שני ארה"ב

S c a r l e t t

New member
../images/Emo58.gifשני ארה"ב

חשבתי שכבר אפשר להירגע כשגילינו שהתינוק הוא של טיילור, מאיפה באה המדפסת החדשה הזו פתאום?!? אני לא מאמינה שאנחנו חוזרים שוב למשלו ברוק-רידג'-סטפני, זה כבר יצא מכל החורים! נכון, תמיד כיף לראות את סטפני וברוק רבות אבל יש לי הרגשה שגם זה כבר יתחיל להימאס עליי

Mikel20

New member
זה היה ממש ברור

..ברגע שהוא אמר לה שהכל בסדר..זה היה ברור שמשהו ישתנה, מה? הם התחילו את כל הסיפור הזה וככה זה ייגמר?

Indiman1

New member
נו, אז ברוק החליפה שוב זוג גרביים

והן מסריחות נורא
זה באמת משעמם . אבל כמו שסטפני אמרה, אל דאגה - ברוק הולכת לרוץ מיד לניק כשכל פרשיית הביציות תתפוצץ לטיילור המסכנה בפנים. קארל הזה כזה מצחיק, צריך להשאיר אותו כאתנחתא קומית
איך הוא שיגע את בריג'ט כל השבוע הזה. אני עדיין בשוק שהוא הצליח לגרום לה לסעוד איתו בקפה רוס.

sashkashurik

New member
מייגע... ../images/Emo4.gif ../images/Emo58.gif

אם לפני שבוע הייתי מריצה רק את הקטעים אם קונסטנטין או איך קוראים לו, השבוע אני מריצה כמעט את כל הקטעים, כך שיוצא שראיתי בערך 5 דקות מהפרק וגם מזה נמאס לי... מה יהיה?

../images/Emo58.gifשני+שלישי ארה"ב

אני מחזיק אצבעות שזה תינוק בריקי. תינוק בריקי יהיה הדבר היחידי שימנע מברוק וניק להיפרד כל כמה פרקים עם מוזיקה דרמטית. נחמד לי שסטפני שוב מתנגדת לברוק. זה מרגיש כמו הבית
קונסטנטין עשה את הבלתי יאומן וגרם לפיבי להיראות יותר גרוע ממנו. כמה מייק אפ. מסכן ריק. מסכן קייל לאודר שדחפו אותו לעלילה כזו מעפנה. ברידג'ט

sashkashurik

New member
צפניה,

"אני מחזיק אצבעות שזה תינוק בריקי." תגיד, באמת עדיין אכפת לך?
"נחמד לי שסטפני שוב מתנגדת לברוק. זה מרגיש כמו הבית". תגיד, זה לא יצא לך מכל החורים? "קונסטנטין עשה את הבלתי יאומן וגרם לפיבי להיראות יותר גרוע ממנו". תרשה לי לתקן אותך, הוא עשה בלתי יאומן וגרם לפיבי להיראות יותר גרוע ממה שהיא כבר נראתה! מצד שני, לפחות קצת בידור בסידרה, ולא הבנתי אם פיבי (או השחקנית שמגלמת אותה) מרגישה שהיא נראית יותר טוב עם כל המייק אפ או לא. "מסכן ריק. מסכן קייל לאודר שדחפו אותו לעלילה כזו". מסכימה בהחלט! בהתחלה לא אהבתי את השחקן, ועכשיו אני מאוד מחבבת אותו, הוא נראה סקסי ולעניין והוא גם יודע לשחק. לצערי, כנראה, ימיו ביפים ספורים, בטח ילהקו אותו לשחק בסרטים וסדרות יותר שוות (מקווה!!!). "בריג'יט" - נמאס לי גם ממנה!

ברור שעדיין אכפת לי

אמנם לא ברמה של היסטריה אבל בריקי עושים לי טוב בלב וסוזן פלנרי וקק"ל תמיד נהדרות ביחד. זה כמו מקופלת. אתה יודע שאכלת מספיק. אתה יודע שיש עוד בצד. אתה יודע שזה תמיד יהיה אותו טעם. אבל אתה עדיין רוצה לאכול

