שני ארה"ב

Mikel20

New member
סליחה באמת...

מה רע בסלט וקוטג'??
זה ממש טעים, בייחוד אחרי יום שלם של לימודים ואימון בחדר כושר
מה כבודו (מר שנות ה2000) אוכל בדיוק לארוחת ערב? וגם אני כמו סיגל, הייתי בטוח שאחרי המייק אובר פיבי תראה קצת יותר נורמלית, זה בא לי כמו רעם ביום בהיר , או יותר נכון, כמו קונסטנטין ב" היפים והאמיצים".

sashkashurik

New member
../images/Emo31.gif

אין כמו לאכול 3 ארוחות ביום!!! עדיף שיהיה כמה שיותר בשר על האש, סלטים, וכן, בארוחת בוקר אפשר גם קוטג'. אין לכם מושג כמה חסר לי קוטג' פה...
וגם כל מיני מילקי וכאלה. אתם לוקחים את זה כמובן מאליו, תנסו לחיות בחו"ל פעם, תראו איך זה...

Mikel20

New member
דווקא להפך

מי שקצת מבין בתזונה בשנות ה2000 צריך לדעת שכדי להיות חטוב, או לשמור על משקל נכון, צריך לאכול יותר ולא פחות..ובייחוד ארוחות בוקר/ערב.

Indiman1

New member
../images/Emo58.gifרביעי ארה"ב איזה שעמום../images/Emo1.gif

חוץ מהקטע עם בריג'ט והד"ר הזה (שבטח משקר לה) הכל היה פשוט מועד ל-FF. כל קטע החזרה של ברוק לחברה ושסטפני שונאת את זה פשוט מיצה את עצמו כבר לפני עשור.. ומסכנה אשלי שביום החופשי שלה שלקחה לעצמה, היא צריכה לסבול את השדכניות ממשפ' פורסטר. איפה טיילור וניק ?

S c a r l e t t

New member
../images/Emo58.gifחסר לי קצת אקשן

אני בעד ברוק ואשלי רבות על רידג', אשלי נראית לי יריבה הולמת, אני חושבת שזה יכול להיות מעניין. אמנם נמאס מסטפני-ברוק-רידג' אבל אף פעם לא ימאס מסצינות של סטפני משתלחת בברוק ולא משנה מה הסיבה לכך. אהבתי את ההתקפה על אשלי, פלישה לומדת מאמא ומתחילה להתערב לאנשים בחיי האהבה, ממש גאווה למשפחה! כל ד"ר שמדבר עם ברידג'ט ממציא איזו תיאוריה אחרת, אני לא מבינה מה זה הבית חולים ההזוי הזה? מה עם קצת סדר? רישומים מדויקים??

אני יודע מה קרה באותו הלילה

הביציות של התורמת נשלחו למעבדה בצלחת לבנה. הביציות של ברוק נשלחו למעבדה בצלחת שקופה. לאחר שהן טוגנו יצאה

למעלה