שאלה

3SEP

New member
לפי דעתי........./images/Emo58.gif

הארי הוא לא הורקרקס.. יכול להיות שהכח של הנבואה הו מה שמחבר בין ה"פ לוולדי!?!.... אחרי הכל כתוב שם שהוא יסמן אותו שווה בשווה וזה אולי מקור הכח שמאחד אותם אם הארי הוא הורקרקס אז הוא יצטרך להתאבד ובנבואה בפרוש כתוב שאחד מהם יומת על ידי השני ולא יבצע התאבדות ולאלה ממכם שאומרים שהנבואה היא לא אמיתית ולא חייבים לממש אותה אז הם צודקים [אבל............] הם רוצים להרוג אחד את השני ולכן הנבואה תתממש *היי אבל זו רק דעתי

Kukupita

New member
נאאא. לדעתי -

וולדי יחליט להיות טוב ולחזור בתשובה מדרכיו הרעות כי הארי would show him the power of love , ואז הם יתחבקו ויתנשקו וולדי יאמץ את הארי והם יגורו יחדיו בבית של טום רידל ורדים ושושנים הסוף! בעצם.
האדם האחרון שקשקש על "כוח האהבה" מת.

3SEP

New member
חח

COME OVER TO THE RHGIT SIDE VOLDI HO HARRY....................... HUGE HUGE & KISSES

|ספוילר??|חחח../images/Emo108.gif

HARRY AND VOLDI SITTING ON THE TREE K-I-S-S-I-N-G זה יכול להיות רון ולבנדר או הארי וצ'ו אבל הארי וולדי הכי מתאים

Marth Darunia

New member
זה סותר כי ../images/Emo58.gif

אם הארי הוא הורקרוקס, זה אומר שמשך קיומו של וולדמורט תלוי בו, כלומר כל עוד הארי קיים - וולדמורט קיים. הנבואה אומרת "איש מהם לא יוכל לחיות כל עוד ימשיך השני להתקיים"

אלינור 2

New member
אבל... |ספוילר.. כמו כל השרשור|

אם הארי הוא הורקרוקס, למה וולדמורט ניסה להרוג אותו בספר הרביעי בבית הקברות? למה שהוא ישמיד בעצמו הורקרוקס של עצמו? לא הגיוני..... אני לא חושבת שהארי הוא הורקרוקס...

נכון

וכמו שלא אמרו בפירוש ששניהם ימותו בו זמנית, גם לא אמרו שרק אחד מהם חייב למות. אמרו פשוט שהם לא יוכלו לחיות שניהם, כלומר, לפחות אחד מהם ימות.

../images/Emo58.gifנצל"ש שאלה

מי זה רא"ב בסוף? יכול להיות שזה מישהו מהצד נגד וולדמורט? (מסדר עוף החול) או אולי בכלל מישהו בלי יכולות של קסם כמו סקיב, מוגל, או מישהו כן עם כוחות של קסם בוצדם אולי למרות שזה לא סביר שזה יהיה מישהו בלי כוחות קסם כי הוא אמר שהוא ישמיד אותו

כל הרעיון פה

זה שאנחנו לא יודעים מי זה. זאת תעלומה שתיפתר רק בספר השביעי. כל מה שיש לנו בינתיים אלה רק השערות.

