלה כי אמא שלה לא היתה בבית כל הזמן. ואכן - מכן הנשם בסדרה היא האמא הכי טובה- יותר טובה מסטפני (ששתי הבנות שלה ברחו ממנה וניסתה להוציא בכוח את הלסביות מהבת שלה) או מטיילור (שאין לה ממש נסיון כאמא אז קשה להשוות). אולי היחידה שמגיעה אליה זו ג'קי אבל היא גידלה רק ילד אחד. את אשלי גנבת הזרע לא הזכרתי כי היא לא רלוונטית לכלום.

S c a r l e t t

New member
תודה שהזכרת לי

למה אני אף פעם לא טורחת להגיב להודעות שלך, כנראה שזה פרח מזכרוני

Yaki J

New member
בהתחשב בעובדה שיש לך זיכרון סלקטיבי

זה לא מפתיע

שני ארה"ב

מסכנה ברוק. הולכת לישון לבד. אבל עדיף לבד מאשר עם האנס. שימשיך לבלות עם אשלי שלא הבדילה בין בעלה לשעבר ובין האח התאום שלו ושכבה גם איתו. זיווג מושלם. אני לא מבין, אנשים לא הולכים לישון? כל היום מסתובבים בין הבתים ובין הרגליים אחד של השני. יאללה לילה, לכו לנום!
ריק-פיבי-ג'קו: משעמם כרגיל. ודי נשבר לי מהדואט המאוס הזה.

Shiri from the block

Active member
חחחח איזו רעה!! וואי וואי אם בעלך היה מודע לכל מה שאת כותבת פה....../images/Emo3.gif

Mikel20

New member
איזה כיף!! ../images/Emo13.gif

באיזה בית מלון היא? היא יכולה להמר בשבילי על 7 שחור ברולטה??

sashkashurik

New member
היא נמצאת במלון שנקרא

BALLY'S. זה באמצע הסטריפ שם - במקום מאוד מרכזי. יש לה איזה כנס שם. לא הייתי כל-כך מקנאת בה, היא אומרת שהטמפרטורות שם זה משהו כמו 50 מעלות בצל (צלסיוס), ואתה מתאר לעצמך כמה זה בשמש...
אז היא לא זזה מהמלון, הולכת גם לFLAMINGO כי זה ליד. אז היא גם מהמרת בהתאם (יותר מדי).
אני נוסעת ללס ווגאס בספטמבר,
אני אהמר לך. אגב, מחר יום גדול בווגאס - 777!!!

Mikel20

New member
איזה כיף.....ווגאס ../images/Emo99.gif

הבייליס זה מלון ממש טוב ויפה..(לא יצא לי לראות אותו מבפנים, רק מבחוץ) בפעם הבאה שלי שם אני מת להיות בסיזר פאלאס או בבלאז'יו ...
....

sashkashurik

New member
אנחנו מתכננים להיות במיראז'

שזה גם טוב מאוד! בילאג'יו וחבריו יקר מדי ולא הכרחי, אפשר גם לבקר בהם בלי לשלם כל-כך הרבה כסף.
ואני מאוהבת בווגאס!!!!!!!

Mikel20

New member
גם אני../images/Emo99.gif...

אני רק מחכה שאחותי תסיים את הצבא ואנחנו חוזרים לשם, חסר לנו עוד חצי סטריפ לעבור... בעיקר ל OutLet Center הענק שיש שם!!!

Mikel20

New member
בתקווה

עוד שנה...היא צריכה לסיים צבא ואני שנה שלישית באונ'

למעלה