יניב1

New member
חייב כמה הסברים

תקופת היובש הטלוויזיונית שלחה אותי לתת צ'אנס ולבדוק אם היפים שווים משהו. מודה שאפילו אני הצלחתי קצת להסתבך. קודם כל, מאיפה לעזאזל הגיעה ביצית של ברוק למעבדה? מה קרה, מטוב ליבה היא החליטה לתרום ביציות למען אלו שאין להן? הזוי ביותר! ומי זה הקראל היורם הזה? הוא אמור להיות האהוב החדש שלה שיהפוך לפסיכופט וירדוף אחריה כשהיא לא תרצה אותו? ומה קרה לבריק? היא שוב רצה אליו ובגדה ברידג' בזמן שהם היו באוסטרליה? זה היה כשהוא היה נשוי כבר לטיילור? ואיך היא בדיוק הסכימה שברוק תעבוד לה מתחת לאף בפורסטר קריישינס - יש לי מן דה ז'ה וו מהתקופה שברוקי רדפה אחרי רידג' עם הבדרום ליין שלה ומיררה לטיילור את החיים. ואיפה המשרדים של פורסטר אוריג'ינלס (שהבנתי אמורה להיות החברה החדשה שהפורסטרים פתחו אחרי שג'קי וניק גנבו להם אותה) ואיך לעזאזל הפורסטרים קיבלו את זה שטיילור הפנתה להם עורף? אני ממש לא מבין מה נפל על בראד ושות'. הכל התבלגן לי. אגב, פיבי הזאת ממש מעצבנת (רק אותי או שזאת הדעה הרווחת בפורום?) והשחקן החדש שמגלם את ריק צריך לעוף בחזרה למקום ממנו הוא בא. יחד עם השחרחר הזה שהפך אותה לאיזו רוקיסטית מרדנית. את כל הסצנות ביניהן העברתי בפורוורד עצבני. הרגעים היחידים שהתענגתי עליהם זה סטפני ששוב זועפת על הקאמבק הצפוי של ברוק-רידג'. פשוט כאוס...

Indiman1

New member
../images/Emo58.gifקצת סדר בבלגן של יניב

1.ברוק נבדקה לראות אם היא יכולה עוד להכנס להריון, לכן לקחו לה ביציות. 2.היא עשתה את זה מכיון שהיא רצתה לעשות לניק ילד, וכן כשהיא יודעת שטיילור וניק נשואים. ברוק במיטבה. 3.ברוק רצה לניק, אחרי שבאוסטרליה רידג' נתן בוקס לריק ומזה החליטה שרידג' אלים ולא כדאי לה להיות איתו. ברוק במיטבה. 4.בימים אלו ממש ברוק שוב רצה לרידג' כשרק שלשום היא רצתה את ניק. ברוק במיטבה. 5.קארל נראה לי יעלם ברגע שפרשת הביציות תסתיים. לא נראה לי שהוא הולך להיות הבן זוג החדש של בריג'ט, חחח
6.טיילור קיבלה את ברוק. לא ברור למה. 7.טיילור לא הפנתה עורף לפורסטרים. אם כבר הם עשו לה את זה שוב ושוב בשנה האחרונה. טיילור פשוט התאהבה בניק. איזה מאמי היא
8.פיבי אכן מעצבנת. 9.כך גם קונסטנטין. 10.גם אני מריץ בFF את שניהם 11.ריק עצבן אותי בהתחלה אבל אליו עוד התרגלתי בסופו של דבר. אני מקווה שעשיתי סדר

Mikel20

New member
לא עושים את זה לבן אדם שאוכל ../images/Emo5.gif

יושב לי בערב, עם סלט, קוטג' ולחם...אוכל בהנאה..ופתאום
פיבי בתלבושת ואיפור מזעזע...OMG! אולי פשוט תעמדי בצומת תל-ברוך ונגמור את העניין. הרסו לי את ארוחת הערב
מזל שטיילור
הייתה שם כדי להמתיק את הגלולה.

Indiman1

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

אבל האמת שיש דברים טובים שאף פעם לא משתנים וישארו טובים לעולם, כמו סלט, קוטג' וחביתת ירק לארוחת ערב (ובשילוב עם זיתים בכלל ארוחה נהדרת
) וכמו טיילור

S c a r l e t t

New member
לא בטוחה לגבי הקוטג' והסלט

אבל אין ספק שזה נכון לגבי טיילור
. הסצינות שלה ושל ניק פשוט לוהטות, יש בייהם כימיה מדהימה וכ"כ כיף לי לראות אותם (בנימה זו אני רוצה לפנות בקריאה נרגשת לברדאלי וחבריו- אל תהרסו את זה! אל תתנו לטיילור ללדת תינוק של ברוק) ולעניין הרבה פחות מעניין, כשקונטסטנטין התחיל עם המייק אובר של פיבי שמחתי לרגע, אולי סוף סוף יחול איזה שינוי והיא תראה קצת יותר טוב אבל בדיוק כשחשבתי שזה לא יתכן היא נהפכה לאפילו יותר מכוערת ממה שהיא הייתה
ומה לעזאזל ריק חושב לעצמו שהוא כל הזמן מתבכיין לאשלי? אתה לא שם לב שאתם צריכים להיות ביחד ואולי היא לא הבן אדם המתאים לדון איתו בחיי האהבה הדוחים שלך??

א ר י ק ל

New member
הדבר הכי עריב לארוחת הערב הוא: "בשר" אדם.

ואני צמחוני. יסכימו איתי על בליינד: ברוק אנג'י וסאש.

sashkashurik

New member
לא אני. ../images/Emo3.gif

כבר הגעתי פעם לניצוצות של גאונות עם המחשבות שלי על "בשר" אדם.

למעלה