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo58.gif לדעתי

הארי הוא לא הורקרוקס (זה פשוט לא מתאים לסגנון של ג'קר לדעתי). אבל אם נתייחס לזה לרגע כאפשרות אז ניתן אולי להגיע למסקנות הבאות: 1. וולדמורט אוהב לנסות ולהגיע לדברים שקוסמים אחרים לא מעזים, לכן זה לא לחלוטין בלתי סביר שהוא ינסה להכניס חלק מעצמו לתוך יצור חי. 2. הארי, בהנחה והוא הורקרוקס, היה ההורקרוקס השביעי. מאחר ו7 זה מספר טיפולוגי (וג'קר די הרחיבה על זה בספר למיטב זכרוני [אני לא יכול לבדוק כי הוא לא ברשותי כרגע]), ייתכן שלא ניתן לחלק נשמה ליותר מ 7 חלקים ולכן כאשר וולדמורט העביר חלק מעצמו לתוך הארי הוא נעלם, כי הנשמה לא יכלה להתחלק יותר ולכן עברה כולה (כל השביעית שנותרה) לתוך הארי. 3. אם זה נכון, דמבלדור טעה, ומכאן שהארי ניצל לא בזכות הגנתה של אימו אלא בגלל הניסוי הלא מוצלח של וולדמורט. וג'קר יצאה מגדרה כדי להבהיר לנו שדמבלדור יכול לטעות. 4. למיטב זכרוני (ושוב אני מסתמך עליו למרות שהוא קצת מעורער) לא נכתב בשום מקום שהקללה הייתה בוודאות "אבדה קדברה". הארי זוכר שהוא ראה אור ירוק, כולם הניחו שזו היתה קללת אבדה קדברה אבל אף אחד חוץ מהארי ווולדי לא היה נוכח באירוע. (אני לא ממש בטוח בקשר לסעיף הזה ואני אשמח אם מישהו יוכל לגבות או להפריך את דברי) עוד תהייה מעניינת: האם ההורקרוקסים הראשונים יודעים על ההורקרוקסים שבאו אחריהם? אחרי הכל החלק המסויים של הנשמה שיצא בהורקרוקס הראשון לא נכח בעת היצירה של ההורקרוקס השני או השלישי וכו'. אם אני צודק וההורקרוקסים לא יודעים על אלו שנוצרו אחריהם, הרי שגם וולדי לא יודע שהארי הוא הורקרוקס (בהנחה וזה נכון), מה שיתאים להפתעה של רידל מהיומן ולחוסר ההבנה שלו לגבי איך תינוק ניצח את הלורד וולדמורט הגדול.

המממ לא ממש נכון(זה לא ספוילר../images/Emo108.gif

לפי דעתי דווקא אמרו משהו בספר הרביעי להארי:"זאת הקללה שהרגה את ההורים שלך" או משהו כזה...

פגעסוס

Well-known member
את ההורים כן ../images/Emo58.gif

השאלה היא מה לגבי הקללה שהוא הטיל על הארי. האם גם אבדה קדברה או נסיון להפוך אותו להורקרוקס?

The Empty

New member
אממ כן, יודעים שזה אבדה |ספויילר|

כי בספר 4, קראווץ' ג'וניור בצורת מודי, אמר בשיעור של DADA "... ורק מישהו אחד שרד את הקללה הזאתי, והוא יושב בחדר זה"

פגעסוס

Well-known member
כמו שרשמתי ../images/Emo58.gif

קראוץ' ג' לא היה שם, הוא ניזון מאותה אי וודאות שכולם ניזונים ממנה.

rds15

New member
../images/Emo58.gifשוב אני אומר את זה

אין שבעה הורקראקסים. יש שישה הורקראקסים, ויש עוד חלק של הנשמה שנמצא בתוך הגוף של וולדמורט. זאת אותה הנשמה שנקרעה מהגוף שלה במכתש גודריק ודבקה ביצורים אחרים, וזאת אותה הנשמה שאנחנו רואים בספר הרביעי. ולא. הארי הוא לא הורקראקס. אין לוולדמורט שום סיבה להפוך את הארי להורקראקס, במיוחד לא שהוא מנסה לרצוח אותו כל כך הרבה פעמים. ולמי שחושב להגיב על זה שזאת היתה תופעת לוואי של האבדה קדברה, ושהוא לא התכוון להפוך את הארי להורקראקס - לא
. מוות לתאוריה הזאת.

פגעסוס

Well-known member
החלק של הנשמה הזה../images/Emo58.gif

יכול להיות כל הורקרוקס שהוא שוולדי השאיר לכל מקרה. זה לא מונע מהארי להיות ההורקרוקס השביעי. החלק שנדבק לקווירל יכול היה באותה מידה להיות ההורקרוקס השישי או כל הורקרוקס אחר - חלק נשמה מסויים שמנסה להתעורר לאחר שהגוף שהכיל את הנשמות נעלם. וברור שזו לא תופעת לוואי של אבדה קדברה - מדובר בקללות שונות.

גם לי שאלה../images/Emo58.gif../images/Emo108.gif

סיימתי את הס]ר
איזה עצוב
בחיים לא דימיינתי שאני הולך להיות עצוב כמו עכשיו
לא הפסקתי לבכות
מאז הקטע שהוא מת הספר שלי נראה כמו המכתב של האגריד
ויש לי שאלה: מהם ההורקרוקסים? יש אחד שלא יודעים מהו אבל מהם האחרים?

אהמ

הגביע הנחש היומן (שהושמד) הדבר הזה שהוא בסוף לא היה הורקסוס (שכחתי איך קוראים לזה בעיברית). החרב. ו...? גם אני בכיתי בסוף הספר זה היה מדהים בחיים לא בכיתי בגלל ספר והנה בגלל זה אני בוכה כמו ילדונת טיפשונת. נכון מדהימות?

למעלה